Şimdi Ara

GTX 590 (water blok) YAPICAK KISI ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elimde 4 adet gtx 590 ekran kartım var

bu kartlara
    water blok yaptırmak ıstıyorum

ikinci el ve ebay fiyatlarına baktım cok pahalı

bu ısı cnc si olan yada bu ıslerle urasan bırınden yardım beklıyorum.

enaz 4 adet waterblok yaptırılacaktır..
    yada bu konuda deneyımı olan bırılerı yardımcı olabılır.

profedyonel yardım beklıyorum

can
    0555 363 50 13
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Üstad bende merak ettim yapan çıkarsa yapım aşamalarını bizimle paylaşırmısın?
  • Bütçeniz ne kadar?

Sonuçta adam 5 parça için 3D Model çizecek, takım yolu hazırlayacak, uygun malzeme bulacak, yoksa kesici takım bulacak, tezgaha bağlayacak... Çok zahmetli iş, öyle ucuz olmaz o işler gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Bütçeniz ne kadar?

Sonuçta adam 5 parça için 3D Model çizecek, takım yolu hazırlayacak, uygun malzeme bulacak, yoksa kesici takım bulacak, tezgaha bağlayacak... Çok zahmetli iş, öyle ucuz olmaz o işler gibime geliyor.

Üstad haklı ancak benim kafama takılan en az yukardaki sorunlar kadar önemli bir soru var. Şöyle ki; alt ve üst plakalar bakırdan olacaksa birbirlerine kaynaklanacağından sızdırmazlık sağlanabilir. Ancak farklı iki materyalden oluşacaksa orjjnal ürünlerde geçen contanın uzunluğu atıyorum eksiz 40cm bu şekilde de eksiz bir contayı nasıl bulacak. O-ring cilerdeki en uzun o-ringi alsan (ki varmıdır o ölçülerde bilmiyorum) o kıvrımlara uydurarak istenilen forma sokabilir misin bence bu da çok vahim bir konu? Bunuda atlamayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: [juggernaut]

quote:

Bütçeniz ne kadar?

Üstad haklı ancak benim kafama takılan en az yukardaki sorunlar kadar önemli bir soru var. Şöyle ki; alt ve üst plakalar bakırdan olacaksa birbirlerine kaynaklanacağından sızdırmazlık sağlanabilir. Ancak farklı iki materyalden oluşacaksa orjjnal ürünlerde geçen contanın uzunluğu atıyorum eksiz 40cm bu şekilde de eksiz bir contayı nasıl bulacak. O-ring cilerdeki en uzun o-ringi alsan (ki varmıdır o ölçülerde bilmiyorum) o kıvrımlara uydurarak istenilen forma sokabilir misin bence bu da çok vahim bir konu? Bunuda atlamayın derim.

Conta kısmına cevap vereyim dedim;
    Onu kafanıza takmayın bence, çünkü piyasada dökme çonta işi yapan çok. Siz istediğiniz ölçüleri veriyorsunuz, o ölçülere göre contayı imal ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erciyex

quote:

Orijinalden alıntı: [juggernaut]

quote:

Bütçeniz ne kadar?

Conta kısmına cevap vereyim dedim;
    Onu kafanıza takmayın bence, çünkü piyasada dökme çonta işi yapan çok. Siz istediğiniz ölçüleri veriyorsunuz, o ölçülere göre contayı imal ediyorlar.

hmm bunu öğrendiğim iyi oldu eywallah üstad

• orjinal bişey yapılamaz , yapılsada çok pahalı olur , 3d çizim cad dosyasına zaten bir 500 lira verirsiniz en az , hadi çizildi , bunun imalatıda masraf olur , kimse 3 5 adet için cnc makinasını ayarlamaz yapsana iyi para alır , en ucuz yöntem bakır düz blok yaptırmak olur , iki parça yapılır blok , işlemciye yaslanacak kısım 2mm olur üzerine bir kaç çizik atılır sonra kapanır kaynak olur su bi yerden girer diğerinden çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bütçeniz ne kadar?

Custom derneğimizin kuruluşunda söylediğim sözlerin arkasındayım ve buradan derneğimize ve camiamıza faydası olsun diye ücretsiz 2d çizip 3d modellerim ama elimde örnek oluşturabilecek bakıp ölçüp çizebileceğim bir block yok malesef. Dün öğleden sonramı bu işe ayırdım ve ek nın universal vga block modelinin çizim dosyalarını kağıt üzerinde bulabildim o kadar. O da partyboy un işini görmez. Bir şekilde hasar almış yada upgrade den boşa çıkmış bir 590 kart yada block bulunabilirse ben gerekli çizimleri yapabilirim. Ama iş sadece çizimlede bitmiyor kağıt / karton üzerine çıktı alıp ekran kartı üzerinde denemek lazım. Daha sonrası kolay 2d final çizim dosyası hazır olduktan sonra zaten onun cnc de yollarını ve uçlarını ayarlamak en kolay iş. O hallolur. Dökme contayı nasıl yapıcaz/yaptırıcaz Erciyex cevap verebilirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 26 Eylül 2013; 14:25:52 >

• Dökme contayı biz IP sınıfı yüksek panoların kapaklaranda kullanıyoruz. Bulunduğum il Denizli deki bazı pano üreticilerinde bunun makinası var. Kapağı verdiğinizde contayı ona göre yapabiliyorlar.
    Onlardan öğrendiğim conta yarım daire şeklinde oluyormuş. O-Ring gibi tam daire değil.

Havuzlar için aydınlatma ürünleri yapan bir firma sahibi kendileri için o-ring conta imal ettirdiklerini söylemişti.
    O-ring yaptıtrmak için Güvenlas Lastik İmalat ile görüşün derim. Özel ölçülerde conta imalatları varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erciyex -- 25 Eylül 2013; 17:58:26 >
  • Polimikler almış başını gitmiş
    biride blok şukadar dememiş
    contaydı lastikdi

blokları kesin ben her şekil yapıştırırım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.