Şimdi Ara

GTX 1060 SİSTEM TOPLAMA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kasada da güç kaynağı var, 2 tane güç kaynağı eklemişsin. Ayrıca seçtiğin işlemciye Z serisi anakart ve soğutucu da gerek. Bütçen yaklaşık 5350 TL. Bütçeyi biraz aşarak Gtx 1070'li sistem:

GTX 1060 SİSTEM TOPLAMA YARDIM
    https://inventus.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 30 Temmuz 2017; 1:43:54 >

• Hocam Monitör dahil bütcem 6200TL. Ona göre başka bi sistem önerebilirmisiniz yada resmini attığınız sisteme monitör eklermisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca ben kırmızı olsun diye böyle toplamıştım. Kasa Anakart falan herşey kırmızı olsa olurmu?

• ha bide Vatandan toplasanız linklerinide atsanız olurmu? topladığınız site vatanmı bilmiyorumda

• TRIUtku T kullanıcısına yanıt
    Vatan'da MSI GeForce GTX1070 GAMING X 2828 TL http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx1070-gaming-x-8gb-gddr5-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

İnventus'ta 2424 TL https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7886

İnventus'ta bu ekran kartı için indirim var ve bugün son gün. Hala Vatan'dan mı toplanmasını istiyorsun? İnventus uzak ara en güvenilir firmadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 30 Temmuz 2017; 12:34:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şahsen kendim şahit olmadım ama birkaç kişiden duyduğum kadarıyla gidip Vatan'dan bilgisayar toplayınca daha uygun fiyat veriyorlarmış... Mağaza fiyatları internetten daha uygunmuş.

Hatta yanlış hatırlamıyorsam bilgisayar toplayınca Mesut bey Vatan'ın özellikle ekran kartlarında indirim yaptığını söylemişti.

Bir Vatan mağazasına gidip sormakta fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arkadaşın dediği doğru indirim olayı vs. var + Vatanda akrabalarım çalışıyor (indirim olmaz sadece çalışıyor) dediğim gibi bütcem 6200 TL kırmızı parçalardan oluşan halini +monitörle verebilirmisin kusura bakma çok şey istedim fakat sistem toplamayı bilmiyorum

• Başka site olmaz yani. İlla Vatan mı olacak? Gtx 1060 + 144hz monitör mü? Gtx 1070 + 60Hz monitör mü? Gtx 1070 + 144hz ekrana bütçe yetmiyor. Gtx 1070 alacaksan 144hz'den aşağı olmamalı. 60hz monitörle de kullanırsın ama saçma olur:D
  • illa vatan değil ama internetten alamam demek istedim. Kapıda ödeme varsa olur tabii verdiğiniz site. Zaten yaklaşık 9 ay sonra alacağım o zamana bi tonla şey değişir. İstediğiniz siteden toplayın yeterki kapıda ödeme olsun. Bide kırmızı olsun herşey :D

• 9 aylık sistem için şimdiden plan yapmayın. O zamana kadar çok şey değişecek.

• Ömürcan kullanıcısına yanıt
    değişi fakat nası bi değişim olur? fiyatlar artarmı azalırmı be olur aydınlatsanız çünkü ciddi artış olursa ben şimdiden 4gb ram 720m sistem topliyim

• O zaman 9 ay sonra çok daha iyi sistem toplarsın. Ekran kartı fiyatları normale iner. Gtx 1070 + 144hz sistem toplarsın. Vega kartlar gelecek. Dolar yükselmesin tabii:D
  • tamam sağolun :D. konu kilit

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.