Şimdi Ara

Gtx 760 hangi core 2 Quad işlemciler ile verimli çalışır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2. el gtx 760 titan x referans tasarımlı msi olanından almak istiyorum çünkü şekli çok hoşuma gidiyor.Dx 12 ile alakam olmaz yeter ki dx 11 de her oyunu takır takır açsın.Hangi core 2 Quad işlemciler darboğaz yaşatmaz? 500w güç kaynağım var xigmatek x calibre. Hedeflenen oyunlar nfs 2015 orta yüksek arası,mk x orta yüksek arası,gta 5 hd monitörde full ayarlarda. Anakart ve monitöre para harcamak istemiyorum ddr2 ram olayına girmiyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ram 2 fakat 8 e veya 6 ya çıkarabilirim. Core 2 quad istiyorum çünkü anakartımı değiştirmek istemiyorum.Anakart değişirse işlemci maliyeti de artacak vsvsvs...

• Bende i5 750 var ve gtx 960 a darbogaz yapiyor.gtx 760 da nerdeyse ayni o kartla.Bence yatirimin bosa gider C2Q ile.

• AliExpress den bunu alabilirsin darboğaz olur ama fiyatı uygun olduğu için üzmez seni. Q9650'nin aynısı sayılabilir ki bu işlemci lga 775 deki en hızlı işlemci sayılabilir.
    Intel Xeon E5450 Işlemci 3.0 GHz için 12 M 1333 Mhz xeon 775 CPU eşit Q9650 gerek LGA775 anakart üzerinde çalışır adaptörü
    http://s.aliexpress.com/RBnuiIBZ
    (from AliExpress Android)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 5 Temmuz 2016; 19:32:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

Bende i5 750 var ve gtx 960 a darbogaz yapiyor.gtx 760 da nerdeyse ayni o kartla.Bence yatirimin bosa gider C2Q ile.

Ek olarak bnde de i5 3470 var gtx960 ucu ucuna yetiyordu. Fikir verir diye ekleyeyim dedim

• Anladım.O zaman Rx 460 veya 750 ti bakmam gerekecek yorumlar için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Anakart nedir?.. anakartiniz overclock yatkin ise.. xeon x5460 alip 4ghz overclocklayin.. en ucuz bu yol ile kapatilir.. diger türlü yeni mobo cpu ram derken pahalıya patlar.. xeon 1 kere kullanin birdaha ı7 yada ı5e bakmazsiniz.. Gerçekten çok stabil.. lga771 olabilir ama 775 dede çalışır

• DP 43 tf Xeon 5450 desteklemiyor diye biliyorum zaten anakartın işlemci desteği zayıflığı beni bitiriyor. Peki modlu çip takılabiliyor mu ?

Lga 775 anakartlarda, xeon desteği normalde yok zaten peki Quad core desteği var mı?

• X serisi değilde e serisinin tdp sayesinde overclock sonrasında aynı frekansta daha serin çalıştiğını biliyorum o yüzden e5450 daha iyi olur sanırım.

• Core 2 Quad ancak veya eski Xeonlar 3XXX serileri. Adaptörle tanıtma hakkında bilginiz var mı?

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Hocam modlu 5450 775 pinde çalışıyormuş 150 tl fiyat var artık çarem olmadığı için alacağım bir de foruma bakayım oc yememiş bir tane bulmak lazım yada az oc edilmiş temiz olsa yeterli.Tutupta pc için 2000 tl heba etmek istemiyorum . (Mecbur kalabilirim 6 yılı geçti) 850 den aşağı kapatırsam ram GPU ve işlemciyi herşey çok güzel olur. Teşekkür ederim.

Yukarıda modlu tak çalıştır linki attım AliExpress den bende ordan aldım 5440 sorunsuz kullanıyorum buradakiler de ordan alıp iki katı fiyata satıyorlar zaten. 1 ay beklemeyi düşünürseniz veya daha az sürede de gelebilir AliExpress den alın.

• Gümrükte takılmazsa alırım. Artık gtx 760 olmasa da başka kartla pc canlanacak teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.