Şimdi Ara

GTX 750 ti \- / R7 265

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sisteme hangi ekran kartını tercih etmeliyim ? Sistemle hangisi daha verimli çalışırsa onu alacağım.

Sistem;

---------------------------------

400w psu

8 gb ddr3 1600 mhz tek slot RAM

İntel İ3-4160 - 3.60ghz CPU

1440x900p ekran

MSI H81M-P33 (MS-7817) (1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, video, Gigabit LAN

---------------------------------

Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• 400w psu dedigin markali bir sey mi ismi cismi ne?kotu bir seyse 750 ti daha iyi olur ve o cozunurluge fazla bile gelir.
  • Markası Frisby
  • quote:

Orijinalden alıntı: baron*

Markası Frisby

ona guvenip ekran karti almayin bence . Kaliteli bir psu alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750 ti güç tüketimiyle göz dolduruyor. Şuan kullanıyorum ve memnunum. Fakat diğeri daha fazla performans veriyor ve güç tüketimi performans farkına göre fazla. Performans değil verimlilikse kriterin gtx 750 ti daha iyi bence.
  • 750 ti ile r9 265 aynı performanta sayılır siz 750 ti yi alın
  • 750ti.. Zaten psu açısından alınabilecek en uygun kart o. Yalnız mümkünse psu'nun 12v'den verdigi amperi kontrol edin,sisteminizin az güç tüketen parçalardan oluştuğunu düşününce, 18A olması yeterli olacaktır. (resmi gereklilik 20A diye biliyorum o yüzden risk size ait ama fikrim yetecegi yönde çünkü 20A degeri verirken diğer parçaların yüksek enerji tüketen parçalar oldugunu varsayıyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 6 Ekim 2015; 19:06:44 >
  • dovahkiin_16 kullanıcısına yanıt
    Hali hazırda kullandığım ekran kartı Gt 730. Bunu belirtmeyi unutmuşum.
  • Gtx 750ti 400w için yeterli olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de Psu'nun teknik özellikleri şunlar;

GTX 750 ti    \- /    R7 265

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Call oF pRipyaT -- 6 Ekim 2015; 19:02:31 >
  • Psu'nuz gtx 750ti icin yeterli. Ben de gtx 750ti tavsiye ederim maxwell mimarisi ile son driverlardan çok iyi faydalanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 6 Ekim 2015; 19:08:16 >
  • O psudan dolayı gtx750 ti

• Gtx 750ti aldım, gayet düzgün ve performanslı çalışıyor. Fikirleriniz ve yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call oF pRipyaT

Gtx 750ti aldım, gayet düzgün ve performanslı çalışıyor. Fikirleriniz ve yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Uygun bir vakitte o psuyu da değiştirirseniz daha iyi olur :)

Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.