Şimdi Ara

Gtx 660 Ti ile Televizyondan Görüntü Alabilen Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -HDMI kablosu ile ekran kartı ve televizyon bağlantısını yaptım. Bilgisayar televizyonu görüyor, ayarlardan görüntüyü televizyona veriyorum ve HDMI tuşuna basıyorum kumandadan fakat ''Aygıt bulunamadı'' diyor. Ama aygıt bulunamasa bilgisayar görmez diye düşünüyorum.

Her türlü şeyi denedim kendimce.

-Yaklaşık 10 defa kabloları çıkarıp farklı farklı yerlere taktım.
    -Televizyonu açıp kapattım
    -Bilgisayarı açıp kapattım
    -Ekran katı driverinı güncelledim, eski sürümleri yükledim.
    -Windows + P kombinasyonunu denedim.
    -DVIVGA kablosunu çıkartıp sadece HDMI kablosunu taktım.
    -Sürücüyü devre dışı bıraktım..

Ama yinede bir çözüm alamadım. Aklıma sadece iki şey geliyor..
    1) Anakart bozuldu
    2) Ekran kartı ile televizyon uyumlu değil..

Ekran kartı : GTX 660 Ti
    Televizyon: Samsung 40 Es 6340 Smart tv

GTX 660 Ti ile televizyondan görüntü alabilen arkadaşlar var mı?

• bende gigabyte gtx 660 ti kullanıyorum hiç denemedim umarım sorun çözülür hocam. Nvidia denetim masasından ''Birden çok ekran ayarla'' kısmı vardı orada tv'iniz gözüküyor mu 2. ekran olarak acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvatore18

bende gigabyte gtx 660 ti kullanıyorum hiç denemedim umarım sorun çözülür hocam. Nvidia denetim masasından ''Birden çok ekran ayarla'' kısmı vardı orada tv'iniz gözüküyor mu 2. ekran olarak acaba?

Sırf oyun oynamak için odama led tv aldım 1800 liraya..
    Üstüne ekran kartı ve psu'a 750 lira masraf yaptım..
    Klavye mause ve direksiyon seti için özel masa yaptırdım bir ton borca girdim...

Şimdi şoktayım

Acaba uyumsuzluk varsa iade etme şansım olur mu? Çok kötü oldum ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

bende gigabyte gtx 660 ti kullanıyorum hiç denemedim umarım sorun çözülür hocam. Nvidia denetim masasından ''Birden çok ekran ayarla'' kısmı vardı orada tv'iniz gözüküyor mu 2. ekran olarak acaba?

Klavye mause ve direksiyon seti için özel masa yaptırdım bir ton borca girdim...

Şimdi şoktayım

Hocam televizyonda hdmi 1 hdmi 2 hdmi 3 olur dogru yere takıp ve kumandadan seçtiğinize eminmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeranSetaou

quote:

quote:

Şimdi şoktayım

Hocam televizyonda hdmi 1 hdmi 2 hdmi 3 olur dogru yere takıp ve kumandadan seçtiğinize eminmisiniz.

HDIM 1 : DVI HDMI yazıyor.
    HDMI 2: HDMI ARC yazıyor.
    HDMI 3: Hiç bir şey yazmıyor.

Aslında üçünüde denedim fakat çoğunluk HDMI DVI ve HDMI ARC'i denedim daha yakın olduğu için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeranSetaou

quote:

quote:

Şimdi şoktayım

HDIM 1 : DVI HDMI yazıyor.
    HDMI 2: HDMI ARC yazıyor.
    HDMI 3: Hiç bir şey yazmıyor.

Aslında üçünüde denedim fakat çoğunluk HDMI DVI ve HDMI ARC'i denedim daha yakın olduğu için.

Bence televizyona bağla kartı sonrada bütün girişleri sırayla dene kumandayla.

• @BeranSetaou Saat 12'den beri yapmadığım hiç bir şey kalmadı saatlerdir bununla uğraşıyorum olmadı malesef ve olmayacak. Ekran kartını iade alırlar umarım paramı kurtarayım bari.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@BeranSetaou Saat 12'den beri yapmadığım hiç bir şey kalmadı saatlerdir bununla uğraşıyorum olmadı malesef ve olmayacak. Ekran kartını iade alırlar umarım paramı kurtarayım bari.

Sorununu anlat vatandan aldıysan , ekran kartımı aynı model başka kartla değiştirmek istiyorum de zorluk çıkartmazlarsa değiştirirler.
  • quote:

@BeranSetaou Saat 12'den beri yapmadığım hiç bir şey kalmadı saatlerdir bununla uğraşıyorum olmadı malesef ve olmayacak. Ekran kartını iade alırlar umarım paramı kurtarayım bari.

Hangi driver ile deniyorsunuz bazen sorun olabiliyor. Temiz kurulumla başka driver deneyin sürüm ne bu arada ?
  • 660 ile alındıgına göre ti den de alınıyor olması lazım...
  • bence sen yapamıyosun dostum. birden çok ekran yapma sadece televizyondan almaya çalış görüntüyü diğerini disable et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

bence sen yapamıyosun dostum. birden çok ekran yapma sadece televizyondan almaya çalış görüntüyü diğerini disable et.

+1
    Günümüzdeki tvlerin monitörlerden neredeyse farkı yok.O ekran kartınında görüntü vermeme gibi bir lüksü yok.Ekran kartını direk tvye bağlamayı deneyin.Daha sonra önce tvyi sonra pcyi açarsanız görüntü gelmesi gerek.Görüntü gelmezse kabloda bir sıkıntı vardır
  • Yüzde yüz nerdeyse hdmı girişi olan her ekran kartı tv ye görüntü vermesi lazım belki yanlış biyerden yapıyor olabilirsiniz
  • Kabloyu degiştirin baska bır kablo ıle deneyın sonuç değişmezse %99 ekran kartı hdmı çıkışında bir problem vardır.tv de problem olacagını sanmıyorum.

not:hdmı kabloyu kalıtelı bir marka alın derım.hatta 3d tv ise hdmi 1.4a tercih edin kabloyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 14 Eylül 2013; 20:16:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan bilgisayara gittim hdmı kaablosu tam yerine oturmuyormuş. Kasanın bir kısmını kestik hdmı tam oturdu ve görüntü geldi 7 saat boşuna uğraşmışım..
  • quote:

Vatan bilgisayara gittim hdmı kaablosu tam yerine oturmuyormuş. Kasanın bir kısmını kestik hdmı tam oturdu ve görüntü geldi 7 saat boşuna uğraşmışım..

İlahi seni :) Okurken içim acıdı gitti güzelim kart diye :)
  • Çok belliydi kablodan olduğu aslında , okurken insanın aklına direkt uzun kabloyu monitöre bağlayın demek geliyordu, çözmüşsünüz, bi üst yorumda katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.