Şimdi Ara

güç kablosunu taktığımda ethernet kablosundan nete girmiyori

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, benim ilginç bir problemim var.

Dizüstü bilgisayarımın güç kablosu bilgisayara takılı değilken, internet kablosuyla internete girebiliyorum

Fakat güç kablosunu bilgisayara taktığımda LAN kablosunun bağlantısı kopuyor ve sürekli bir bağlanma çabası içerisinde oluyor; ama bağlanamıyor.

Başka bir forumda da bir arkadaş aynı sorunla karşılaşmış; ama çözümü yoktu. ALıntı yapıyorum
    quote:

Hocam şöyle söyliyeyim. Artık kabloludan hiç nete girmiyor.(Windows XPden giriyor) Mesela önceden enerji kablosunu çıkarıp kablolu bağlantıyı aktifleştirdiğim zaman internete giriyordu. Şimdi ise enerji kablosu takılı iken kablolu bağlantıyı aktifleştirmeye çalışıyorum. Sürekli bağlanma çabası içinde ama bağlanmıyor. Hani diyorum bari eskisi gibi devam ediyordur, sonra enerji kablosunu çıkarıyorum. Bu sefer enerji kablosu takılı halin aksine connection established diyor ama sitelere girmiyor. İşte önceden giriyordu. Şimdi o da yok.

İnternet kablosu takılı halde iken, enerji kablosu hem takılı hem de takılı olmadan verdiğiniz 2. komutu terminalde yazdım. Sonuç:

Error for wireless request "Set Bit Rate" (8B20) :
    SET failed on device eth0 ; Operation not supported.
    http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=17745.0

ben windows 7 kullanıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

• Bu hata daha önce hic basıma gelmedi ama gelseydi hatayı
    denetim masası
    sistem ve guvenlik
    güç secenekleri'nden secili planın ayarlarını degistiri tıklayıp bir goz at.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.