Şimdi Ara

Gtx 2080 ve Gtx 2070 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
6.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim senin gibi 1000 2000 kisi vardir hocam vaziyet alam

• quote:

Orijinalden alıntı: AlihannAtas

benim senin gibi 1000 2000 kisi vardir hocam vaziyet alam

Hocam tereddüt ettiğin an stokta kalmaz seri olmak lazım

• Valla bilgisayar başında nöbet tutsak yeridir hocam .Camelden alarm kurmustum email geldi girdim baktım kalmamis 1080ti

• Ekran kartı firmaları miningcilerden tek şekilde kurtulabilir o da miningcilere özel ekran kartları yoksa oyuncular çile çekmeye devam eder

• byhackermstf kullanıcısına yanıt
    zaten mevcut amqla 3 4 ay garanti veriyorlar oyuncu kartlarina yonelmelerinin nedeni 2 3 yil garantilerinin olması

• zotacing kullanıcısına yanıt
    mining diye bir şey olmasaydi bu skntilari hic cekmezdik hocam

• 2070 için bahsettiğiniz rakamlar çok düşük hocam. Şu an 1080 ler dahi 600 üzeri iken 2070 1080 den daha iyi kart olacaktır çok yüksek ihtimalle. 600 dolar minimum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yeni çıkacak kartların oyunculara satılmasını istiyorsa Nvidia (AMD de dahil) mining yapılamaz şekilde piyasaya sunması gerekiyor.

Yoksa miningciler için özel kart üretmek onları oyuncuların aldığı kartlardan hiçbir şekilde uzak tutmayacaktır.
  • Tek başına mining kartları çıkarılması yeterli değil. Oyuncu kartlarının mining yapamaması gerekiyor ve bunun donanımsal olarak sağlanması gerekiyor. Yazılımsal engellemeyi illa ki kırarlar. Donanımsal olarak da bu mümkün mü bilemiyorum. Kısacası zor. Nvidia bunu bir şekilde halleder gibime geliyor. Ama amd nin hiç uğraşacağını sanmam. Zaten amd kartlar oyuncular tarafından genelde tercih edilmiyor. Mining üzerinden yürürler muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 12 Şubat 2018; 14:1:41 >
  • 2080-2070 ve 2xxx mining edition şeklinde 3 jenerasyon çıkmalıdır.
  • VR_27 kullanıcısına yanıt
    hocam gtx 1070'i 1500e aldım hemde adam kaarını koydu ustune.Abim intelde calisiyor bana gtx 1080ti yi 700 dolara getirecekti 20xx serisi cikicak diye istemedim.Ama gtx 2080 max olsa olsa 650 dolar olur.Daha fazla olursa gtx 2070 veya 2060a talip olucaz

• Hocam aldınız da ne zaman aldınız. Şu an piyasa belli. Dediğim fiyatlar. İstisnalar kaideyi bozmaz. 600 Doların altı ciddi sürpriz olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VR_27 kullanıcısına yanıt
    Hocam insallah 600den assagi gelir hem mining vuruyor hem kur farkı vuulruyor valla yazık bize

• Ps4'ü nasıl kıramadıysalar, bunu da kıramazlar.

Yeni kartlar kilitli gelirse elimdeki r9 390'ı 2000 liraya satarım
  • 2080 650$ mı? O fiyata çıksın peynir ekmek gibi satılır bu kadar ekran kartı açlığı na ilaç olur. Ben 2080 999$ abd de satılır diye düşünüyorum tabi custom modeller

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Volta ile pascal serisinde oluşacak performans farkı konusunda fikir sahibi olmak isteyen gtx titan v vs gtx 1080 ti kıyaslamalarına baksın. Ben baştan söyleyeyim 12nm ile üretilirse muhtemelen bir model üstünü yakalamayı bile zor başarır bu kıyaslamaya bakarsak. Genelde fark %15-25 arasında çünkü. Ortalama %20 denilebilir. 10 nm ile üretilirse herhalde bir üst modeli yakalamayı başarırlar veya yaklaşırlar 2080 = 1080ti gibi.

Edit: Yanlışıkla sizden bahsetmişim pardon alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 12 Şubat 2018; 23:42:12 >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Çıkana kadar kafayı yicem

Edit:Hocam 800 dolar fiyati olsa kdv dahil 3050 lira fiyati oluyor.1 tane alabilirim ama sli işi hayal oldu(800 dolara kadar kabulum artik )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalllbrother -- 12 Şubat 2018; 23:40:51 >
  • Eğer kartlar mininge kapalı bir şekilde gelirse fiyatlarının çok uçuk olacağını sanmıyorum. İnşallah o konu üzerinde Nvidia dediğini yapar.

• Amazon da 1080ti ye bakıyordum 6 , 7 ay önce iyi hatırlıyorum kart 720$ dı gümrüğü vs 870$ a geliyordu o zamanlar. Bu mining işi olmasaydı 800$ olabilirdi ama ben hiç ihtimal bile vermiyorum 1080ti Amazon da şu an 1685$ bu amazonun 100$ indirimli fiyatı normalde 1785$ a satılıyor. İndirimle 6405tlbu durumda 800$ a çıkmaz diye düşünüyorum. Benzin fiyatı gibi ne kadar yükselirse o fiyattan inmiyor varil petrolün fiyatı düşse.bile. Bu da aynı olacak gibi. Normal alınsa sli sonra düşünülebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 13 Şubat 2018; 0:24:2 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.