Şimdi Ara

GTX 560 Tİ vs GTX 660 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar msi gtx 560 ti kullanmaktayım..gtx 660 arasında ne gibi farklar var..560 ti 256bit..660 192bit..bu çok önemli bir fark mı? saat hızlarına bakarsak 660 iyi gibi görünüyor testlere incelemelere baktım çoğu yerde 560 tan iyi duruyor..kartım şuan serviste garantiye gönderdim 20 gün içinde gelmez ise 660 istiyeceğim yada para iadesi çünkü ellerinde kullandığım ürün yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkzooker -- 2 Kasım 2012; 13:15:53 >

• 660 iyi bir karttır. Bite ve saat hızlarına takılmayın bir kere başlı başına mimari farkı var aralarında. Enerji/Performans oranı da daha başarılı üstelik. 2 gb olması da yüksek çözünürlükte kendisini çekici kılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

660 iyi bir karttır. Bite ve saat hızlarına takılmayın bir kere başlı başına mimari farkı var aralarında. Enerji/Performans oranı da daha başarılı üstelik. 2 gb olması da yüksek çözünürlükte kendisini çekici kılıyor.

peki kartım garantiden 20 gün içinde gelmez ise bu kartı almalımıyım çünkü ellerinde 560 ti yok..
  • GTX660, GTX570 seviyesinde ondan birazcık öndedir. GTX560 TI'a göre bu şekilde daha kolay yorum yapabilirsiniz.

GTX560 TI'a ne kadar para vermiştiniz? 500 Lira veya üzeri ise para iadesi talep edin. Altındaysa GTX660 veya HD7870 talep edebilirsiniz. Tabi kartı kaça aldığınız da önemli olur yeni kart talebinde. Fatura bedelinin yeni kartın fiyatını karşılaması gerekir. Yoksa üstünü isterler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 2 Kasım 2012; 13:38:44 >
  • gtx 560 ti ye 563,10TL verdim...aynı marka msi gtx 660 555TL hatta üstüne bana para vermesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkhelpme

gtx 560 ti ye 563,10TL verdim...aynı marka msi gtx 660 555TL hatta üstüne bana para vermesi lazım

Para iadesi isteyin dememin sebebi, hem daha uygun fiyatlı kart bulma imkanınızın olması hem de yeni bir kart alarak garanti konusunda ilerde kafanızın rahat olması.

Bahsettiğiniz GTX660, Vatan'ın kampanyası ile geçen ay 520 Lira'ya satıldı mesela. Şuan ondan daha iyi diyebileceğim Asus GTX660, 550 Lira görünyor. Zotac'ın iyi orta halli kartı 480 Lira'ya satılıyordu aynı kampanyada. Para iadesi daha iyi bir seçenek. Tabi kartınızı size geri göndermezlerse.

Buarada o 20 gün, 20 iş günü oluyor. Haberiniz vardır sanıyorum. Yani 20 gün sonra arasanız adamları yalnızca uyarmış olursunuz. Maymun da gözünü açar. İşi garantiye almak için 4 hafta bekleyin derim.

• iş günü olduğunun farkındayım onu takip ediyorum arayıp da uyandırmam zaten ayın 30unda gönderdim dün ellerine ulaştı bugün garantideki 2.günü :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkzooker -- 2 Kasım 2012; 14:04:59 >
  • evt 660 hem daha yeni bir mimari hem enerji tüketimi düşük hemde performanslı..aklıma yattı

• quote:

Orijinalden alıntı: fero01

http://www.anandtech.com/bench/Product/547?vs=660

böyle bir karşılaştırma sitesi arıyordum bu çok işime yaradı tşk ederim yorumun için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.