Şimdi Ara

gtx 560 ti top yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meraba. ben bugun asus gtx 560 ti top ekran kartı aldım. ondan önce hd 4850 ddr 5 ekran kartım cvardı. kartı aldık taktırdık tanıttık falan neyse. Ben bugun gunduz 4850 ile oynayabildiğim batman arkham cityi gtx 560 ile oynayamıyorum kasma yapıyor. E ben bu kartı almışsam dx11 ile oynamayı istemek hakkım değil mi onu geçtim kapatıncada sıkıntı yapıyor. Ayarlarını yapamadığımı düşünmekteyim.Allah rızası için yardım edin kafayı yemek üzereyim. Birde bende 3d full hd monitör var bu kartla ekstra nvidia aparatı almadan monitörun gözlükleri ile oynamam mumkun değil mi ekran kartı üzerinden? tridef 3 d ile oynamak istemiyorum kartla ilgili bilgisi olan arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun ayar ve bilgilendirme konusunda.

• diğer sistem bileşenlerin neler ? Marka model..
  • Eski driverleri tamamen silip yeniden kurulum yapın.
  • Dahi önceki kartınız ati imiş. Bunun driverını kaldırdınız mı?
    Nvidia nın da en güncel driverını kurun.
  • evet kaldırıp kurdum bunu. intel core i 5 2400 3,1 ghz. corsair 2x4 gb ddr3 1600 mhz bellek. msi z77a g43 ıntel 277 soket ddr3.western digital 1 tb 7200 rpm. birde smartdoctorda vga chipset fan isn't functioning well gibi bi uyarı alıyorum sistemi toplayalı 3 gun anca oldu sorun nedir acaba.Bu arada driverler en güncel nvidia dan indridm ancak oyunun launcherını acınca bana güncel olmadoıgını söylüyor.
  • hocam programın dediğine göre sözde ekran kartının fani görevini iyi yerine getiremiyormuş ama siz onu takmayın. Bana sorarsanız komple baştan temiz bir format çekin ve en güncel driverları kurun en fazla 1 saatinizi alır. Sonra 560 in yağ gibi oyun deneyimini yaşarsınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani benimde beklediğim o açıkcası ama 4850 ile oynadığım oyunu oynayamayınca canım sıkıldı. Başka önerisi olan varsa dinlerim arkadaşlar format atmayı son çare olarak düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bilen varsa yazsın lütfen format ta attım sonuç aynı!
  • Hocam bir yerde hatan var ben Batman'i hem GTX460 ile hemde GTX560 ile oynadım bu saydığım 2 kartta senin karttan düşük seviyedeler. Ancak şu var oyunun DX11 li kısmı hatalı paket yüklemen gerekiyor eğer korsansa oyunun güncelleyemezsin zaten GTX580 olsa açmıyor
    GTX460 ile görüntü ayarları yüksek fizik orta seviyede çok rahat oynadıydım DX9'da ama DX11 açınca oyun slayt gösterisine dönüyor şuan GTX580 kullanıyorum DX11'i açınca yine slayt gösterisine dönüyor. Ancak oyunun DX11'deki bu saçmalığı için güncellemesi var onu yüklersen düzeliyor diyorlar. Kendim test etmedim ancak Batman'i DX11'de açmadı diye sakın üzülme eğer test edeceksen Crysis 2, BF3, Metro2033 ile test et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinCC -- 3 Ekim 2012; 7:34:09 >

• Eyvallah hocam bunları duydugum iyi oldu. deneyeceğim mutlaka. teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.