Şimdi Ara

GTX 970 vs PS4 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yetmez hocam, zaten büyük ihtimalle o kalitesiz PSU'lardandır. Mecburen en az 500 watt gerçek güç veren kaliteli bir PSU'ya yöneleceksiniz, mümkünse 750 watt bir şeye de bakabilirsiniz. İlerde de lazım zaten böyle şeyler, bir defa alır, yıllarca kullanırsınız...
  • Hocam bilmiyorum PS4 aldın mı fakat almamanı onun yerine yeni bir ekran kartıyla yoluna devam etmeni öneririm.Burda ps4'ü önerenlerin unuttuğu bir durum var o da uçuk oyun fiyatları.İnsanlar karşısındakinin gelir durumunu bilmeden yorum yapıyorlar ve hiçte belirtmiyorlar.PC cephesinde steamın tl kurunu eklemesiyle birlikte orjinal oyunların çoğu uygun fiyatlarda bulunabiliyor.Gerçeği bazı arkadaşlar da PS4'de uyguna almanın bir yolu olduğunu söylüyordu ama spotçular vs daha uğraştırıcı olacaktır.Yine de grafik takıntın olmadığını belirttiğin için pc senin için daha uzun ömürlü olur.Ben 2009 yılında 1300TL'ye aldığım bir bilgisayarı geçen aya kadar yenileme gereği duymamıştım,çokta aktif oyun oynarım hepsini açıyordu.
  • muhammed46agir kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar kararımı değiştirdim ve GTX 970 + PSU almaya karar verdim. Ancak şimdi değil 2016 Mart civarında alacağım. Hepinize teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.