Şimdi Ara

GTX 1060 Performansı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Selamlar hocam.

CS:GO'da 1024x768 ile oynuyorum ve düşük ayarlar. Yeni sistemde olsa yine böyle devam edeceğim. Ayrıca yine pubg, fornite gibi oyunlarıda low ayarlarda oynayacağım.

Ekran kartı almıyorum. Bir arkadaşımda var 1060, bende de r9 270x var ve bi nevi takas edeceğiz. Yaani ekran kartına para vermeyeceğim. Tabi bundan birkaç ay sonra gerekirse 0 bir ekran kartı alabilirim.

i5 8400 + gtx 1060 + 16gb ram parçalarıyla yayında 170 180 fpsin altına düşmedikçe benim için sorun olmayacaktır. Ortalama 250-350 arası bir değeri rahatlıkla alabileceğim söyleniyor ama detaylı olarak bilgi sahibi olan kişilerden bilgi alamadım.

Tam olarak işlemci ve ram'i model ve fiyat olarak biliyorum, onlarıda yukarıda belirtmiştim. Onların haricinde anakart, soğutucu, kasa, ssd vs. derken 3500 ü rahatlıkla buluyor. Bütçem maalesef bu şuanda. Ama dediğim gibi ekran kartı yetersiz olursa ilerde daha iyi bir ekran kartı alabilirim.

Alıntıları Göster
    Kart için hiç para ödenmeyecek ise parçalar yerine oturdu.
    asus rog anakart, psu yoksa corsair carbide kasa, yine üst performanslı hyperx ram vs 550 hızda 240 ssd tam dediğiniz 3500 600 aralığına gelir. streamde de gık demeyecek stabillikte olur.
    2. durum da tahmin ettiğim gibi pro settings de kullanıyor muşsunuz. Bu ayarlarda istediğiniz değerlere çok rahat ulaşır. ulaşmadığı durumlarda ince ayarlarda problem var demektir. cs için 1060 dan çok 8400 kilit orada. o da fazlası ile yeterli. En iyi performansı almak için de dediğim gibi ince ayarlar çok önemli. örneğin eski gtx 560ti karta nvidia son driverı yerine eski performans driverını kurmak 20 fps farkettiyor. Nvidiada da apple gibi güncellemeler ile performans düşürme durumları oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

Kart için hiç para ödenmeyecek ise parçalar yerine oturdu.
    asus rog anakart, psu yoksa corsair carbide kasa, yine üst performanslı hyperx ram vs 550 hızda 240 ssd tam dediğiniz 3500 600 aralığına gelir. streamde de gık demeyecek stabillikte olur.
    2. durum da tahmin ettiğim gibi pro settings de kullanıyor muşsunuz. Bu ayarlarda istediğiniz değerlere çok rahat ulaşır. ulaşmadığı durumlarda ince ayarlarda problem var demektir. cs için 1060 dan çok 8400 kilit orada. o da fazlası ile yeterli. En iyi performansı almak için de dediğim gibi ince ayarlar çok önemli. örneğin eski gtx 560ti karta nvidia son driverı yerine eski performans driverını kurmak 20 fps farkettiyor. Nvidiada da apple gibi güncellemeler ile performans düşürme durumları oluyor.

Alıntıları Göster
    Sağolun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E2A3DE6D

110-120 fps sıkıntı? Şaka mısınız ya? 100+fps'e sıkıntı diyorsunuz.
    adam CS oynuyorum diyor.144hz var diyor, bilmeden yorum yapmayın
  • Ya siz yok musunuz siz... 8700K+GTX1070'li sistem var, 144Hz Quantum Dot monitör var, zibilyon tane oyun var. Ama bilmiyorum. vay be, siz ne çok bilirmişsiniz! peh peh peh!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E2A3DE6D

Ya siz yok musunuz siz... 8700K+GTX1070'li sistem var, 144Hz Quantum Dot monitör var, zibilyon tane oyun var. Ama bilmiyorum. vay be, siz ne çok bilirmişsiniz! peh peh peh!
    oglum sıkıntın mı var? Adam 144Hz monitör var 144 sabit alamıyorum diyor. 110+ fps neyine yetmiyor diyorsun.

• Sorsan 15 yaşında instagramdan çıkmayan tip. Daha okuduğunuzu anlama da sıkıntınız var Ne diyeyim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Instagram'da takılan ergen deyip öyle davranıyorsunuz. Bakın işinize, biraz da kişiliğinizi düzeltin. Benim yaşımı, bilgimi de sorgulamak haddinize değil. Ergenliği geçeli çok oldu, sizinki bitmek bilmiyor anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E2A3DE6D -- 27 Mayıs 2018; 21:2:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

Sorsan 15 yaşında instagramdan çıkmayan tip. Daha okuduğunuzu anlama da sıkıntınız var Ne diyeyim...
    instagram ile işimiz olmaz kullananlara karşıyız. Asosyalim zaten instagram yüzünden kaç kere depresyona girdim ve telefondan sildim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.