Şimdi Ara

GTX 295 Almak?/Zamanlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nisan-Mayıs gibi GTX 295 almayı düşünüyorum ama ağustos civarında çıkacak yeni kartlardan dolayı olacak indirimler vardır muhakkak nisan ortasında almam iyi olur mu ?yoksa hazır beklemişken ağustosu mu bekleyeyim ? yada mayısta indirim olur mu ? mayısı mı beklesek

a) mayısı bekle
    b) nisanda al
    c)ağustosta al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 22 Mart 2009; 21:34:18 >

• Evga Kaliteli markadır güvenle alabilirsiniz Sizin anakartınızın Bozuk çıkması her teknolojik Ürünün başına gelebilecek birşeydir Zotac'da güzel marka yani isteğinizi alın hangisi size daha yakınsa ama ben olsam EVGA
  • tabiki evga
  • O/C yapmadım ama Zotac kesinlikle nvidia üreten en iyi marka. Bozuk çıktığına ya da bozulduğuna dair hiç bir haber okumadım bugüne kadar. Ben Zotac 9800 GT AMP kullanıyorum ve çok memnunum. Soğutması çok iyi ve buna rağmen hiç ses yok.
  • up
  • alacaksan şimdi al neden dersen ileride yeni modeller çıkacak ve o zaman gtx295in bir havası kalmayacak
  • 2 gündür ZOTAC GTX295 kullanıyorum çok memnunum

GTX 295 Almak?/Zamanlama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

alacaksan şimdi al neden dersen ileride yeni modeller çıkacak ve o zaman gtx295in bir havası kalmayacak

Aslında tam tersi daha iyi olur. Çünkü şimdi verdiği para ile yeni çıkacak modelleri de edinebilme şansı olacak. Ayrıca dolar yüksek oluğu için beklemeni tavsiye ediyorum. Hem daha çok ucuzlar hemde yeni modellerle tanışıp sağlam bir karar verirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaRaNoZ

quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

alacaksan şimdi al neden dersen ileride yeni modeller çıkacak ve o zaman gtx295in bir havası kalmayacak

Aslında tam tersi daha iyi olur. Çünkü şimdi verdiği para ile yeni çıkacak modelleri de edinebilme şansı olacak. Ayrıca dolar yüksek oluğu için beklemeni tavsiye ediyorum. Hem daha çok ucuzlar hemde yeni modellerle tanışıp sağlam bir karar verirsin.

dostum senin dediğin olay paradoks ve bu bitmez

ileride yeni model çıkınca gene yeni modelleri bekler ve paradoks devam eder ben bilgisayarı dolar 1.550 yüksek diye bekleme taraftarıydım fakat aldım dolar düşeceğine yükseldi

önceden hd3870x2 en iyiydi o zaman alınmasaydı beklenip gtx295 alınırdı örneği gibi

• gtx 295 kolay kolay ucuzlamaz, en azından 7-8 ay ucuzlamaz. Kafanda şöle bir mantık varsa; bu kart extreme 1 kart ve bunu almak istiyorum diyorsan pahalıyken alıcaksın yoksa ucuzlasa da emin ol daha daha extreme kartlar cıkıcak bunun yerine ve sen de ki extreme egosu hortlucak, bu sefer de o kartı almak için bekleyeceksin. Secenek olarak zaten hali hazırda indirime girmis hd4870 ve gtx 260 öneriyorum, ikisi de hala extreme performans diyebilceğimiz performansı vermektedir.
  • Microscuttering olayı bendeki gibi kafana takılmıyorsa, ve nihayetinde 896 mb'lik bir kart alıyor olman canını sıkmayacaksa al derim.
  • bence gtx260 al ucuz buna göre yoksa mayısa kaddar bekle
  • Yaw okadar para verilmez okarta sonuçta gene oynayamıcaksın bütün oyunları full ayarda bide üstüne teklicek grafikler. Al 1tane 260gtx birazda oc yap zaten 3fps kalcak 285gtx le okartda zaten gereksiz. Hıyarlar çift kaşarlı tostlar yapacaklarına 512bit adam gibi kart yapsalar 50yerine 40fps alırdı ama teklemeden oyun oynanırdı 1gb bellekte boşa heba olmazdı. onun maliyetide rop una tmu suna eklerlerdi. Anlamıyorum bunları 500tl kartlardan 2tane yapıp 1000liraya satıyorlar %50 performans artıyor ziyan. yap bari adam gibi 512bit kart stabil olsun 1100kusur para isticeğine 295gtx e ,yap 285 i 312sp li yeter herkese. Kaptırcaklar bir gün PC oyuncalarını temelli Konsola görcekler çay tabağını.
  • şuan için ben olsam GTX 285 alırdım... ama fiyatın düşmesini beklersen ve istediğin fiyata inerse GTX295 al
  • birazdaha bekleyip gtx295 i hesaplı alırsan 2-3sene tüm oyunları full oynayıp rahat edersin
  • Valla daha iyisi gibi bir hastalığa kapılınca sonu pek iyi olmuyor:) Ben bir süredir uzak duruyorum. 8800GTX ler çıktığında ilk alanlardan biri olmuştum. Yaklaşık 750 TL gibi bir para vermiştim. Sonra kartım arızalandı, servisten gelmesini beklemeden bi tane daha 8800GTX sipariş ettim. Su bloğu masrafından kaçmak için yine 8800GTX aradım, evga marka bulup aldım. Yaklaşık 1 sene sonra olmasına rağmen daha da pahalıya aldım:)

Servisten gelen kartı da diğer bir makinama taktım. Benim hatunda oyun manyakı olduğu için ona da kıyak geçmiş oldum böylece. Kartlardan memnunmuyum, kesinlikle evet. Şu ana kadar hiçbir oyunda performans sorunu yaşamadım. Dolayısı ile de uzun bir süre daha kart değiştirmeyi düşünmüyorum.
  • C
  • quote:

Orjinalden alıntı: Promity

Yaw okadar para verilmez okarta sonuçta gene oynayamıcaksın bütün oyunları full ayarda bide üstüne teklicek grafikler. Al 1tane 260gtx birazda oc yap zaten 3fps kalcak 285gtx le okartda zaten gereksiz. Hıyarlar çift kaşarlı tostlar yapacaklarına 512bit adam gibi kart yapsalar 50yerine 40fps alırdı ama teklemeden oyun oynanırdı 1gb bellekte boşa heba olmazdı. onun maliyetide rop una tmu suna eklerlerdi. Anlamıyorum bunları 500tl kartlardan 2tane yapıp 1000liraya satıyorlar %50 performans artıyor ziyan. yap bari adam gibi 512bit kart stabil olsun 1100kusur para isticeğine 295gtx e ,yap 285 i 312sp li yeter herkese. Kaptırcaklar bir gün PC oyuncalarını temelli Konsola görcekler çay tabağını.

arkadaşım koy 312 sp diyosan iyi güzel de
    adam 240 sp yi 1.4 milyar transistörle sağlamış
    acaba o kadar sp yi nereye sığdıracak sence
    onlar da bilirdi rakipsiz kart yapmayı, daha çok sp koymayı
    maalesef bizim bilgi seviyemiz buna yetmez
    biraz objektif düşünün yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 23 Mart 2009; 10:52:14 >

• gtx 285 in performansının beni keseceğini düşünmüyorum overclock gibi olaylara girişmek de istemiyorum ekran kartında tabi somut bişey çıkar derseniz onu da deneyelim

şu anda 8800GTS G92 var ama empire total war da felan tekleyince insan sinir oluyor zamanında 250 dolar mı ne vermiştim şimdi bunu alsam bunun da max 1-1.5 sene idare edeceğinin de farkındayım ama önemli olan şey performansı gerçekten beni tatmin edecek mi 3-5 ay sonra ayarları kısmaya başlayacaksam işimiz var 120fps nin altında görmek de istemiyorum hiç bir oyunda(crysis oynamıyorum )

ama derseniz ki GTX 285 de keser çok aman aman fark yok GTX 285 alalım üstünü de bize kalsın 200 dolar felan
    285 e oc yapsam yardımlarla felan soğutması iyi olan ve kasanın da sogutması iyiyse ne kadar performans artabilir ?
    yada 285 yetmemeye başladığında SLI yapsam GTX 295 den daha iyi performans alabilir miyim ? evet baktım da GTX 295 den daha iyi performans veriyormuş SLI 285

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 23 Mart 2009; 18:15:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.