Şimdi Ara

Gtx 750 ti bf1 i lowda akıcı oynatırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fikriniz nedir lowda akıcı bi şekilde oynayabilirmiyim 750 ti ile ? Yoksa 950 yada 960 almam gerekirmi şu an ? İşlemci fx 6300

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oynatır diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Oynatır diye tahmin ediyorum.

45 fps fln alsam yeter bana umarım oynatır

• 60fps alırsın

• Hocam oynarsın. Hatta işlemci upgradelersen akar gider bence Medium ayarlarda.
  • Orta-Low ayarlarda 60 veriyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=XrhUg_y_fvo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

Hocam oynarsın. Hatta işlemci upgradelersen akar gider bence Medium ayarlarda.

Hocam detay takıntım yok 1080 pde akıcı oynayım yeter...low yada medium farketmez...İşlemciyi upgradeleyecek bütçe yok malesef çünkü alacağım işlemci 8350 olur oda bi hayli pahalı...bide fx 6300 o kadar çöp oldumu ya :D dx 12 ile şaha kalkacak deniyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 31 Ağustos 2016; 18:50:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    9 yıl önce açıldı
    GTX 1080 Ti 4-Way Sli Oluyor Mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben AMD'nin FX serisine sıcak gözle bakmıyorum artık. Çok çok çok eskidi. 32 nm takılıyorlar ve bir kaç istisna dışında çok güç harcıyor. Isınması da cabası zaten. AMD severim fakat bir fan olmama rağmen eskidi diyorum. Ve hala çok pahalılar. Intel çatır çatır işlemci çıkarıyor. Çekersin bir tane i5 skylake 6402P işlemci + anakart. Ki i5 6402p fx 8350'den 70 tl daha fazlaya denk geliyor. Ama daha yeni mimarisi var ve daha performanslı. F/P olarak daha iyi. Hatta üstüne 100 lira daha koyarsanız i5 6500 alırsınız.

FX serisinin eskiden fiyat/performans yönünden artısı vardı. Ama şimdi onu da kaybettiler. Intel bu konuda öne geçti. İşlemci yükselteceğin zaman aklında bulunsun.

Şu anki sisteminle de rahat rahat oynarsın bence bf1'i. Low-Medium ayarlarda 50 fps' lerde gezinirsin bence. Yumuşatmayı felan en aza indirgemeyi unutma.

edit: DX12 ile aman aman bir performans artışı beklemiyorum. İlla olacaktır ama çok fazla olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 31 Ağustos 2016; 19:18:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.