gtx 1070 almayı düşünüyorum ama hangi modeli almalıyım ya da 1-2 ay beklesem mi?
hangi modeli alayim degil de hangi modeli bulabiliyorsan onu aliyorsun gibi bir durum var su anda.ana sayfasinda adam asus msi gosteriyor nereden aldin biz de alalim diyorsun diyor ki vatan falanca subesine 2 tane geldi birini ben aldim.pokemon go gibi avliyorlar yani kartlari o subeye gideyim de bakayim benim aklima gelmez.1-2 ay beklersen stok sorunu cozulecek mi o var.vatan subelerini yoklayabilirsin.kartlarda coil whine sorunu oldugu da soyleniyor gerci sans isidir bu ama bu kadar stogun olmadigi bir zamanda kartta sorun var diye gotursen yenisini nasil bulacaksin.bence sen ana sayfaya git millet ne yapmis sor ona gore karar ver.
yurt dışında alıcam stok sorun değil önemli olan f/p hangisi iyi onu ögrenmek istiyorum
1070 gibi bir kartta msi alirsan fp asus alirsan fp degil gibi bir olay yok fiyatlari belli bu markalar nvidia'da iyi kart uretiyorlar bence cok degisen bir sey olmaz ama coil whine hangisinde cok onu almayalim dersen bence daha dogru yaparsin.hangisi fp diye arama hangisi sorunsuz diye ara.elektronikte sans isi gerci sorun ama illa ki bir oran vardir alanlardan 5 msi alanin hepsinde cw olmustur falanca markada az cikmistir seklinde.sorun yuzdesini azaltmak bile iyi bir seydir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme