Şimdi Ara

GTX 275 Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Sparkle GTX 275 PLUS ekran kartı aldım ve eski PSU 420 watt dı sizce bu karta göre kac watt PSU almalıyım yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firlama777 -- 17 Temmuz 2009; 16:09:16 >

• Bende Zotac GTX275 Var
    Kutunun Yanında Core i7 3,2 GHz İslemci İle Yapılan Testlerde
    Minimum 550W Onermisler
    Bende de 550W PSU Var
  • hmm saol ozaman ocz fatalty 550 watt alabilirim fiyatıda uygun geldi bana ama karta biraz oc yapsam 550 watt yetermi yoksa 650 filanmı onerirsiniz?

Edit:Beyler bakıp geçmeyelim yorumlarınızı yazarsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firlama777 -- 17 Temmuz 2009; 16:28:20 >
  • Bütçe ne durumda bilmiyorum ama highpower absolute 650 watt alınabilir.
  • yha kutu üstündeki önerilere yaklaşı 100-150 watt daha fazla adamlar bilerek fazla söylüyor hani sorun çıkarmasın diye mantıken kartı üzerindeki değerlere uysan ozaman gtx 275 sli yapınca 900 watt mı gerekecek adamlar 850 wattla trible yapıyor arkadaşlar psu 420 watt psunun gerçek değerleriyse kullan sorun çıkarmaz yanlız oc yapma konusunda ne olur onu bilemem ozaamn sorun çıkarabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: SkyWrecker

Bende Zotac GTX275 Var
    Kutunun Yanında Core i7 3,2 GHz İslemci İle Yapılan Testlerde
    Minimum 550W Onermisler
    Bende de 550W PSU Var

• quote:

Orjinalden alıntı: firlama777

hmm saol ozaman ocz fatalty 550 watt alabilirim fiyatıda uygun geldi bana ama karta biraz oc yapsam 550 watt yetermi yoksa 650 filanmı onerirsiniz?

Edit:Beyler bakıp geçmeyelim yorumlarınızı yazarsanız sevinirim...

Bendeki Standart Hızlarda Olan Model Ama AMP! Versiyonunun Saat Hızlarında Kullanıyorum Bir Sıkıntı Cekmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pastperfect

yha kutu üstündeki önerilere yaklaşı 100-150 watt daha fazla adamlar bilerek fazla söylüyor hani sorun çıkarmasın diye mantıken kartı üzerindeki değerlere uysan
    quote:

ozaman gtx 275 sli yapınca 900 watt mı gerekecek adamlar 850 wattla trible yapıyor arkadaşlar
    psu 420 watt psunun gerçek değerleriyse kullan sorun çıkarmaz yanlız oc yapma konusunda ne olur onu bilemem ozaamn sorun çıkarabilir

bu kadar garip bi hesap bi gormedim, sli yapinca yeni bi islemci, yeni bi anakart, yeni bi harddisk mi takiyosun sisteme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneker -- 17 Temmuz 2009; 17:16:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Gtx 580 ---> 380 tl
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için saolun beyler ama 86 kişi bakmış 5 yorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firlama777 -- 17 Temmuz 2009; 19:37:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.