Şimdi Ara

GTX 960 Garip bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Umarım sorumu açıklayabilirim şimdi sistem topluyorum ve ekran kartım Gtx 960 ve almam gereken tek şey monitör kaldı ve sorum şu şimdi gtx 960 da dvı port var hdmı port var hdmı ses aktarımı yapıyo ekstaradan onu biliyorum ve otomatik olarak fiyatları çok daha fazla oluyo HDMI monitörlerin peki ses taşıması dışında dvı ve hdmı arasında görüntü kalitesi farkı yaşarmıyım Full hd de ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigitcanakyuz

    Umarım sorumu açıklayabilirim şimdi sistem topluyorum ve ekran kartım Gtx 960 ve almam gereken tek şey monitör kaldı ve sorum şu şimdi gtx 960 da dvı port var hdmı port var hdmı ses aktarımı yapıyo ekstaradan onu biliyorum ve otomatik olarak fiyatları çok daha fazla oluyo HDMI monitörlerin peki ses taşıması dışında dvı ve hdmı arasında görüntü kalitesi farkı yaşarmıyım Full hd de ?

    Yaşamazsın ikisi de aynı görüntüyü verir.
  • görüntü farkı yok, kartının kalitesi önemli olan
  • yigitcanakyuz Y kullanıcısına yanıt
    hdmi ile dvı bağlantısı aynı frekansı kullanırlar tek farkı hdmi ın sesi taşıması , hdmi görüntü kaybını dvı bağlantısına göre biraz daha azaltır fakat bu azaltma gözle görülebileek cinsten değildir.
    fakat amd nin freesync ve intelin gsync teknolojisi sadece display port üzerinden yapılıyorken geçtiğimiz aylarda amd bunun hdmi üzerinden yapılabildiğini gösterdi.
    gtx 960 için gsync teknolojisinin hdmi üzerinden yapılıyormu bilmiyorum almadan bunuda bi araştırmanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.