Şimdi Ara

Gtx 770 yada 760 icin 1090 t'yi kac ghzde calistirmam gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kisa dogru 760 yada 70 almayi dusunuyorum.
    sistemde hicbir degisiklik yapmayacagim, bottleneck e takilanlardan degilim ancak sorayim dedim benim phenomu 1.48 v civari 4.2 ghz e kadar cikarmistim. su an 3,25 e turbo 3.75 ghz de ve 7870 kullaniyorum. sistem 790 x ve ddr2 1000 mhz de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 770 için 4.0 ve üstü lazım ne kadar oc ederseniz min fps o kadar artar. 760 için 3.7 yeter
  • tesekkur

• senin cpu kaliteli gibi 4.0 te bırak yeter
  • iceman_54 kullanıcısına yanıt
    İşlemciniz kötü bir işlemci değil. Fazla o.c yapmanıza gerek voltaj vermeden ne kadar çıkabiliyorsanız çıkın 4.0 dan fazlası gereksi olur zaten 1.48 voltaj çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZFT

İşlemciniz kötü bir işlemci değil. Fazla o.c yapmanıza gerek voltaj vermeden ne kadar çıkabiliyorsanız çıkın 4.0 dan fazlası gereksi olur zaten 1.48 voltaj çok fazla.

ya zaten birde ince ayarida iyi yapamadan cikmistim 4 e normalde 1.47 v da goruyor cogusu. ama ben bu islemcinin 3. sahibiyim benden oncekiler nasil kullandi bilemem. genede su an icin problemsiz calisiyor. yaz sicaklarinda elimden geldigince serin tutmaya calisiyorum keratayi. bf3 multi takilirken 45-55-58 civarlari geziyor. neyse o zaman ben stik voltajla ne kadar gidebilirsem gideyim. 15 dakkada strese sokarim bakarim bi. ama tahminim 3.8i gecemez.

• iceman_54 kullanıcısına yanıt
    3.8 yeterli zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop ile kac fps alirim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Voltajınız çok.Arkadaşın dediği gibi, Phenom II için; 3.8 Ghz' da tam olmasada yetecektir.Voltajı ne yapıp edip, düşük sevilerde tutmanız yararınıza olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 5 Temmuz 2013; 17:26:25 >
  • 1100t kaç ghz ister
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Voltajınız çok.Arkadaşın dediği gibi, Phenom II için; 3.8 Ghz' da tam olmasada yetecektir.Voltajı ne yapıp edip, düşük sevilerde tutmanız yararınıza olacaktır.

su an otomatikde zaten kardes, max mhz e cikinca yani 3.7 ghz e 1.425 volt cekiyor. 4 ghz de cok tutmadim zaten denedim ve gerek yok dedim orjinaline yakin seviyeye cektim

• ben de 1090 kullaniyorum 6850 crossfire ki bu da 7870'e dekgeliyor.su haliyle memnunum daha kuvvetli bir kart ihtiyaci hissetmedim.ekimde yeni amd kartlar cikacakken 7870'i degistirmek para kaybi bence.
  • 18 GHz de çalıştırmanız gerekli bunu yapabilecek tek işlemci de Inteldir , Intel her zaman en iyi işlemcileri üretir. (klasik fanatik cevapları )

4.0 - 4.2 - 4.5 GHz aralığı yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

18 GHz de çalıştırmanız gerekli bunu yapabilecek tek işlemci de Inteldir , Intel her zaman en iyi işlemcileri üretir. (klasik fanatik cevapları )

4.0 - 4.2 - 4.5 GHz aralığı yeterli olacaktır.

havalar serinlesin 4 yeter hocam

• elındekı canavarı 4-4.2 ghz arası yaparsan yeter..gtx770 ı kısıtlamaz sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

elındekı canavarı 4-4.2 ghz arası yaparsan yeter..gtx770 ı kısıtlamaz sanırım..

ustam 3930 da kullandim ama bu 1090t yi daha cok seviyorum hakkaten iyi islemci, ya h 100 um olsa direk 4e sabitlerimde, ben ates altinda calistirmayi sevmiyorum elektronik cihazlari.

• quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

quote:

ustam 3930 da kullandim ama bu 1090t yi daha cok seviyorum hakkaten iyi islemci, ya h 100 um olsa direk 4e sabitlerimde, ben ates altinda calistirmayi sevmiyorum elektronik cihazlari.

bende 1055t vardı gunluk 4.3 ghz kullanıyordum..sogutucum sunbeam..

su an ıntelle kullanıyorum aynı sogutucuyu..phenom2x4 ler ısınıyordu ama x6 lar cıdden soguktu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 6 Temmuz 2013; 22:51:29 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

quote:

bende 1055t vardı gunluk 4.3 ghz kullanıyordum..sogutucum sunbeam..

su an ıntelle kullanıyorum aynı sogutucuyu..phenom2x4 ler ısınıyordu ama x6 lar cıdden soguktu..

dur tahmin edeyim ccf..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.