Şimdi Ara

gtx 260m/win7 problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi günler arkadaşlar hemen problememime girmek istiyorum. gtx 260m ekran kartı olan bir dizüstüm var, daha önceden vista home premium'la sorunsuz bir şekilde işlerimi görüyordum, 3 gün önce win 7(64bit)'e geçtim ve bir kaç problemle karşılaştım. windows 7 için çıkartılmış en son driver yüklü. (aslında problemimi nvidia sitesine yazacaktım ama forumda çalışma varmış)

sorunumu SS'lerle anlatmak istedim.

öncelikle nvidia ayar arayüzünde nvidia işaretini göremiyorum;

gtx 260m/win7 problemi

photoshopta opengl hızlandırmasını aktif ettiğim zaman ise gri arka plandan başka bir şey gözükmüyor halbuki orada tablo olması gerek

gtx 260m/win7 problemi

solitaire oyununu bile beyaz ekranda hiç bir şey gözükmüyor ama oyun arkada sürüyor, sesler geliyor

gtx 260m/win7 problemi

windowsun foto galeri programı da çalışmıyor:(
     gtx 260m/win7 problemi

diğer programlarda gram sorun yok misal call of duty gayet yumuşak bir şekilde çalışıyor

gtx 260m/win7 problemi

böyle ilginç bir sorun, windows 7 ile başladı. umarım yardımcı olabilirsiniz şimdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 31 Ekim 2009; 9:06:00 >

• Windows 7'ye yükselttin mi? Öyleyse sıkıntı çıkarıyor zaten biliyorsundur. Onun haricide işletim sistemini baştan yüklemeni tavsiye ederim, sürücülerin tamamını doğru şekilde yüklemiş olduğundan emin olmak için söylüyorum bunu. Bazen eski sürüm, yeni sürüm çakışması olabilir kaldırmış olsan bile. Sorun directx değil büyük ihtimalle windows alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Windows 7'ye yükselttin mi? Öyleyse sıkıntı çıkarıyor zaten biliyorsundur. Onun haricide işletim sistemini baştan yüklemeni tavsiye ederim, sürücülerin tamamını doğru şekilde yüklemiş olduğundan emin olmak için söylüyorum bunu. Bazen eski sürüm, yeni sürüm çakışması olabilir kaldırmış olsan bile. Sorun directx değil büyük ihtimalle windows alakalı.

tavsiyen için teşekkür ederim görünüşe göre temiz yükleme yapmam gerekecek, çünkü dediğin gibi windows 7i yükseltmiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.