Şimdi Ara

gtx 980 - gtx 970 + cpu sıvı soğutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

biraz klasik bir soru olacak forumada baktım konulara ama tekrar sormak istedim merakım için.

sistem yenilemesi yaptım tek eksiğim şuan ekran kartı
    işlemcim i7 4790k hava soğutma kullanıyorum

gtx 980 almayı düşünüyorum fakat çokmu abartı olur benin için bilmiyorum. overclock falan hiç uğramıyorum. oyunlarda maximumu görmek isterim tabikide 4k monitr kullanmıyorum. ama 1 seneye kadar 4k ya da geçmeyi düşünüyorum. şuan 200 hz lg led tv den görüntü alıyorum. diğer düşüncem ise 980 yerine 970 alıp arada ki farkı işlemcim için sıvı soğutmayamı harcasam böyle dahamı mantıklı olur?

• oc yapmalısınız o işlemci ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oc yapıcam kesinlikle diyorum işte sıvı soğutma + 970 dahamı mantıklı yoksa direk 980 mi çakayım.
  • hemen oc yapman şart değil o işlemciye günümüz oyunları için fazlasıyla yeterli (hatta gerksiz) bence ve 980 alman ilerisi için ve yüksek çözünürlüklü monitör kullanıcağından daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CominqSonqS

hemen oc yapman şart değil o işlemciye günümüz oyunları için fazlasıyla yeterli (hatta gerksiz) bence ve 980 alman ilerisi için ve yüksek çözünürlüklü monitör kullanıcağından daha iyi olur diye düşünüyorum.

evet şuan için oc düşünmüyorum bu sisteme 2 sene daha oc falan yapmam zaten. gtx 980 dediğiniz gibi 4k için güzel bir yatırım olacaksa kesinlikle öyle yapayım. 7 8 ay sonradan bir 4k monıtor alırım bakarım keyfime :D
  • led tv'den tam verim alınamıyor malesef (hdmi kablo yüzünden), 980'i amazon'dan 1500tl'ye getirebilirsiniz, Türkiye'de neredeyse 970'ler o fiyatta. 4K @60hz monitörler de ateş pahası. sizin yerinizde olsam 1080p@144hz monitör ile gtx970 alır keyfime bakardım. işlemci soğutucu olarak da corsair h105 anca kesiyor 4790K'yı. ayrıca overclock da çekmenize gerek yok işlemciyr.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • impiousgoat kullanıcısına yanıt
    980 4k için yeterli olurmu tam bilmiyorum ama 970 in yeterli olmiyacağını kesin olarak söyleyebilirim ve en az 2 sene daha oc yapmicam diyorsanız ve işlemcinin stok fanı yeterli değilse hesaplı bir soğutucu tercihi + 980 işinizi daha iyi görür sanırım.

mesela:http://www.vatanbilgisayar.com/cool-master-hyper-212evo-77511555613662011am2-am3am3-fm1-islemci-sogutucu.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    6700k gtx 1070 gigabyte gaming 7
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CominqSonqS kullanıcısına yanıt
    evga gtx980 ftw acx 2.0 ekran kartını almaya karar verdim siparişi verdim. aynı soğutucu var bende bu yeterliyle hiç sıvı soğutmaya bulaşmıcam. yardımlarınız için teşekkür ederim dostlar.
  • impiousgoat kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle hayırlı olsun ve işleminizin ısı değerlerini paylaşabilirmisiniz boşta ve yükteyken kaç derece oluyor?
  • CominqSonqS kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum. dun setup da dolaşırken 30-35 derece arasıydı ekran kartı geldiğinde sistemi stabil olarak aktif ettiğimde bakalm değerler ne olacak paylaşırım burdan inceleriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.