Şimdi Ara

GTX 1060 düşük performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-8 GB RAM
    -GTX 1060 6 GB
    -AMD Ryzen 5 1400
    -120 GB SSD
    -WIN 10 64 BIT

PUBG de gpu kullanımı çok düşük oluyor max %50 ye çıkıyor.Bu sorun düzelebilir mi yoksa işlemci kötü olduğu için normal mi ?GTX 1060 düşük performans

• up
  • Msi after burner programı ile oyun için değerleri atar mısınız hocam. Gpu, cpu kullanımı, sıcaklık, ram, fps bunların atarsanız bi fikir olur belki kafamız da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GPU kullanımı %30-%60 arası.
    CPU kullanımı %50 civarında.
    GPU sıcaklık max 67 oluyor.
    FPS değerleri 20 ile 60 arası değişiyor.
  • nvidia control panelden, pubg'nin tsl.exe sini ekle ve threaded optimizationı aç. daha sonra oyun içi ayarlarını da paylaş ona göre yardım etmeye çalışayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

nvidia control panelden, pubg'nin tsl.exe sini ekle ve threaded optimizationı aç. daha sonra oyun içi ayarlarını da paylaş ona göre yardım etmeye çalışayım.

Threaded optimizationu açtım ama değişen bir şey olmadı.Bu arada başka bi adam benim sistemimden daha düşük bir sistemle 70-80 civarı fps alıyor yüksek ayarlarda.
    Link :https://www.youtube.com/watch?v=nOkHTMr4BXc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenKaranacak -- 29 Temmuz 2017; 18:57:47 >

• islemcin kotu degil ki.videodaki islemci de seninkinden ama 3.8 ghz yapmamis olabilirsin bundan olacagini sanmiyorum.elinde baska oyun var mi gpu kullanimlarina bak yine dusuk mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Ryzen 5 - GTX 1050 Ti
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LoL vs CS : GO 'da %30 civarlarında geziyor buna normal demişlerdi.GTA V'te ayarları arttırınca %90 civarında kullanılıyor ama PUBG'de olmuyor maalesef.Bir de 8 gb daha alacağım faydası olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenKaranacak -- 29 Temmuz 2017; 19:36:35 >
  • gta5'te %90 kullaniyorsa kartta sorun yoktur.diger dedigin oyunlarda normal demek ki dusuk kullanmasi.bu pubg dedigin oyunda ayarlari sona al antialiasing filan ac yor bakalim karti kullanim artacak mi?yazilimsal bir sorun olabilir ya da islemcin oyun icinde carpan dusuruyordur gerci oyle olsa %50 cpu kullanimi olmaz.altta actigin programlari kapat resim alan video ceken.gosterdigin videoda adam ayarlamis islemci hizini sicakligini goruyor en altta.onu sen de yapabiliyor musun islemci sabit mi gidiyor bi bak.
  • ErenKaranacak kullanıcısına yanıt
    dostum sen ekran kartına cpuya hiç yük bindirmiyorsun ki bu şekilde.

imzadaki sistemim ile çok akıcı 60-80 arası oynuyorum sırasıyla şu ayarlarla

high, high, low, ultra, high, high, high.

eğer şu şekilde yaparsan 60-80den daha iyi alabilrsin belki (bunlar eski ayarlarım)

ultra, high, low, high, low, low, low
  • designr kullanıcısına yanıt
    yük bindirmesine gerek yok ki. Bende ryzen 1600 ve gtx 1060 var en düşükte oynuyorum. 60 120 arası fps alıyorum.
    hocam tek tek işlemci, ekran kartı , ssd ve rami test eder misiniz , test programları ile.Onların ekran görüntüsünü bize atın.Örneğin işlemci stres testi yazarsan google çıkar.Çıkan programlar ile yap hocam.
  • 1 aydır dotada fps 40 lara düşuyor ve oyun kasiyordu çözmem biraz zaman aldı.

Nvidiaya ait hd ses sürücüsü haric herşeyi sildim silnmekde inat eden experience gibi uygulamarida görev yöneticisinden durdur diyip sildim.

Ve en son nvidiadan sürücüyü indirmek yerine evganın sitesine girip sürücüyü indirdim ve sonuç harika birdahada o experience denen o nalet uygulamayida indirmeyede niyetim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CPU STRESS GTX 1060 düşük performans
  • gpu stress

Anti aliasing 8x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenKaranacak -- 30 Temmuz 2017; 12:12:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

dostum sen ekran kartına cpuya hiç yük bindirmiyorsun ki bu şekilde.

imzadaki sistemim ile çok akıcı 60-80 arası oynuyorum sırasıyla şu ayarlarla

high, high, low, ultra, high, high, high.

eğer şu şekilde yaparsan 60-80den daha iyi alabilrsin belki (bunlar eski ayarlarım)

ultra, high, low, high, low, low, low

texture ultra shadow very low gerisi high

• /r/pubgde de bakarsan oyunun opti sorunları yüzünden stutter,düşük fps,fps çakılması yaşayanlara özellikle aa yı ultra yapmaları vrame göre textureu arttırmaları söyleniyor. sebebide dediğim gibi oyunun optimizasyon sorunları bunları yükselten ve gpu cpuya göre gereken yükü bindirdiğinde oyun adam oluyor. bir de nvidia için threaded optimization açılmalı.

1060dan önce 570 kullanıyordum verylowda dediğim sorunları yaşarken yukarıdaki adımları uygulayıp oyunu akıcı yapmıştım, 1060a geçince ayarları 6gb olduğu için texture bir tık daha arttırdım aynı akıcılıkta oynuyorum.
    oyun içi ayarları menüde mi değiştirdin yoksa oyun sırasında mı ? oyun sırasında değiştirilince tam etki etmiyor menüde değiştir oyuna gir. bir de diğer ayarları dener misin ?
  • designr kullanıcısına yanıt
    oyunun sorunlu olduğunu biliyorum.BEn oyun içi video çektiğim için düşükte kullanıyorum.yoksa benimde yükselerdeydi oyun ayarları. Ama düşükte de olsa o kadar düşük performans vermesi saçma, onu demek istemiştim.
    fps düşük gibi geldi hocam bu testte. Hangi programla yaptın hocam.Söyle ben de yapayım da karşılaştıralım sonuçları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gulkave -- 30 Temmuz 2017; 14:18:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.