Şimdi Ara

Guardsman Bob aylık kaç kazanıyodur beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyundan para kazanıyo kesin bunlar yoksa boşuna oturmazlar 24 saat boyunca oyunun başına. Ne kadar kazanıyolardır beyler? Bende lolcülüğe mi başlasam napsam?

• 1000 dolar falan kazanıyordur aylık 1500'ü geçiceğini sanmıyorum seyirci sayısı 4000 5000 olarak gözüküyor ama o izleyicilerin yarısında ad blocker var türkiye iplerindede var hiçbirimiz onlarn koyduğu reklamları görmüyoruz mesela sende reklam oynatsan türkiyede izleyenlerden para kazanamassın.
  • İzleyicilerini boşverin adamla oyun oynamak için ve streamde istediği müziği çaldırmak için para verenler var.
    İşi paraya dökmüş anlayacağınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonfere

İzleyicilerini boşverin adamla oyun oynamak için ve streamde istediği müziği çaldırmak için para verenler var.

amma velakin adam guardsmanbob.com sitesinde adamın hiç bir tasarımı yok.bembeyaz site hatta orada tasarımcı arıyoruz diyor,o adamın kendisi programcı değil mi niye kendisi yapmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapaksız Logar

quote:

İzleyicilerini boşverin adamla oyun oynamak için ve streamde istediği müziği çaldırmak için para verenler var.

amma velakin adam guardsmanbob.com sitesinde adamın hiç bir tasarımı yok.bembeyaz site hatta orada tasarımcı arıyoruz diyor,o adamın kendisi programcı değil mi niye kendisi yapmıyor?

mezar taşına yazmışlar ben programlayamıyorum dedim bana inanmadınız bak noldu şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

quote:

mezar taşına yazmışlar ben programlayamıyorum dedim bana inanmadınız bak noldu şimdi?

Heryerde yapmayın şu espriyi gene gülmekten karnıma ağrılar girdi

• quote:

Evet, adam 20 küsür yaşında, ciddi ciddi para için stream yapıyor zaten kendiside söyledi adam lol oynayarak ev geçindiriyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:40:53 >

• Adamın yaşam enerjisi çökmüş 30-40 yaşında diye düşünmüştüm, 20 yaşındaymış ama severim bobu
  • O is yaş beyler ne kadar kazaniyosa kazansin mal gibi sabahtan aksama kadar pc basinda olan insandan bi cacik olmaz. Ne zaman ownedi acsam bu guarsman oynuyo insanin bi sosyal cevresi olur arkadaslari olur bi diskoya bara felan gider. Isterse 3 bin verseler yine o isi yapmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bir hastalıktır.suç ve cezadaki raskolnikovun üstündeki uyuşukluğu bir türlü atamayıp bir işe başlayamaması ve tefeci kadından aldığı borçları kapatmak için kadını öldürmesi gibi guardsman bobta aynı şekilde üstündeki üşengeçliği atamadığından bu şekilde hayatını idare ettirmeye çalışıyor.adam resmen çökmüş 40 yaşında gibi görünüyor.umarım bir iş bulur ve no life lol oynamaktan kurtulur.
  • adam tek stream den kazanmıyor ki online olarak poker vs. kumar oynuyormus ordan kazanıyor.http://guardsmanbob.com/faq/index.php burdan okuyabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrkDvl -- 3 Mart 2012; 11:20:54 >
  • HOW OLD IS BOB?

Bob is 27 years old

His birthday is on June 27.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengas

quote:

quote:

Kardeşim programcılık ile tasarımın ne alakası var ? Site yazabiliyor diye tasarımda mı yapabilmesi lazım ? İyi olduğu konuda (yazılımcılık) uğraşmış, yapmış sitesini tasarım konusunda uğraşıp yarım yamalak bir şey yapıp bok etmek istememiş.

Guardsman Bob hayatını Stream yaparak kazanıyor. Anlayacağınız adamın kirası, faturası, yemeği ve diğer yaşaması için gereken her şeyi stream sayesinde kazanıyor. İsterseniz Bob'a bağış yapabiliyorsunuz ve ordan da ekstra bir para kazanıyor. Aynı zamanda parasal sıkıntıya girdiği zamanlarda poker falanda oynadığını duymuştum. Lol streami yapmadan önce poker oynuyormuş zaten ev geçindirmek için. En son Stream yaparken chat'den sormuştum niçin stream yapıyor bob diye, şöhret yoksa para için mi falan. Kendisi işte stream işine nasıl başladığını ve iş olarak ciddi ciddi stream yaptığını söylemişti. Anlıyacağınız adam ev geçindiriyor.

programcılık bilen adam birazcık css de bilir.Yapsa yapar yani en azından renk atar biraz,yazılarında bile düzeni yok en kötü programcı bile yapabilir onu

• quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

bu bir hastalıktır.suç ve cezadaki raskolnikovun üstündeki uyuşukluğu bir türlü atamayıp bir işe başlayamaması ve tefeci kadından aldığı borçları kapatmak için kadını öldürmesi gibi guardsman bobta aynı şekilde üstündeki üşengeçliği atamadığından bu şekilde hayatını idare ettirmeye çalışıyor.adam resmen çökmüş 40 yaşında gibi görünüyor.umarım bir iş bulur ve no life lol oynamaktan kurtulur.

Türkiyedeki bir çok kişiden fazla kazanıyordur merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

quote:

• ben 3bin dolar ve üzeri diye biliyorum gayet güzel eğlenceli yoldan para kazanmak kim istemez ki hem 24 saat oyna diyen yok çık dışarı hava al canın sıkıldı mı eve gir oyna çık dışarı basketbola yüz tuvalete gir ye iç mıç bir şey yok yani kimse demiyor sana bütün gün oyna diye hem herifler turnuvalarda dünyayı da geziyor daha ne istiyorsun ki kim istemez böyle bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

O is yaş beyler ne kadar kazaniyosa kazansin mal gibi sabahtan aksama kadar pc basinda olan insandan bi cacik olmaz. Ne zaman ownedi acsam bu guarsman oynuyo insanin bi sosyal cevresi olur arkadaslari olur bi diskoya bara felan gider. Isterse 3 bin verseler yine o isi yapmam.

CLG koreden ev alıp tüm takımı 2-3 ay koreye taşıyabilicek kadar extra para kazandı bu oyundan. Bence "3bin" değildir aylık gelirleri. En azından Hotshot'ın iyi bir ay içinde 12k$ civarı para yaptıgını biliyorum.
  • Youtube'da daha çok para var youtube partnership ile ev araba alacak kadar kazananlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

O is yaş beyler ne kadar kazaniyosa kazansin mal gibi sabahtan aksama kadar pc basinda olan insandan bi cacik olmaz. Ne zaman ownedi acsam bu guarsman oynuyo insanin bi sosyal cevresi olur arkadaslari olur bi diskoya bara felan gider. Isterse 3 bin verseler yine o isi yapmam.

less qq more pew pew man diyorum sana. cidden o satırları yazarken ağladın mı ?
    her şeyi sosyalliğe falan bağlıyorsunuz fazla oyun oynayanları görünce zaten sizin yanınızda 90 kişi var şu anda arkadaş ortamındasınız her gün orgyden orgye koşuyorsunuz .partiler kop kop falan cidden ağlamayın o adam sizin hayatta asla kazanamıyacağınız parayı severek yaptığı bir işten kazanıyor.mesela ocelote un bir röportajında şöyle diyordu.yeni bir araba alıcaktım ama ailemde şu anda çalışan yok o yüzden erteledim daha sonra alıcam diyordu her neyse burdan yola çıkarsak ocelote un kazancına yakın bir para kazanıyordur

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.