Şimdi Ara

GTX 750 Ti kanser fps drop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar sistemim fx 4320 4 gb ram ve gt 630dan oluşmaktaydı ikinci el temiz 750 ti aldım ve taktım payday 2 csgo gibi oyunlarda fps artti ama cok sinir bozucu sekilde takılıyor drop oluyor gt 630 varken fps düşük olsa da hic drop takilma yoktu bu sorunu nasıl cozerim temiz win10 kurdum en son driverleri kurdum hala ayni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sorun ramden kaynaklanıyor sanırım . windows 10 4gb'nin zaten yarısını kullanıyor desek böyle bir durum olması normal. FPS sabitlemeyi denemeniz belki çözüm olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben husrana komsuyum

sorun ramden kaynaklanıyor sanırım . windows 10 4gb'nin zaten yarısını kullanıyor desek böyle bir durum olması normal. FPS sabitlemeyi denemeniz belki çözüm olabilir
    hocam ramden kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü ince ayar çektim boşta 1 gb kullanıyor windows ayrıca kart gt 630ken de 4 gb ram vardı hiç drop yapmıyordu, fps sabitlemeyi denedim 70e sabitliyorum mesela 30a düşüp tekrar 70e çıkıyor fps sabit olmazsa da atıyorum 100den 70e düşüyor yine takılma yapıyor
  • CaimaN C kullanıcısına yanıt
    Hocam gt630 ile kullanırken zaten ayarların fazla yüksek değildi. Ama 750ti takınca daha fazla yiyecektir ramden ve bu da droplara sebep olacaktır(VRAM'dan değil PC raminden bahsediyorum). Veya oyun esnasında ısı değerlerini kontrol etmek de bir çözüm olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşlemciyi biraz overclock edip deneyin. Ayrıca çözünürlük düşükse arttırın.

• Oyundaki ayarların aynı kaldı mı peki hocam yükseldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Oyundaki ayarların aynı kaldı mı peki hocam yükseldi mi?
    Fulledim ama cozdum hocam sorunu eski driver yukleyince her sey duzeldi klasik nvidia driverle kart eskitiyor iste bf4 ultra 720p mpde 70 80 fps aliyorum rainbow 720p high 60 fps falan aliyorum bir tek payday 2de sorun var o da oyunun dandikligi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    9 yıl önce açıldı
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaimaN

Fulledim ama cozdum hocam sorunu eski driver yukleyince her sey duzeldi klasik nvidia driverle kart eskitiyor iste bf4 ultra 720p mpde 70 80 fps aliyorum rainbow 720p high 60 fps falan aliyorum bir tek payday 2de sorun var o da oyunun dandikligi

Alıntıları Göster
    Apple yolunda ilerliyor yani Nvidia...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.