Şimdi Ara

Gtx 460 dx12 desteklermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık ve net arkadaşlar aslında gtx 950 almayada karar verdim merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen dx12 oyunlarini gordun mu tomb raider mesela o kartla nasil oynayacaksin gtx650 istiyor en az.dx12 ekran kartina yardim eden bir sey degil islemciye yardim eden bir sey.950 al tabii ki elindekine gore cok farkeder ama sistem ne o da onemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

sen dx12 oyunlarini gordun mu tomb raider mesela o kartla nasil oynayacaksin gtx650 istiyor en az.dx12 ekran kartina yardim eden bir sey degil islemciye yardim eden bir sey.950 al tabii ki elindekine gore cok farkeder ama sistem ne o da onemli.

gtx460 gtx650den güçsüz bir kart değil hatta bazı durumlarda dahada yüksek performans verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A4F57CBB -- 2 Mayıs 2016; 20:04:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

sen dx12 oyunlarini gordun mu tomb raider mesela o kartla nasil oynayacaksin gtx650 istiyor en az.dx12 ekran kartina yardim eden bir sey degil islemciye yardim eden bir sey.950 al tabii ki elindekine gore cok farkeder ama sistem ne o da onemli.

gtx460 gtx650den güçsüz bir kart değil hatta bazı durumlarda dahada yüksek performans verir

soyledigimi yanlis cikarmaz o kartla tomb raider oynanmaz.dx12 olunca eski kartlari bile canlandiracak saniyor arkadas alakasi yok.
  • en az gtx650 istiyor demedinizmi bende diyorumki gtx460 gtx650den daha performanslı bi kart eğer gtx650 çalıştırıyorsa gtx460da çalıştırır ha diyorsanız ki onlar gtx650 yazdı ama ben oynadım o kartla o oyun oynanmaz o zaman tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

en az gtx650 istiyor demedinizmi bende diyorumki gtx460 gtx650den daha performanslı bi kart eğer gtx650 çalıştırıyorsa gtx460da çalıştırır ha diyorsanız ki onlar gtx650 yazdı ama ben oynadım o kartla o oyun oynanmaz o zaman tamam

tabii ki oynadim 4gb 960 380 filan olacak ki oynayabilesiniz daha altinda sıkıntı olur zaten dx12 modunda yavas calisiyor tadı olmaz.ashes of the sing. mesela onu da oynadim ozet olarak dx12 oyunlari eski kartlar desteklese bile oynanmaz ya sorunlu ya agir oyunlar.phneomII 965 gibi islemciniz yanina 280x 380 960 gibi kart alacaksaniz dx12 para edebilir islemciyi kurtarabilir yoksa 7770 650 460 bu kartlarla olmaz dx12 oyunlari.adamlar nasil kart sattirsak diye ugrasiyor.
  • Benim sorum farklı kardeşim yani destrkliyormu diye merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senin kartta durum tam olarak bu desem yalan olur.dx12 destek olayini kartlara gore bolmusler sen 11_0 sen 12_0 sen 12_1 seklinde destekliyorsun diye bolumler var ve bunlar arasinda ne fark oluyor ben gozumle gormedim.tahmin yurutursem eski kartlarda daha kotu bir dx12 destegi verecekler ya da o bolumleme olayi baska bir seyle alakali.ne kadar yeni kart olursa o kadar iyi olabilir ama soruna gelirsek evet destekliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.