Merhaba arkadaşlar. Gezi forumu çok sakin görünüyor ama bilen bir arkadaş çıkar belki umuduyla bir şansımı denemek istedim..
Önümüzdeki hafta guangzhou'ya gideceğim. Oradan hong kong'a geçip tekrar guangzhou'ya dönmek istiyorum. Fakat guangzhou'dan hong kong'a nereden nasıl gidilir ile ilgili hiçbir bilgi bulamadım. Tek anladığım olay tren ve feribot seçeneğim olduğu.
Bu olayı bana geri zekalıya anlatır gibi anlatabilecek bir gezgin var mı?
Uçakla gidebilrisin,
dragonair
china southern airlines
guangzhou den hong kon gidiş geliş ,600 700 lira civarı
quote:
Orijinalden alıntı: hella
Uçakla gidebilrisin,
dragonair
china southern airlines
guangzhou den hong kon gidiş geliş ,600 700 lira civarı
Bunu bilmiyordum hella..
Trenle 1 saat 50 dakika sürüyormuş. Bu yüzden uçağa gerek duymuyorum. Uçakla toplamda daha fazla zaman ve para harcamış olurum..
Tren veya feribotla ulaşım ile ilgili bilginiz varsa (nereden hangi durakta binip-ineceğim gibi..) paylaşırsanız sevinirim.
yuh bir şehirden baska şehire gidiş geliş 700tl nedir ya
hazır guangzhou başlığı varken, ayna programınında gösterdiği ve bu programdada (http://www.youtube.com/watch?v=5tIEPLbNQfE ) arkadaşın içinde gezdiği bu restoran guangzhounun neresinde ve adı nedir bilen varmı?
Guangzhou doğu tiren istasyonundan tirenle geçeceksiniz. Yaklaşık 2 saat sürüyor. Honkong hala çine giriş çıkışlarda vize istediği için geri dönerken tekrar guanzhou ya girebilmek için vizeninzin çok girişli olması lazım eğer tek girişli vize ile honkonga geçerseniz ayvayı yersiniz bidaha geri dönüş anca Türkiyeye