Şimdi Ara

Gtx 960 beni 1080p de ne kadar idare eder? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam vallahi bende anlamadım ya. Yarın arayacağım neden fiyatı bu kadar düşük diye. Mail attım bana tam olarak şunu söylediler;

"Selamlar

Aslında biz ucuz satmıyoruz efendim, onlar pahalı satıyor desek daha iyi olur. Sonuçta vatan bilgisayar, kira ve eleman giderlerini bir şekilde karşılamak zorunda. Ayrıca onlar da biz de aynı distribütörden ürünleri alıyoruz. Ürünler açılmamış sıfır kutusundadır. Ayrıca Asus yetkili satıcısıyız.

İyi çalışmalar"

Site için de güvenilir deniyor. Anlamadım ne olduğunu ya yemin ederim kafam patates oldu sabahtan beri.
    Kendinizle ilgili bilmediğiniz bir şey vardır. varlığını bile inkar edeceğiniz bir şey. ta ki bir şey yapmak için geç kalana kadar.sabahları uyanmanızın tek sebebi budur.aşağılık patronunuzdan acı çekmenizin nedeni, döktüğünüz kan, ter ve gözyaşının...çünkü bütün bunlar insanların sizi aslında ne kadar iyi, çekici, cömert, komik ve akıllı olduğunuzu bilmelerini istediğiniz içindir.”Benden ister korkun ister saygı duyun ama lütfen özel olduğumu düşünün.” bağımlılığımız aynı… hepimiz onaylanmış keşleriz.-Jake Green
  • berkanenes kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim hocam. Ultra takıntım yok high very high ayarlarda da oynarım medium olmasın da :D 4 GB versiyonu olursa ne kadar ömrü uzar?
    Kendinizle ilgili bilmediğiniz bir şey vardır. varlığını bile inkar edeceğiniz bir şey. ta ki bir şey yapmak için geç kalana kadar.sabahları uyanmanızın tek sebebi budur.aşağılık patronunuzdan acı çekmenizin nedeni, döktüğünüz kan, ter ve gözyaşının...çünkü bütün bunlar insanların sizi aslında ne kadar iyi, çekici, cömert, komik ve akıllı olduğunuzu bilmelerini istediğiniz içindir.”Benden ister korkun ister saygı duyun ama lütfen özel olduğumu düşünün.” bağımlılığımız aynı… hepimiz onaylanmış keşleriz.-Jake Green
  • http://www.sinerji.gen.tr/asus-vga-strix-gtx960-dc2oc-4gb-128bit-gddr5-16x-pmu63694

Al bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tristan23 kullanıcısına yanıt
    Valla 240$ amazon fiyatı 635 TL' ye gleiyo. Bunlar 770' e satıyor. Gümrüğü bilmemnesi bunlar ya para kazanmadan satıyorlar şimdilik vatanı tırpanlamak için ya da başka bir işi var. Ben açıkçası güvenemedim. Alan ve sorun yaşamayan arkadaşlara hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristan23

Hocam bence birşey vardır ya nasıl bu kadar düşük olabiliyor fiyat. outlet ürün falan mı acaba. Çıkma ekran kartı falan mı acaba.

Hayır Sinerji bilindik bir site forumdan bir çok kişi oradan alışveriş yaptı kuşkun olmasın. İstersen elden de alabilirsin.

Edit : Zaten kampanya fiyatı o.
    Bu arkadaş aynı modeli yakın fiyatla sinerji den almıştı şimdi kullanıyor. @TheHorse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 28 Haziran 2015; 22:37:21 >

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Hocam bence birşey vardır ya nasıl bu kadar düşük olabiliyor fiyat. outlet ürün falan mı acaba. Çıkma ekran kartı falan mı acaba.

Hayır Sinerji bilindik bir site forumdan bir çok kişi oradan alışveriş yaptı kuşkun olmasın. İstersen elden de alabilirsin.

Edit : Zaten kampanya fiyatı o.
    Bu arkadaş aynı modeli yakın fiyatla sinerji den almıştı şimdi kullanıyor. @TheHorse

Öyleyse bilemicem hocam, adamlara bilmeden mok atmayalım. Gerçektende ciddi bir firmadır. Hiç alışveriş yapmadım. Sorun yaşanmıyorsa fazladan vatana para kaptırmaya gerek yok.

• quote:

Bende uzak durayım ya öyleyse.

Kardeş böyle şey mi olur adamlar bir ürün seçerler o üründe kampanya yaparlar bu normal birşey, şu manzaraya bakar mısınız kazıklanmaya o kadar alıştırmışlar ki bizi düşük fiyata inanamıyoruz. Siz amazondaki fiyatları görseniz ülkeye her dakika söversiniz.

Ayrıca VGA demek ekran kartı zaten aynı şey, tek bir tanedir Strix 960 öyle fark felan yok.

Intel Core i5 4460 3.2 GHz İşlemci // MSI Z97 PC Mate Intel Anakart // Asus GTX960 ROG STRIX 2GB GDDR5 128Bit DX12 Ekran Kartı // WD 1 TB BLUE HDD //Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 Ram // Zalman Z5 MidT Kasa // XİGMATEK X-CALİBRE 80PLUS 600W PSU // SAMSUNG S22D300H 21.5 MONİTÖR // A4 TECH Bloody B2100 Q USB Siyah Multimedya Gamer Set

MSİ GAMİNG NOTEBOOK - GL72 PRO

İPHONE 8

Kocaeli Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği
  • Kötülenmesinin sebebi ülkemizdeki fiyatlarıydı,yoksa sınıfına göre fena değil.
  • Beyler cevapları dogru digerleri pahali satiyor siz alıştiniz tabi yüksek fiyatlara diğer firmalar ekstra yük bindirecek ki masrafları çıksın bu arkadaşların bildiğim kadarıyla 1 ofisi var ve fazla masrafları yok Vatan teknosa zincir halinde çalışıyor binlerce çalışanı var e üstüne kar etmeside lazım distrübütörden binlerce mal aldığı için hem ucuza kapatıyor malları hemde daha fazlasına satıyor hem kendi kari hem çalışan masrafları da çıkıyor böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Haziran 2015; 20:45:23 >

Bnde GTX 660Ti var hala idara ediyor oyunları medium high arası oynuyorum daha gideri var

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Abi cevabın için teşekkür ederim. Şuna ne diyeceksin abi?

http://www.sinerji.gen.tr/asus-vga-strix-gtx960-dc2oc-4gb-128bit-gddr5-16x-pmu63694

Site güvenilir değil galiba dimi? Yoksa 4 GB versiyonu nasıl bu kadar ucuz olsun? Ayrıca 960'ın 128 bit oluşu 4 GB versiyonunda sıkıntı olur mu abi?

Hayır, fiyatta gerçekten uygunmuş. 4GB olması güzel.

Gtx 960 beni 1080p de ne kadar idare eder?

280x ? Daha ucuz ve daha iyi. Gidip hangi kartla kıyaslama yapmışsın. Ben de diyorum neden sürekli eksiliyolar bu adamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

280x ? Daha ucuz ve daha iyi. Gidip hangi kartla kıyaslama yapmışsın. Ben de diyorum neden sürekli eksiliyolar bu adamı.

280 ile kıyaslanıyor gördüğün gibi.

Ayrıca 960 ta alacağın partner büyük ihtimalle daha kaliteli olacak Sapphire ' e göre, nvidia'nın ek özelliklerini saymıyorum. Durum böyle AMD ' nin değersizliğini tartışacak değilim, yüzüne bakan yok anca ucuz diye alıyor herkes.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.