Şimdi Ara

GTX 460 MSI Cyclone mu Asus Engtx 460 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus'un incelemeyi bulamadığım için yazıyorum kusura bakmayın.
    Pazartesi günü Exa'dan alacağım, ekran kartım olan Zotac 9800 GT AMP bozuldu ve kartın üretimi olmadığı için yeni bir ekran kartı alacağım. 9800 GT'yi zamanında 268 liraya almıştım yani yeni alacağım GTX 460 için 200 lira kadar bir para vermiş olacağım.
    Sizce hangisini almalıyım? Gigabyte'ın çift fanlılarına baktım ama Exa'da kalmamış ikisinden birini almam gerek. Şimdiden teşekkürler
    Asus;
    http://www.exa.com.tr/asus/ekran_kartlari/asus_vga-334-12342.html
    MSI;
    http://www.exa.com.tr/msi/ekran_kartlari/msi_gtx460-334-12004.html

• Fiyat farkı büyük değil.Asusun suğutucusu ramleri daha iyi soğutur.MSI ise sadece GPU'yu soğutacak şekilde tasarlanmış.Bana kalırsa Asus al.
  • 2 si arasında Asusu tercih ederim fakat gigabyte ı da göz önünde bulundurun vatanda stokta var

GIGABYTE GTX 460 GDDR5 1GB 256BIT
    http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-gv-n460oc-1gi-gtx-460-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=47693
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

2 si arasında Asusu tercih ederim fakat gigabyte ı da göz önünde bulundurun vatanda stokta var

GIGABYTE GTX 460 GDDR5 1GB 256BIT
    http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-gv-n460oc-1gi-gtx-460-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=47693

Evet bunu sonradan gördüm, fiyat farkıda az değil asusla arasında 60 lira fark var. Ama Asus'un bi avantajı diğerleri 2 yıl garanti verirken asus 3 yıl veriyor ve asus'un Türkiye distiribütörü çizgi elektronik çok iyi bir firma neyse biraz daha bakayım. Asus'a yakın duruyorum.
    Bir de şu var ben bozulan ekran kartımı Exa'dan aldığım için şimdi yenisini alırken direkt fiyat farkını verip alacağım ama başka bir yerden alırsam geri ödeme yapmalarını bekleyeceğim ki o da kötü benim için.

• Bu arada aldığım ekran kartına O/C yapacağım. Tabii işlemciyi de(e8400) 4.0 ghz'e çekeceğim. Ramlerde de küçük bi oynamaya gideceğim.
  • Diğerleri 2 yıl Asus 3 yıl yazmışsınız ama hatırlatıyım bizdeki gigabyte ta 3 yıl garantili
  • Ben Gigabyte GTX 460 ekran kartını Eksen Bilgisayar'dan aldım, Vatan bu aralar garanti konusunda tabir yerinde ise 'şov(!)' yapıyor.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_32394_GIGABYTE_GV-N460OC-1GI__GTX_460__1GB__GDDR5__256_Bit__Ekran_Karti.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garantisi cizgi oldugundan Asus tercih edilir ( msi a kim bakıyor bilmiyorum ) onun haricinden asus un soğutucusu yanlış hatırlamıyorsam direk temasli ısı boruları mevcut Buda soğutmaya avantaj sağlayabilir madem oc yapacağınız. Gerçi msi daki soğutucuda fena değil bir ara kullanmıştım o modelden zerotherm in geliştirdiği bir model sessizlik konusunda başarılı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 2 Ekim 2010; 14:47:42 >
  • Gıgabyte GTX 460 kullanıyorum tavsiye ederim bende çok araştırdımçok inceledim msı fanı ses çıkarıyormuş Asusda çok gereksiz pahalı
  • Bakayım eğer geri ödemede sorun çıkarmazlarsa Gigabyte alacağım yoksa Asus alacağım yorumlar için teşekkürler.
  • Asus garanti olarak çok iyi
    MSI akeri komponentler kullanıyor Buzzer olmaz GPu yu daha iyi soğutur
    Karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Asus garanti olarak çok iyi
    MSI akeri komponentler kullanıyor Buzzer olmaz GPu yu daha iyi soğutur
    Karar senin

Sağol hocam kararım şimdilik Asus'tan yana. Daha önce de Asus kart kullandım, pişman etmedi umarım bu seferde yüzümü kara çıkarmazlar.
  • Bence bekleyin ati 6xxx serisini

Ben ati almıcam deseniz bile 460 ler ucuzlar daha uygun fiyata alırsınız
  • gigabyte dan fazlasına para vermeye gerek yok
  • MSI 'ın ekran kartları genellikle cok iyi o.c potansiyeline sahip kartlardır.Almanya'da en iyi ekran kartı secilmis.Avrupada'da en cok satilan ekran kartı modeli olmustur.Ama o.c dersen ASUS'un yazılım destegi daha iyi ve zaten 775 mhz o.c bir sekilde satısa sunulmus.Hangisi daha iyi o.c yer dersen Asus biraz daha iyi o.c yer diyebilirim.3 yıl garanti olması senin icin avantaj olcaktır asus icin.İlerde olurda 6*** serisi bir kart almak istersin garatis suresi dahilinde sattigin taktirde kartın degeri dusmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpawnOnur

MSI 'ın ekran kartları genellikle cok iyi o.c potansiyeline sahip kartlardır.Almanya'da en iyi ekran kartı secilmis.Avrupada'da en cok satilan ekran kartı modeli olmustur.Ama o.c dersen ASUS'un yazılım destegi daha iyi ve zaten 775 mhz o.c bir sekilde satısa sunulmus.Hangisi daha iyi o.c yer dersen Asus biraz daha iyi o.c yer diyebilirim.3 yıl garanti olması senin icin avantaj olcaktır asus icin.İlerde olurda 6*** serisi bir kart almak istersin garatis suresi dahilinde sattigin taktirde kartın degeri dusmeyecektir.

Açıkcası bunu ben de düşündüm, garanti süresinin uzun olmasının bi avantajı bu. Örneğin benim bozulan kartım Zotac 9800 GT Amp 512 MB 256 bit kartı zamanında 268 liraya almıştım, şimdi kart üretilmediği için kartı 2 sene sonra 268 liraya elden çıkarmış oluyorum,üzerine 207 lira koyarak Asus Gtx 460'ı alıyorum. İlerde Asus'ta bozulursa ve üretimi durursa dediğiniz gibi 6 serisi bir ekran kartı alabilirim.
    tolgacem hocam 6 serisini beklemeyemem, 6 serisi zaten alamam çünkü işlemcim nedeniyle tam performans alamam. Dediğin gibi 460'lar ucuzlar belki ama benim bu hafta kartı almam lazım evde bilgisayar yatıyor kullanamıyorum.
    Spawnonur ben de Asus'tan yana kullanacağım tercihimi teşekkür ederim
    fero01 daha önce açıkladım Exa'da olsa Gigabyte alacaktım ama maalesef yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.