Şimdi Ara

gtx 670 stok fan bf3 te 50 derece doğal mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizdeki kart sanırım özel soğutmalı 680 ama arkadaştaki stok soğutuculu 670. Özel soğutmalı kartlarla referans modeller arasında yükte ortalama 20-25˚C fark olur. O sebeple 50˚C zor dedim sayın timi555.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • Arkadaşın kart sıcakmış. benim özel soğutmalı gtx460 bırakın ısınmayı dışarı soğuk hava üflüyor. fan bile yok. oc yaptıkça soğuyor yaptıkça soğuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 16 Temmuz 2012; 11:01:13 >

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

Arkadaşın akrt sıcakmış. benim özel soğutmalı gtx460 bırakın ısınmayı dışarı soğuk hava üflüyor. fan bile yok. oc yaptıkça soğuyor yaptıkça soğuyor.

Klima derdine son diyorsunuz yani hocam he :D bence siz bi 460 daha yanına SLI yapıp bildiğin evi buz gibi yapabilirsiniz
    Hayâl ile tesellîdir gönül meyl-i visâl etmez
    gönülden taşra bire yâr olduğın âşık hayâl etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

Arkadaşın akrt sıcakmış. benim özel soğutmalı gtx460 bırakın ısınmayı dışarı soğuk hava üflüyor. fan bile yok. oc yaptıkça soğuyor yaptıkça soğuyor.

Klima derdine son diyorsunuz yani hocam he :D bence siz bi 460 daha yanına SLI yapıp bildiğin evi buz gibi yapabilirsiniz

yaparım ama ayaklarım üşüyor

• 50 dereceye sıcak diyorsan aboooooo yandın sen o zaman :) bilgisayarı açmadan 2 saat önce klimayı turbo da çalıştırıyorum oda sıcaklığı anca 23 dereceye iniyorki odada toplam 4 cam var ve pvc geçen gün bneim hanım klimayı açmamış eve geldi akşam oda sıcaklığı 39 derecede açtım pc yi ekran kartı boşta 45 işlemcide boşta 50 derecelerde geziyordu

Kış gelsin artık kışşşşş bugün arabanın derecesi 45 gösteriyor yeter

• Kasaya bu sıcaklarda sağlam güç çeken bir GTX 470 takıp işlemci ve GPU'ya OC'yi kökleyince gece oyun oynanmaz oldu kasa bir anda "memur tipi ısıtıcı"ya dönüştü Ve tüm bunlar olurken işlemci 50 dereceyi ekran kartı 65 dereceyi geçmiyor ama kasa inanılmaz bir sıcaklık yayıyor, yanında oturup oyun oynamak da yürek istiyor gerçekten

PSU'dan da hiç duymadığım sesler duyar oldum voltajlara yüklenince

Çözümü F710 ile yataktan oynamakta buldum

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!

• Değerleri mutlaka düşür. PSU elinde kalmasın bak sonra.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Değerleri mutlaka düşür. PSU elinde kalmasın bak sonra.

Abi oyun oynarken belli süreler yükleniyorum ve her oyuna göre değişiyor verdiğim voltajlar. Diğer zamanlarda default takılıyorum zaten. O sürelerde de yüklenmeyeceksem PSU'ya niye aldık değil mi

Zaten tatil bitti aşk bitti vallahi

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!
  • haf x kasada gtx 670 için 60 derece biraz zor da olsa mümkün bir değer. 9 fan haf x kasa,gtx 680 stok ile tüm fanları full açınca 62-63 derece civarında çalışıyor gpu tam yükte. odanın sıcaklığı da 30 derece civarıyken durum böyle.

Orijinalden alıntı: cenkyyy

50 dereceye sıcak diyorsan aboooooo yandın sen o zaman :) bilgisayarı açmadan 2 saat önce klimayı turbo da çalıştırıyorum oda sıcaklığı anca 23 dereceye iniyorki odada toplam 4 cam var ve pvc geçen gün bneim hanım klimayı açmamış eve geldi akşam oda sıcaklığı 39 derecede açtım pc yi ekran kartı boşta 45 işlemcide boşta 50 derecelerde geziyordu

Kış gelsin artık kışşşşş bugün arabanın derecesi 45 gösteriyor yeter

gelmesin kış ankara iyi boyle kisin cekilmiyor dogalgaz faturasi kaygan yollar kislik lastikler kis hep masraf burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: perseepona

haf x kasada gtx 670 için 60 derece biraz zor da olsa mümkün bir değer. 9 fan haf x kasa,gtx 680 stok ile tüm fanları full açınca 62-63 derece civarında çalışıyor gpu tam yükte. odanın sıcaklığı da 30 derece civarıyken durum böyle.

abi 62 dereceyi geçmiyor 942 var, normal fanları açık kendi ekran kartı fanıda %10 çalışıyor 60 dereceden sonra %40 çalışıyor otomatik, oda sıcaklığı 32 kasa dar bi slotta duruyor bilgisayar masası var hava alacak 2 cm boşluğu var yani o çok farkettirdi, yerde açıtka dururken 28 dereceydi durgun halde sıcaklıkları oraya sokunca 40 oldu
    Ekran kartı : GTX670 Anakart : Z77A-GD65 İşlemci : i5 2500k Kasa : Haf x 942 Black Edition Full Tower Ram : GSkill Ripjawsx 1866 MHz 2x4 Harddisk : OCZ 120gb Vertex III Güç kaynağı : Gigabyte Odin Pro 800W Fare : Logitech G500 Pad : SteelSeries Qck Hoparlör : Logitech z506 Ses Kartı : Creative x-fi titanium Tablet : Galaxy Note 10.1 16 32 GB
  • Ya biz neyapalım .Pazar günü Antalya'da ev termometresini balkona çıkardım.Sadece 5 dakika sonra bakıtğımda öğlen 57 dereceyi gösteriyordu...:)))..

Birde bu havada klimasız Pc yi açtığımı düşünsenize Harbi biri cehennemin kapısını açmış detirtecek :))....

Orijinalden alıntı: Firat982

Ya biz neyapalım .Pazar günü Antalya'da ev termometresini balkona çıkardım.Sadece 5 dakika sonra bakıtğımda öğlen 57 dereceyi gösteriyordu...:)))..

Birde bu havada klimasız Pc yi açtığımı düşünsenize Harbi biri cehennemin kapısını açmış detirtecek :))....

57
    Samsung Neo G7 Odyssey 4K 165 hz
    ASUS X870E-E Gaming Wifi - Artic Cooler III 360mm
    Cooler Master H500 Kasa
  • Kızgın güneş altında olabilir. Çünkü termometre, yalnızca güneşle değil, bırakıldığı yerin ısısıyla da ısınıyor. Metal ya da betona konduysa normaldir. Ancak, kumaş veya (verniksiz, cilasız ve kaplamasız) ahşap üzerine konmuş olsaydı, o kadar ısınmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Kızgın güneş altında olabilir. Çünkü termometre, yalnızca güneşle değil, bırakıldığı yerin ısısıyla da ısınıyor. Metal ya da betona konduysa normaldir. Ancak, kumaş veya (verniksiz, cilasız ve kaplamasız) ahşap üzerine konmuş olsaydı, o kadar ısınmazdı.

:)..
    güneş altına koydum ama ama kızgın demire koymadım.Masanın üstüne koydu.Masa plastik masalardan..
    Gölgedede ölçtüm.Orada da 48 dereceyi gördüm
    Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur. Hyman G. Rickover

• Hakketen pazar ve pazartesi günü çok berbattı burada havalar.şimdi hava serinledi düştü biraz 42 dereceye indi.Biraz rahatladık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firat982 -- 17 Temmuz 2012; 10:52:37 >

Orijinalden alıntı: Firat982

Hakketen pazar ve pazartesi günü çok berbattı burada havalar.şimdi hava serinledi düştü biraz 42 dereceye indi.Biraz rahatladık

Biz de Ankara nın sıcağına sövüyorduk bu sene çok sıcak diye :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur. Hyman G. Rickover

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.