Mevcut sistemimde Palit Gtx 460 Sonic 2gb Gddr5 ekran kartı var.
Sli yapmak için aynısından arıyorum fakat bulamadım.
Bildiğim kadarıyla Sli için tamamen aynı kartlara değil, aynı çipsetli kartlara ihtiyac var.
Benim kartın chipseti nedir bilmiyorum, mevcut kartımla Sli yapabileceğim bir kart önerisi rica ediyorum...
ben yerinizde olsaydım elimdeki kartı satardım.2 el olarak gtx 480 veya gtx 580 gibi bir kart alırdım veya sıfır kart düşünüyorsan hd 7850 2gb modeli de ucuz ve güçlüdür.
İlginize teşekkürler. Kartın pek para edeceğini sanmıyorum, ayrıca bu satma işleride pek bana göre değil. Bu karttan önce kullandığım 2 adet 8800 Gt kartta öylece duruyor, onlarıda satmayı denemedim. Şimdilik bunun yanına 1 tane alayım, ikiside iş görmez hale gelince bişeyler yapmaya çalışırım. Eğer istediğimi bulamazsam ozaman satmayı denerim.
2 Gb lık olması büyük avantaj. 2.sini bulabilirseniz çok iyi iş çıkarabilecek kartlar.
Mutlaka alıcağınız diğer gtx 460'da 2 gb olsun, iki karttan biri 1 gb olursa genel olarak 1 gb bellek kullanılır.
quote:
Orijinalden alıntı: Leroyy
2 Gb lık olması büyük avantaj. 2.sini bulabilirseniz çok iyi iş çıkarabilecek kartlar.
Bende öyle düşnüyorum +1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme