Guardsman Bob Mord. oyunuyo hatta oynamıyo döktürüyo bence http://www.own3d.tv/live/34046/Guardsman_Bob
quote:Orijinalden alıntı: Batkay 1260 eloda oynandı o oyun,hani söyliyim dedim Yakında aynı oyunda oynayacağız onla. ^^
quote:Orijinalden alıntı: nakazora ehehe anlamsız bir topic olmuş gman bob un reklamını yapıyormuşsun gibi duruyor :P amcamın oğlu değil kardeşim abim değil para almıyorum hiç bir kan bağımız yok neden reklam yapıyımki
quote:Orijinalden alıntı: Temha1461 quote:Orijinalden alıntı: nakazora ehehe anlamsız bir topic olmuş gman bob un reklamını yapıyormuşsun gibi duruyor :P amcamın oğlu değil kardeşim abim değil para almıyorum hiç bir kan bağımız yok neden reklam yapıyımki reklam yapmak için yukardaki şeylere ihtiyaç var mı ki
quote:Orijinalden alıntı: Laborious quote:Orijinalden alıntı: Temha1461 quote:Orijinalden alıntı: nakazora ehehe anlamsız bir topic olmuş gman bob un reklamını yapıyormuşsun gibi duruyor :P amcamın oğlu değil kardeşim abim değil para almıyorum hiç bir kan bağımız yok neden reklam yapıyımki reklam yapmak için yukardaki şeylere ihtiyaç var mı ki neye ihtiyaç var?
quote:Orijinalden alıntı: Temha1461 quote:Orijinalden alıntı: Laborious quote:Orijinalden alıntı: Temha1461 quote:Orijinalden alıntı: nakazora ehehe anlamsız bir topic olmuş gman bob un reklamını yapıyormuşsun gibi duruyor :P amcamın oğlu değil kardeşim abim değil para almıyorum hiç bir kan bağımız yok neden reklam yapıyımki reklam yapmak için yukardaki şeylere ihtiyaç var mı ki neye ihtiyaç var? soruya soru ile karşılık verilmez dostum ...
quote:Orijinalden alıntı: Laborious quote:Orijinalden alıntı: Temha1461 quote:Orijinalden alıntı: Laborious quote:Orijinalden alıntı: Temha1461 quote:Orijinalden alıntı: nakazora ehehe anlamsız bir topic olmuş gman bob un reklamını yapıyormuşsun gibi duruyor :P amcamın oğlu değil kardeşim abim değil para almıyorum hiç bir kan bağımız yok neden reklam yapıyımki reklam yapmak için yukardaki şeylere ihtiyaç var mı ki neye ihtiyaç var? soruya soru ile karşılık verilmez dostum ... Lazım ben anlamadıysan bknz ( Temele sorarlar Siz Trabzonlular neden soruya soruyla cevap verirsiniz Temel :Napacaysun )
quote:Orijinalden alıntı: CooLTorToise malphite oynuyor suanda izlemeye değer. konunun tarihine bakarmısın
quote:Orijinalden alıntı: Legen wait for us DARY quote:Orijinalden alıntı: CooLTorToise malphite oynuyor suanda izlemeye değer. konunun tarihine bakarmısın yeniden konu açmak yerine arama butonunu kullandım, stream adresi de doğru, tarihlik olay yok yani sakin ol.