Şimdi Ara

GTX aldım ama hatamı ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçtiğimiz pazar vatan daki %25 lik indirimden faydalanarak msı gtx550 ti modelini aldım bir hevesle önceki grafik kartım powercolor hd4670 idi ..
    pc yeni ekranı taktım oyunlarda daha önce hic ayarlayamadıgım çözünürlükler gördüm sevindim ama forumdaki gtx 550 yorumlarını okuyunca bi anda kuşkuya düştüm hic beğenen yok sizce hatamı ettim ..
    grafik kartını 275 tl ye aldım zaten karttaki limitim ise 290 tl idi öle aldım..............

Beni bu konuda uyaran ve aldıgım ekran kartını değiştirmem hususunda uyaran bütün forum arkadaşlarıma bu konuda düşüncelerini burda paylaşan tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum..
    278 tl ye aldıgım GTX 550 ti model ekran kartımı vatandan geri değiştirdim yerine XFX hd6850 model grafik kartını 5 tl fazla ödeyerek aldım...
    TEŞEKKÜRLER....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perikentli -- 5 Şubat 2012; 17:43:02 >

• Sen onlara bakma,dh videodaki kart oc olmuyor vs dediler herkez karta cephe aldi,ben kullanmaktayim,cok iyi kart diyemem ama benim oyunlari oynatiyor,milletin dedigiyle is olmaz,kendi dediginle olur,kart sen kullanican son karar senin olmali,bu dh forumunu memnun edemezsin simdi birisi 6850 alsaydin der,fizik ve cuda ozelligi ile isimi goruyor benim,bir adet daha alicam sli ile gtx 570 yakin scaling veriyor,fazla azmaya gerek yok,once amac sonra para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 1 Şubat 2012; 10:38:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

Sen onlara bakma,dh videodaki kart oc olmuyor vs dediler herkez karta cephe aldi,ben kullanmaktayim,cok iyi kart diyemem ama benim oyunlari oynatiyor,milletin dedigiyle is olmaz,kendi dediginle olur,kart sen kullanican son karar senin olmali,bu dh forumunu memnun edemezsin simdi birisi 6850 alsaydin der,fizik ve cuda ozelligi ile isimi goruyor benim,bir adet daha alicam sli ile gtx 570 yakin scaling veriyor,fazla azmaya gerek yok,once amac sonra para.

ya aslında cok istedim 6850 almayı ama ogun ki kart limiti birde kartın cazip gelmesi ile bir hevesle aldık ..
    yaptıgın yorum için gercekten tesekür ederim bu model kartı kullanan dıger kullanıcılar aceba ne düşünüyor bır ustad olarak onlarda memmunlarmı bunu öğrenmem lazım yok sa hd kullanıcılar bu kart için ağızlarını acıyorlar gözlerini yumuyorlar :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: perikentli

arkadaşlar geçtiğimiz pazar vatan daki %25 lik indirimden faydalanarak msı gtx550 ti modelini aldım bir hevesle önceki grafik kartım powercolor hd4670 idi ..
    pc yeni ekranı taktım oyunlarda daha önce hic ayarlayamadıgım çözünürlükler gördüm sevindim ama forumdaki gtx 550 yorumlarını okuyunca bi anda kuşkuya düştüm hic beğenen yok sizce hatamı ettim ..
    grafik kartını 275 tl ye aldım zaten karttaki limitim ise 290 tl idi öle aldım

gtx 550 ti dediğiniz kart hd 5850 tam olarak aynı olmasada eş değer performans verir eğer 350 tl'den daha fazla bir fiyat verdiyseniz biraz hata etmiş olursunuz ama bunun dışında güç tüketimi performansına göre çok iyi bir kart 1600'lü pixellere kadar kasmadan tüm oyunları açabilmesi ve sizin bu kartı sorunsuz kullanabilmeniz ben yanlışlıkla 450 tl bile vermiş olsanız tüm bu zevkleri yaşamanın yanında hiç birşey kalır...Kasmadan Oyun Keyfi olduğu sürece paranın ne önemi var....

• Bende Msi GTX 550ti ekran kartı almıştım bi kaç ay önce bende senin yaşadığın duruma düşmüştüm hatamı ettim diye ama battlefield 3 orta ayarlarda akıcı bi şekilde oynayınca bana yeter dedim ve 550ti modelinden gayette memnunum
  • GTX550 TI çıktığı dönemde fiyatını hak etmeyen bir karttı. Neden?

- Performansı GTS450'nin biraz önünde, HD5770 ile HD6790 arasındaydı.

- Güç tüketimi fazlaydı.

- Saat hızları çok yüksek olduğu için oc'a elverişli bir kart değildi.

- Fiyatı GTX460 768mb'ın üzerindeydi, ancak performansı oldukça gerisindeydi.

Şuan güncel fiyatları fazla takip etmediğim için kesin hüküm veremem ancak hâlâ GTX550 TI'ın iyi bir kart olduğunu zannetmiyorum. Çünkü sınırlarına kadar zorlanmış bir gpu kullanılıyor kartta ve bu durum genel olarak Fermi mimarili kartlarda görmeye alışık olduğumuz bir durum değil. En azından bu boyutta değil. Kart güç tüketimi ve fiyat ile bir üst seviye kartlarla yarışır durumda ancak performans olarak onların gerisinde. Aynı fiyata bulunuyorsa GTX460 768mb, HD6850 veya HD6790 gibi kartlar kesinlikle tercih sebebidir. Özellikle GTX460 ve HD6850, biraz daha fazla ücret ödenerek alınabilir. En azından bu kartlara yapılacak oc ile performansı daha da yükseltilebilir. Özellikle de GTX460'ın oc kabiliyeti malumdur.

• quote:

arkadaşlar geçtiğimiz pazar vatan daki %25 lik indirimden faydalanarak msı gtx550 ti modelini aldım bir hevesle önceki grafik kartım powercolor hd4670 idi ..

Arkadaşım üründen memnum kalmışsın ne diye kuruntu yapıyorsun ?

sen memnun kalmışsın bir kere kötü desek neye yarar?? Lütfenn..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

quote:

Arkadaşım üründen memnum kalmışsın ne diye kuruntu yapıyorsun ?

sen memnun kalmışsın bir kere kötü desek neye yarar?? Lütfenn..

yav memmun kalmak farklı birşey herkesin bu kartı kötülemesi farklı birşey
    herkes kartı yerden yere vuruyor o bakımdan hatamı ettık

• arkadasim once hayirli olsunda. vatan indiriminde gecen hafta zotac 550 ti 220 tl, xfx hd 6850 285 tl satildi sen 270 aldim dedin fazla gibi geldi bana sanki 10 tl icin 6850 den vazgecmek iyi olmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke hd6850 alsaydın kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogidogi -- 4 Şubat 2012; 20:14:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fixriterzi

arkadasim once hayirli olsunda. vatan indiriminde gecen hafta zotac 550 ti 220 tl, xfx hd 6850 285 tl satildi sen 270 aldim dedin fazla gibi geldi bana sanki 10 tl icin 6850 den vazgecmek iyi olmadi.

hadi ya gercekmi bu sölediğin abi kötü koydu öleyse ::(
  • 550ti kötü kart değil, sadece parasına göre kötü :) Fiyat performans oranı iyi değil...
  • quote:

Değiştirme imkanı varsa gidin kartı verin. En kötü alışveriş kupon alın. O kuponla 1 yıl boyunca ne zaman gitseniz indirimsiz ürüne %25 uygulama şansınız var. Kalan miktarı da en kötü %10 eğer o gün varsa yine %25 indirim ile alırsanız. 550Tı aldığınız gün %25 ind. ile 290'a almadığınız 6850'yi her zaman 300'e alırsınız... Ayrıca olsaı fiyat indiriminde 560 (336 shaderli TI olmayan) veya 6870 gibi kartlarda olabilir. 560/6870 seviyesinde kartlar için 4 çekirdekli işlemci ve min 500w PSu olmak kaydıyla.....

• 270 liraya aldıysan eğer, büyük hata etmişsin ama olur böyle şeyler ya, o anki psikolojiyle alakalı birşey, kart bir an cezbetmiştir, görüntüsüne aşık olmuş olabilirsin(benim gibi). Para biriktirir daha iyi alırsın.
  • Neden zotac almadınız aynı indirimde 221 tl idi gerçi indirimin ilerleyen günlerinde stokta yok yazdılar ama şubelerinde vardı..indirim bittikten sonra zotac ı tekrar stokta gösteriyorlar bende pusuda bekliyorum dolar düştüğü için şu an 217 tl civarında olur %25 indirimli hali ve gelecek cuma sevgililer gününden önce bence tekrar %25 yapacaklar yani inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogidogi

keşke hd6850 alsaydın kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Değiştirme imkanı varsa gidin kartı verin. En kötü alışveriş kupon alın. O kuponla 1 yıl boyunca ne zaman gitseniz indirimsiz ürüne %25 uygulama şansınız var. Kalan miktarı da en kötü %10 eğer o gün varsa yine %25 indirim ile alırsanız. 550Tı aldığınız gün %25 ind. ile 290'a almadığınız 6850'yi her zaman 300'e alırsınız... Ayrıca olsaı fiyat indiriminde 560 (336 shaderli TI olmayan) veya 6870 gibi kartlarda olabilir. 560/6870 seviyesinde kartlar için 4 çekirdekli işlemci ve min 500w PSu olmak kaydıyla.....

arkadaşım şimdi bu grafik kartını 1 haftadır kullanıyoruz yani alırlarımı diyorsun vatandaki müsteri hizmetlerinde kart kullanılmamış olacaktır diyor ??
    kutu içeriği falan tam ve eksiksiz kafam karıştı bi şansımı deneyeyim

Vatan Bilgisayar’dan satın almış olduğunuz ürünleri 15 gün boyunca herhangi bir neden göstermeksizin aşağıda yer alan bilgiler doğrultusunda değiştirebilirsiniz:
    • Değiştirmek istediğiniz ürünün satın alındığı andaki gibi kusursuz, eksiksiz ve orijinal kutusunda kullanılmamış olması gerekmektedir. Ürünün kutusunu açtıysanız; kutuya, ürüne ve aksesuarlara zarar vermeden, hatasız ve eksiksiz olarak getirilmesi ve ürünün kullanılmamış olması durumunda değişim işlemleriniz başlatılabilecektir.
    • Ürünle birlikte verilen tüm hediyelerin de kusursuz ve eksiksiz olarak teslim edilmesi zorunludur.
    • Satış faturasının aslı olmadan değişim işlemi yapılamaz.
    • Faturanızı firma adına kestirdiyseniz ürünü değiştirmek için iade faturası getirmeyi veya göndermeyi unutmayınız, aksi durumlarda değişim işlemi başlatılamayacaktır.

birde sistemim şöyle
    2600k
    p8z67v-le
    8gb ram
    60 hb ssd hdd
    500 w psu

Peki kartı iade edebilirsem arkadaşlar şu kartlardan birini almayı düşünüyorum nasıl..

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/xfx-hd-679x-zdfc-hd6790-cift-fan-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56705

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax6790-1gbd5-dh-hd6790-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=57084

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perikentli -- 5 Şubat 2012; 10:04:23 >

• oyunlar için yeterli bi kart abartmaya gerek yok kullanmaya devam etmelisin bence kendi kendinizi karttan soğutmaya çalışmaya bayılıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fixriterzi

arkadasim once hayirli olsunda. vatan indiriminde gecen hafta zotac 550 ti 220 tl, xfx hd 6850 285 tl satildi sen 270 aldim dedin fazla gibi geldi bana sanki 10 tl icin 6850 den vazgecmek iyi olmadi.

Beni bu konuda uyaran ve aldıgım ekran kartını değiştirmem hususunda uyaran bütün forum arkadaşlarıma bu konuda düşüncelerini burda paylaşan tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum..
    278 tl ye aldıgım GTX 550 ti model ekran kartımı vatandan geri değiştirdim yerine XFX hd6850 model grafik kartını 5 tl fazla ödeyerek aldım...
    TEŞEKKÜRLER....
  • 6850 hayırlı olsun.. Yalnız kafama takıldı anladığım kadarıyla bugün değişim yapmışsınız siz %25 indirimde iken 550ti almışsınız şimdi indirim yokken de yeni kart alırken %25 indirim mi yaptılar 6850 ye ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.