Şimdi Ara

Güç Kaynağı Patlaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar kondansatör patlamamış şimdi açtım baktım içini direnç sanırım resim ekledim
    http://i.hizliresim.com/RJQzoa.jpg
  • Arkadaşım powerin 24 pinli anakarta giren kabloyu sök 1 dk kadar bekle tekrar tak anakartın açılmaması statik birikmesinden bence ama powerin parçası yandıysa sifiriyla degismeni öneririm parçayı değiştirsen de oda yanar muhtemelen ama durduk yere yanmaz bilgisayarda parça asıl sorunu bulman lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın tamir etmeye falan kalkma. Power çok önemli bir konu. Sistemin can damarı, hayat kaynağı. Dikkat etmek lazım. Güzelim sistemler heba olmasın. Yukarıda hocamın saydığı markalardan uzak durun. Akım koruyuculu ve 80+ sertifikalı markalara yönelin.

Geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roimeita kullanıcısına yanıt
    Bekleyecegiz bakalim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimden birşey seçemedim ama muhtemelen sigortası yanmıştır. Sigortayı çıkarıp devreyi tamamlarsan veya başka sigorta ile değiştirirsen çalışmaya devam eder ama KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM.
    TX, Boost gibi markalara sistemi emanet etmeyin.

Yeni aldığın PSU ile muhtemelen sorunsuz bir şekilde kullanırsın sistemini.
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Resimden birşey seçemedim ama muhtemelen sigortası yanmıştır. Sigortayı çıkarıp devreyi tamamlarsan veya başka sigorta ile değiştirirsen çalışmaya devam eder ama KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM.
    TX, Boost gibi markalara sistemi emanet etmeyin.

Yeni aldığın PSU ile muhtemelen sorunsuz bir şekilde kullanırsın sistemini.
    Geçmiş olsun.

Hocam resimde patlayan parçayı kırmızı daire ile gösterdim , zaten kesinlikle o psuyu kullanmayacağım , çok teşekkürler.

@cventuras hocam o psuyu attım say çarşamba günü yenisi ile deneyeceğim.

@sorix sanırım konuyu tam okumadın durduk yere değil oyunu ultrada açtığım için güç kaynağı yetmedi
    Anakartın ışığı yanabilir ama bu bozulmadığı anlamına gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @efedemirci kardeşimden aldığım 600 w high power 80+ bronze psu ile sistem sorunsuz açıldı çok şükür diğer parçalara hiçbirşey olmamış yorum atan , yardımcı olan herkese çok teşekkürler :)
    Şanslıymışsın :)
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Sorma sorma :)
  • Geçmiş olsun , psu ların sigorta kontroller genelde daha ağır hasarları önlüyor ,ama ona rağmen deneme yoluna girerseniz işler değişir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.