Şimdi Ara

Gtx 1070 İLE TAKASLIK SIFIR EVGA 6 GB SC GTX 1060

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Gtx 1070 İLE TAKASLIK SIFIR EVGA 6 GB SC GTX 1060
    Merhaba;

Elimde amazondan alinma evga 6gb sc Gtx 1060 mini var
    Kutusu acilmadi.

Sadece gtx 1070 ile takasliktir sifir yada temiz 2. El urunlerle takas olabilir

Yukarida yazdigim fiyata takilmayin kart satilik degil TAKASLİKTİR.

Gtx 980Ti ile de dusunebilirim kart modeline gore..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 13 Ekim 2016 Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam cahiliyetimi mazur görün bir insan neden çalışan sağlam bir 1070 i gtx 1060 la takas eder ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avanci

Hocam cahiliyetimi mazur görün bir insan neden çalışan sağlam bir 1070 i gtx 1060 la takas eder ?

Merhaba, yanlis anladiniz galiba elimde 1060 var ve kullanmadan yukseltmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orlando23

quote:

Orijinalden alıntı: avanci

Hocam cahiliyetimi mazur görün bir insan neden çalışan sağlam bir 1070 i gtx 1060 la takas eder ?

Merhaba, yanlis anladiniz galiba elimde 1060 var ve kullanmadan yukseltmek istiyorum

Kusura bakmayın hocam ilave ücretsiz takas etmeye çalıştınız zannettim sattığım 1080 lere sürekli olarak 980 ti başa baş teklif geliyor da artık benim beynimi de erittiler :D Hayırlı satışlar.
  • orlando23 kullanıcısına yanıt
    Amazon'a 1 ay içerisinde ürünü sebep göstermeden iade edebilirsiniz. Cebinizden çıkacak kargo ücretini de size geri iade ediyorlar üstelik. Bunu yaptıktan sonra Amazon'dan istediğiniz 1070'i satın almanız daha mantıklı olacaktır.
  • Bunu bilmiyordum.Aydınlandım resmen teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.