Dizüstü bilgisayarımın güç kablosu bilgisayara takılı değilken, internet kablosuyla internete girebiliyorum
Fakat güç kablosunu bilgisayara taktığımda LAN kablosunun bağlantısı kopuyor ve sürekli bir bağlanma çabası içerisinde oluyor; ama bağlanamıyor.
Başka bir forumda da bir arkadaş aynı sorunla karşılaşmış; ama çözümü yoktu. ALıntı yapıyorum
quote:
Hocam şöyle söyliyeyim. Artık kabloludan hiç nete girmiyor.(Windows XPden giriyor) Mesela önceden enerji kablosunu çıkarıp kablolu bağlantıyı aktifleştirdiğim zaman internete giriyordu. Şimdi ise enerji kablosu takılı iken kablolu bağlantıyı aktifleştirmeye çalışıyorum. Sürekli bağlanma çabası içinde ama bağlanmıyor. Hani diyorum bari eskisi gibi devam ediyordur, sonra enerji kablosunu çıkarıyorum. Bu sefer enerji kablosu takılı halin aksine connection established diyor ama sitelere girmiyor. İşte önceden giriyordu. Şimdi o da yok.
İnternet kablosu takılı halde iken, enerji kablosu hem takılı hem de takılı olmadan verdiğiniz 2. komutu terminalde yazdım. Sonuç:
Bu hata daha önce hic basıma gelmedi ama gelseydi hatayı denetim masası sistem ve guvenlik güç secenekleri'nden secili planın ayarlarını degistiri tıklayıp bir goz at.