Şimdi Ara

GTX 860M = GTX 480 = GTX 570 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Fiyat performans olarak en uygun modeli bulmaya çalışıyorum. 2500 TL'a 2 GB belleğe sahip Maxwell çipli GTX 860M'li bir laptop var. Biraz araştırma yapınca gayet güçlü bir kart olduğunu gördüm.

Notebookcheck.net sitesine göre kartın masaüstündeki GTX 480 ve GTX 570'den farkı yok, hatta eşitler diyebiliriz. Bu kartların zamanının çok güçlü kartları olduğunu biliyorum.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-860M.107794.0.html

http://oi58.tinypic.com/2m796qa.jpg

Eğer durum buysa bu kart bana tahminen kaç yıl gider? Ultra takıntım yok, ama full hd de medium, medium-high karışık ayarlarda akıcı oynatmasını isterim. Ekran kartını sonradan değiştirme imkanım olmayacak. O imkan için üzerine 1000 TL daha koyup GTX 870M'li laptop almam gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• Listeyi güncellemişler de GTX 860M, GTX 750 Ti'den yaklaşık %8 yavaşmış. Oyunlarda 3-5 FPS ile önde 750 Ti. Bence değerler gayet iyi hele de böyle küçük bir çip için. Ne diyorsunuz arkadaşlar o kadar kişi bakmış cevap veren olmamış.
  • Son kez yukarı...
  • 860M ile şu an gayet rahat high oynarsınız hatta bazı oyunlarda ultra da oynanır ki laptop için gayet iyi bir değer. Eğer 870m'li alma şansınız varsa onu almanızı tavsiye ederim performans olarak şu an 760 ile eşit gibi ki 760'la tüm oyunlar ultra oynanabilir (hemen hemen)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • medium-high olarak 2 sene götürür. 870m olması için fazladan 1000 lira verilmez. değmez o paraya az daha koyar masaüstü toplarsınız neredeyse
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 yada gtx 1070
    7 yıl önce açıldı
    SATILIK GTX 660Tİ VE GTX 970
    5 yıl önce açıldı
    Ryzen 5 - GTX 1050 Ti
    3 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.