Şimdi Ara

Gtx 1100 serisi fiyatları nasıl olur? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
6.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1170 oc ile 1080ti olacak anlaşılan. Peki soruyorum arkadaşlar bu kartın fiyatı ne olur?

    1070 için 380 dolar çıkış fiyatı 450 dolar özel soğutma olsun. biz 450 euro diyelim ülkemiz için.

    450X7.85 Tl: 3555tl

    Direk olarak amazon.de'ye girip bu fiyatı görüp bence satın alabileceksiniz. Tr fiyatını bilemem ama amazon'da daha pahalı olmasının pek imkanı yok diye düşünüyorum. (güncel kur ile)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 13 Ağustos 2018; 11:13:54 >
  • Arkadaşlar yeni seri kartlar bu fiyatlara çok seri olmasa bile alınır da, satılır da.

    Paramız eriyor, emeğimiz biraz da çalınıyor ama kartların bu kadar da alınmaz olacağını sanmıyorum. Bir model düşük kartlar ile yola devam ederiz gibi duruyor. Ekran kartları ülke insanımız için lüks olmuştu artık daha da pahalı bir lükse dönüşecek.

    9 ay evvel alınan maaş zamlarına göre bugünün fiyatları imkansız görünüyor ama her şeye yansıyan enflasyon, azalan alım gücümüzü daha da azaltsa bile bu durum yılbaşındaki maaş zamlarına da yansır. Maaşlı bir çalışan olduğum için benim bakış açımdan yazdım.

    Bir paket sigaranın, bir kutu biranın, dostlar ile bir yere gidilirken harcanan bir litre benzinin bile, bunlar harcanırken gözünü üzerinizden ayırmayan, kıskançlığı ve hasedi yüzünden seni eleştirebilmek için dindar görünen kitlenin isteği ile beraber, üzerine yüklenen vergi kalemleri nedeni ile artık lükse giriyor olması ne yazık ki donanım ürünlerini hayli hayli lükse sokuyor.

    Enseyi karartmayıp yolumuza bakacağız.




  • ghost37 kullanıcısına yanıt
    O fiyatlara satmazsa yeni gelen ürünleri nasıl alacak firmalar? Stoklarda ürün yok diye deliren bir insan topluluğu var bu memlekette.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amazon bi ara türkiyede dükkan açıcaktı noldu o iş :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

    O fiyatlara satmazsa yeni gelen ürünleri nasıl alacak firmalar? Stoklarda ürün yok diye deliren bir insan topluluğu var bu memlekette.
    Stokta ürün olmayınca fiyat faiş hale geliyor birde. normalde 10bin lira olacak kart 13 oluyor Neyse alanın şekli olur artık ferrari hesabı
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Şahinle 1180ti takas edilir ilanları gelsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kartları çıktığı gibi alıcam diyen bir babayiğit var mı forumda?
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    valla benim bu karta ayırdığım 800$ var üstüne sadece bir miktar daha çıkabilirim.

    ama ilk kartlar fahiş fiyatlarla gelirse amazon filan düşünebilirim hayatımda ilk kez
  • zenginlik guzel sey be
  • MSRP fiyatları ne olur bilemem tabi, tahminler var bir yerlerde kendi tahmini yazmıştım.

    Ama şurası kesin (kurdan bağımsız olarak söylüyorum) bize hep kazık fiyatla gelecek.

    Yurtdışında, yeni kartların çıkma arifesinde, çok iyi indirimler var. 1080'ı 399/429 dolar gibi fiyatlara bulabiliyorsun artık (6.9 dolar hesabı üzerinden ve vat da eklenerek yaklaşık 3.7k tl yapıyor, benim gibi 3.4'den 1000 dolar ayıran için uygun bile denilebilecek bir fiyat).

    Güzel ülkemiz ama sanki ayrı bir boyutta yer alıyor.

    https://www.amazon.com/gp/product/B076C1BY5C/ref=as_li_ss_tl?pf_rd_p=d1f45e03-8b73-4c9a-9beb-4819111bef9a&pf_rd_r=MFNH8Z6YW8V24X41WSSK&th=1&linkCode=sl1&tag=culto-20&linkId=83f0f5a9793db330fefeef85f2f528b7&language=en_US

    https://www.ebay.com/itm/EVGA-GeForce-GTX-1080-GAMING-8GB-GDDR5X-08G-P4-5184-BR-Non-Retail-Box/263876806368?hash=item3d704886e0:g:d~4AAOSwlGtbbcpo

    O yüzden benim gibi kur konusunda çok önceden önlemini almış olanlar için bile, fazlasıyla pahalı olacak. İndirim kovalayacaksın anlaşılan.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

    Bu kartları çıktığı gibi alıcam diyen bir babayiğit var mı forumda?
    Strix GTX 1070 OC modelini ilk çıktığında babayiğitlik yapıp 1450 TL'ye almıştım. Ülkemiz ekonomisi günden güne daha kötüye gittiği için 6 ay, 1 yıl sonra fiyatlar oturur o zaman alırım diyenler sonradan hep pişman oluyor. Ekran kartı fiyatları oturuyor da biz de dövizin kucağına oturuyoruz...

    Yaklaşık 7 yıldır kartlar çıktığı gibi x70 olan kartı satın aldım. Bu kez ilk defa seri atlayacağım. Zaten 1080p monitör kullanıyorum. Elimdeki kart rahatça bir seri daha süre tanır bana.
  • Şimdi amerikan ürünlerine ek vergi gelirse, Nvidia çip kullanan Asus kart Tayvan malı mı sayılıyor yoksa amerikan mı ?

    Yeni ekran kartı alacakların ayırdıkları bütçe 8000 TL den 10000 lere çıkmasa bari bu gidişle.
  • Geçmiş olsun abd ürünlerine boykot geldi. 1170 direkt 10000 tl den gelir artık ya da hiç gelmez yeni seri Türkiye'ye bu şartlar altında. Intel gibi arada asus msi benzeri aracı firmaları olmayan abd markalarının ürünlerine ise ulaşılmaz bile artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD ürünlerine boykot var mı? Bu sefer 1000 watt zor kurtaracak herhalde .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grommash

    Geçmiş olsun abd ürünlerine boykot geldi. 1170 direkt 10000 tl den gelir artık ya da hiç gelmez yeni seri Türkiye'ye bu şartlar altında. Intel gibi arada asus msi benzeri aracı firmaları olmayan abd markalarının ürünlerine ise ulaşılmaz bile artık.
    Made in USA olan ürünlere boykot geldi.
    Ekran kartlarının hangisi Amerika'da üretiliyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

    Made in USA olan ürünlere boykot geldi.
    Ekran kartlarının hangisi Amerika'da üretiliyor?

    Alıntıları Göster
    Ona bakacak olursan hiç bir iphone da amerika'da üretilmiyor. Nerede üretildiğine bakarak çıkarmaz devlet boykot listesini. Amerikan menşeili ürünlerin hepsini kara listeye aldımı boykottan etkilenirler.
  • Grommash kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun katılıyorum. Bu durum geçen gün gelen misillemede de bir karışıklık yarattı.
    Amerika'da üretilen mi yoksa Amerikan markaları mı etkileniyor?

    Sonuç olarak Ford markası ne olacak peki? Amerikan markası sonuçta. Tüm arabaları mı etkilendi? Mustang etkileniyor en çok bu durumdan o net.
  • Hocam Ford'un durumu şöyle: Ford ikili üretim yapan bir firma. Firma ikiye bölünmüş, Abd ve avrupa ayağı var. Çok emin olmamak ile birlikte bildiğim kadarıyla farklı firmalar statüsündeler. Avrupa ayağının üretimi büyük oranda Almanya ve Türkiye. Mesela amerikan Ford'un sitesine girip bakın mondeo falan gibi modeller abd'de yok çünkü avrupa departmanının ürünleri ve genelde avrupa arabası olarak geçiyorlar. Dolayısıyla ben Türkiye'de satılan Fordların etkileneceğini sanmıyorum.

    Mustang'in durumu ise çok net. Katıksız abd malı ve şuan Türkiye'de satılanlar da zaten direkt abd'den ithal. Onun üzerinde zaten deli vergi vardı şimdi vergilerden vergi beğensin kendine




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grommash

    Hocam Ford'un durumu şöyle: Ford ikili üretim yapan bir firma. Firma ikiye bölünmüş, Abd ve avrupa ayağı var. Çok emin olmamak ile birlikte bildiğim kadarıyla farklı firmalar statüsündeler. Avrupa ayağının üretimi büyük oranda Almanya ve Türkiye. Mesela amerikan Ford'un sitesine girip bakın mondeo falan gibi modeller abd'de yok çünkü avrupa departmanının ürünleri ve genelde avrupa arabası olarak geçiyorlar. Dolayısıyla ben Türkiye'de satılan Fordların etkileneceğini sanmıyorum.

    Mustang'in durumu ise çok net. Katıksız abd malı ve şuan Türkiye'de satılanlar da zaten direkt abd'den ithal. Onun üzerinde zaten deli vergi vardı şimdi vergilerden vergi beğensin kendine
    Ford bayisi çalışanıyım ve Mustang satıyorum özellikle. Geçen ay olan misilleme üstüne bugün gelen boykot ile 2.000.000TL ' ye çıktı fiyatı aracın.

    Ford Avrupa ayağından kurtarıyor dediğiniz gibi. Mondeo Amerika'da da var adı farklı. Keza Kuga'da öyle.




  • Doğrudur hocam çalışanıysanız siz zaten daha iyi bilirsiniz. Mustang alan kesmin insanını sizden iyi kimse bilemez o zaman, 2.000.000 TL'ye yine alacaklardır
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.