Şimdi Ara

GTX 1070 için 144 Hz monitör seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geçen yaz sistem toplamam ile birlikte çok önceden beridir kullandığım monitör bozulmuş bulunmakta. Ağustosa doğru monitör almayı planlıyorum. Çoğunlukla FPS tarzı oyunlar oynarım, ara sıra da tadımlık görsel efekti güzel olan oyunlara da göz gezdiririm. Film izlemeyi severim bu yüzden Film zevkimi batırmıcak bir monitör istiyorum. Aklımda 3 tane monitör var şöyle;

1. BenQ XL2430T 144 Hz 1ms
    2. Asus mg248q 144 Hz 1ms
    3. Samsung LC24FG70 144 Hz 1ms Quantum dot curved

Bu üçünden birini almak istiyorum. Görüntü olarak Samsung ve BenQ beni cezbediyor. Nvdia ekran kartım olduğu için, Asus'a yönelemiyorum pek. Çünkü Asus Freesync bir monitör. Seçeneklerimin arasında tutuyorum sadece. Yorumlarınıza açığım her türlü öneriyi değerlendireceğim. Teşekkürler, Hayırlı Ramazanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel
  • Bende 1070 aldım bizim için çok fazla seçenek yok. Samsung da freesync, aslında freesync olması dezavantaj değil. Gsync 2k monitörlere ulaşmak biraz zor ve seçenek az tercihi iyi yapmak lazım şu an xg 2401 kullanıyorum oyunlarda iyi ama sürekli oyun oynamıyoruz, bir film izleyeyim deyince iş değişiyor. Kullanım senaryonuza göre ıps panellere yönelin derim.

https://youtu.be/CSWQLlxwv6s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 6 Haziran 2017; 0:11:58 >
  • Benq xl2411 kullanıyorum bildiğim kadarı ile paneli 2430 ile aynı, renk konusunda biraz soluk. Samsung bu ara mantıklı gözüküyor quantum dot teknolojisi renk konusunda başarılı.

• Asus MG248Q hakkında ne düşünüyorsunuz? Tasarımı, görüntü kalitesi sizce nasıl? Freesync dışında bana mantıklı geldi. Freesync olduğundan uzak bakıyordum ancak tasarımı ve görüntü kalitesinin BenQ'dan daha iyi olduğunu gördüm. Sizin yorumlarınız neler?

• Bana Samsung LC24FG70 daha mantıklı geliyor
  • Her 3 monitörde 144 Hz ve 1ms. Ancak Samsung da 1ms (MPRT) yazıyor. Bu nedir? GTG'den daha mı iyi?
  • 1ms firmaların verdiği değer griden griye oluyor gerçek tepki süreleri bi cihaz ile ölçülüyor. Ekranın üst kısmı en az ortası biraz daha fazla alt kısmı daha yavaş oluyor tepki süresi olarak üçünün ortalaması alınıyor. 40ms altı kabul iyi sayılıyor.. bahsettiğiniz 3 mönitörün ölçülmüş ortalama ms değerleri..

GTX 1070 için 144 Hz monitör seçimi

• Şimdi ben yaklaşık 8-9 senelik lcd monitörden Gaming monitöre geçiceğim için, Samsung' ms farkı farkedilir mi sizce?
  • Sanmıyorum hissedilebileceğini, Samsung mantıklı gibi gözüküyor..

• samsung
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.