Bildirim
GTX860m ekran kartını en verimli overclocklama yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Performansı neye göre düşük bir kart. Kendisi mobil bir ekran kartı. Bu demekki ürünü aldığınızda ne aldığınızı biliyordunuz demek. Aynı ürünü kullanıyorum performansı mükemmel olmasa bile aşırı derecede düşük değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Performans düşük derken yeni oyunlarda yüksek grafikte oynarken düşük fps vermesi, nvidia gtx755 sli ekran kartı bile daha yüksek performans fps veriyo. Overclock doğru yapıldığında bu ekran kartıda gtx870e yakın performans değerleri veriyo. o yüzden ideal overclock değerlerini arıyorum bu kart için -
gtx755 masaüstü kartı mı? -
Laptop ekran kartlarına oc tavsiye etmem, kimse etmez.
O kartlar performansı düşürülerek az ısınması ve az güç tüketimi sağlanmıştır senin zorlaman doğru olmaz.
Ki zaten cihaz ısınacağı için saat hızlarını yine düşürecektir.
İllaki OC yapacağım diyorsan MSI afterburnerden 4/1 oranında artır bellek ve çekirdek hızını. -
Sıcaklıkları kontrol ederek azar azar artırın.
quote:
Orijinalden alıntı: BerkhanBalta
Laptop ekran kartlarına oc tavsiye etmem, kimse etmez.
O kartlar performansı düşürülerek az ısınması ve az güç tüketimi sağlanmıştır senin zorlaman doğru olmaz.
Ki zaten cihaz ısınacağı için saat hızlarını yine düşürecektir.
İllaki OC yapacağım diyorsan MSI afterburnerden 4/1 oranında artır bellek ve çekirdek hızını.
Kesinlikle yerinde bir öneri.
Önerileriniz için teşşekkür ederim , dediklerinizi yaptım yaklaşık 10 fps fark etti ve ısı olarakta sıkıntı yaşamadım . Monster laptop cihazım soğutması bayağa başarılı. Ekran kartı ısısı nba 2k15te full grafikte 71 dereceyi geçmiyo sağolun:) -
merak ettimde her oyunu 2.5milyarlık leptopla ultradamı oynamak istiyosun.. -
Bende yapsam mı acaba aynı ekran kartı bendede var. Msı afterburner kullanarak dediğiniz ayarlarda overclok yaparsam ne gibi bi zararım olur ?
Her oyunu ultrada oynamak değil elimdeki cihazı maksimumda kullanmak , note 2 cihazımla s5 performansını yakalıyorum oc ve kernellerle :D -
10 fps arttırdıysanız helal olsun cidden
bence kesinlikle bulaşılmaması gerekir. zaten cücük kadar fan sogutmaya çalışıyor. -
Huyum kurusun kullandığım herşeyde bunu yapıyorum arabamda da turboyu ve yazılımı değiştirdik 55 beygir fazladan elde ettik :D Sınırları zorlamak sart:D -
quote:
Orijinalden alıntı: akkanferhan
Huyum kurusun kullandığım herşeyde bunu yapıyorum arabamda da turboyu ve yazılımı değiştirdik 55 beygir fazladan elde ettik :D Sınırları zorlamak sart:D
Kardesim bende overclock düşünüyorum alet benimde ayni . Ayarlari nasil yapicaz bahsedermisin ayrica bi problem yasadin mi daha sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X