Bildirim
GTX 960'lı Mini ITX Sistem - 2
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Resim bende açılmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ey kör anlaÃ&amp;amp;amp;amp;#8218;Â&amp;amp;amp;amp;#160;
Bu yer bu gök boşÃ&amp;amp;amp;amp;#8218;Â&amp;amp;amp;amp;#160;
Bırak onu bunu gönlünü hoş tut hoşÃ&amp;amp;amp;amp;#8218;Â&amp;amp;amp;amp;#160;
Şu durmadan dağılan alemdeÃ&amp;amp;amp;amp;#8218;Â&amp;amp;amp;amp;#160;
Hepsi Hepsi1Nefes`tir gerisi boştur boş...
-Ömer Hayyam -
Hemen düzeltiyorum. _____________________________ -
Bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ey kör anlaÃ&amp;amp;amp;amp;#8218;Â&amp;amp;amp;amp;#160;
Bırak onu bunu gönlünü hoş tut hoşÃ&amp;amp;amp;amp;#8218;Â&amp;amp;amp;amp;#160;
-Ömer Hayyam -
Donanımhaberin resim yükleme hizmeti çalışmıyor nedense. Hızlıresime yükledim. Şu anlık sorun yok bakabilirsiniz, resim yüklendi. _____________________________ -
Sistem çok iyi PSU fazla 450W yeterli. RAM'leri de sinerjiden alabilirsin Kingston Savage RAM'ler 210 TL ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ekran kartını r9 280x yapın daha iyi olur
Edit:Imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ilterish -- 19 Nisan 2015; 13:08:42 >
-Ömer Hayyam -
Mini ITX Sistem olduğu için RAMleri Low Profile seçtim. Bahsettiğiniz Kingston bellekler low profile mı? _____________________________ -
Nvidia'nın çıkarttığı GTX 960 f/p ürünü bence. Gpixel/s ve TDP değeriyle R9 280X'e fark atıyor. Yeni Maxwell mimarisi de cabası. _____________________________ -
Güzel bir sistem olmuş, pişman olmazsın.
Ekran kartı 960 kalabilir, GTA 5'te Nvidia -arada uçurum olmasa da- biraz daha iyi.
SSD'yi de sırf GTA 5 için alacaksan gereksiz olur. Oyuna ilk girişte 15-20 saniye kazanırsın ama başka loading yapmıyor zaten oyun.
_____________________________ -
Evet onu fark etmedim. O bellekler low profile değil fakat işlemci soğutucusu belleklere çarpmayacaktır fazladan 60 lira vermeye gerek yok.
GTA V + Sistem için yani. Sonradan alabilirim, şimdi değil. _____________________________ -
Kesinlikle çarpmaz değil mi? Sonradan katakulliye gelmeyelim. _____________________________ -
R9 280x de ultra-high varken
Gtx 960da medium-high oynamak
Bana pek mantıklı gelmiyor
-Ömer Hayyam -
https://youtu.be/xpIWmqOsw3o
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt