Şimdi Ara

Gtx 770 alicam tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok ben zaten 4 gb kesin karar kildim ama hangi marka onda kararim kesin degil ama gigabyte alacagim gibi gibi
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9211

Gigabyte gtx 770 4gb modeli 1142 lira.

Şubat ayında Gtx 760 4gb modelini 912 liraya almıştım. Paraya değdi. Overclock canavarı diye hitap edilen bir olay ki hakkını vermek lazım 2gb gtx 760 alabiliyorken 4gb modeli belli yerlerde vram performansı olarak kendini gösterdi. Gtx 770 alacaksan da 4gb modeli şart. Biraz bütçe ekleyip kesinlikle Gigabyte al. Asus garanti kapsamı (çizgi) konusunda benden çok büyük bir düşüş aldı.

Geçenlerde Gigabyte TR sorumlusu Endeks bilişimi arayıp bir kaç soru sordum.Aldığım net cevap "En ufak hatada dahil aldığınız firma aracılığıyla yada verdiğimiz adres ile kartınızı kontrolden geçirmemiz için yollayabilirsiniz. Kargo konusunda endişeniz olmasın biz karşılıyoruz." idi. Ben böyle bir garantiye olanak sağlayan ile firma ile alışveriş yapmayım da ne ile yapayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 18 Ağustos 2014; 2:21:15 >

• 2. Elden ASUS GTX 780 alın daha iyi.
  • smolderas kullanıcısına yanıt
    herkes ezbere yine yazmis hemen kullandigi karti ovecek diye,

770 modelinde en iyilerden biri benim icin windforce serisidir. Devaminda msi sonrada asus gelir.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5928
  • Aslinda bende gigabyte daha yakinim hatta gigabyte olucak bugun siparis verecegim kismet olursa :D arkadas kendisine parca alicak birlikte siparisi yapicagiz onu beklicem. 2 gb test sonuclarinda yukarda vermistim ikisi arasinda hic bir fark yok zaten oyunlar ayni benim kafami karistiran tek nokta 4 gb performanslari bir biri ile karsilastirmasini bulamdim o kadar da önemli degil ayni olacaktir asagi yukari. kafami karistiran tek sey su anda ayni urunden iki adet var birini saat hizlari daha düsük olmasina ragmen daha pahali.

www.mindfactory.de/product_info.php/4096MB-Gigabyte-GeForce-GTX-770-WindForce-3X-OC-Rev--2-0-Aktiv-PCIe-3-0-x_941112.html
    http://www.mindfactory.de/product_info.php/4096MB-Gigabyte-GeForce-GTX-770-WindForce-3x-Rev-2-0-Aktiv-PCIe-3-0-x16--_942701.ht

Tam ortada TECHN.DATEN kisminda

• Msi al geç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gholen

Arkadaşlar 2gb üst seviye kart almayın beni dinleyin watch dogs ve gibiler gelecek ardı arkası kesilmeyecek. Misal bir oyun 2gbden fazla rame ihtiyaç duydu ,olayın yan etkisi şu: Normalde 2ve 4gb performansları aynı zaten ancak 2gbyi aştığı anda fps dibe iniyor bir anda mesela watch dogsta 10saniye 70 fps oynadıktan sonra birden 20 oluveriyor. Uyarmadı demeyin. Bu kartlarla full detay oynamak isteyeceksiniz. Ağlamayın sonra. Önümüzdeki yıl bu tür oyunlar dolup taşar. Demedi demeyin. E karta bin lira verdikten sonra full açmak istersin. Medium değil.

Watch dogs zaten optimizasyon ozurlusu bir oyun oldugu icin onu takmayin 2 gb bellegi gececigini hic zannetmiyorum ama genede ileriye donuk 4 gb alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus Gtx 770 Directcu II sahibiyim tavasiye ederim sessiz, soğuk, oc performansı yüksek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.