Şimdi Ara

GTX 1050Ti vs GTX 1650 vs RX 570 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: asko56

teknobiyotik ve itopyadan hazır sistem alınmaz sakat yerler

incehesap ve sinerji bakılmalı
    https://www.incehesap.com/buff-1680-yavuz-selim-r5-1600-fiyati-43850/

Asus B450M Dragon seç

ssd yerine 1tb disk seçmen gerek çünkü istedigin oyunlar 300 gb yer kaplıcak windows ve driver program ıvır zıvır ile 350 gb yer kaplıcak
    Anakart ve çift ram yapınca 3100 küsur oluyor. Bütçe kısıtlıysa benim rx 570 li sistem 2750 tl oluyor. Fiyat farkına ssd alınabilir ama itopya yerine ince hesap tercih edilmeli bencede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    ram çok kolay update edilen parça suanlık gerek yok dedigim parçalar alınıp idare edicek eline ilk bütçe geçtiginde ssd ve ram alıp devam edicek
  • quote:

ram çok kolay update edilen parça suanlık gerek yok dedigim parçalar alınıp idare edicek eline ilk bütçe geçtiginde ssd ve ram alıp devam edicek
    Single ram ile çoğu oyun artık verimsiz çalışıyor. Bence ram anakart işlemci almışken uzun süre götüren alınmalı. Doğrudan oyunun stabilliğini etkiliyor.

Ekran kartında ise rx 570 580 590 falan zaten aradaki farklar 10 fps. Her sene yenisi çıkıyor max 2 sene duruyor zaten kasada.

Parayı rame ve ssdye ayırmak bence daha konforlu. Herşey +10 fps değil, bunun sonu yok zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan kafama takıldı, bu konuyu halletmemiz mümkün mü?

RX 570 fiyatlarında muazzam bir fark mevcut. Sapphire ITX 750 lira iken, Asus ROG Strix 1450 lira. Pulse ITX ile Pulse OC arasında bile 500 liralık bi fark var. Ben neye göre seçicem bunu?

Tamam anladık itx ekonomik modda, küçük ve az soğutuculu bir kart. Peki benim almak istediğim yukarıdaki sistemle (Ryzen 1600, 400W kasa, 8GB 3000MHz RAM, B450 anakart) itx alsam ısınma, kasma, ses sorunları olur mu? Bunlar olmayacaksa itx bakayım çünkü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAnalyzer

Şuan kafama takıldı, bu konuyu halletmemiz mümkün mü?

RX 570 fiyatlarında muazzam bir fark mevcut. Sapphire ITX 750 lira iken, Asus ROG Strix 1450 lira. Pulse ITX ile Pulse OC arasında bile 500 liralık bi fark var. Ben neye göre seçicem bunu?

Tamam anladık itx ekonomik modda, küçük ve az soğutuculu bir kart. Peki benim almak istediğim yukarıdaki sistemle (Ryzen 1600, 400W kasa, 8GB 3000MHz RAM, B450 anakart) itx alsam ısınma, kasma, ses sorunları olur mu? Bunlar olmayacaksa itx bakayım çünkü :)
    Asus ROG Strix RX 570 i 875 liraya aldım ben su anda 920 lira kesinlikle öneriyorum
  • GTX 1050Ti vs GTX 1650 vs RX 570 ?

3200 liraya böyle birsey yap bence uzun ömürlü olsun.500 lirayı arama
  • TheAnalyzer kullanıcısına yanıt
    Hocam en ucuz rx 570 alın geçin çift fan ile itx arasında 100 tl ye kadar fark olurda neyse ama çok abartmaya gerek yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.sinerji.gen.tr
    Sinerji Neon Serisi A32-57 Ryzen 5 1600 8GB 240GB SSD RX570
    https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-neon-serisi-a32-57-ryzen-5-1600-8gb-240gb-ssd-rx570-pmu419324
    şuna da bakar mısın?

• asko56 kullanıcısına yanıt
    A320 anakart yerine neden B450? A320 daha uygun fiyatlı
    a320 anakarta ilerde yeni ryzenleri takamazsınız suan bile 3900x 3950x takamıyorsunuz

ve a320 lerde overclok destegi yok zaten ryzen nin en büyük avantajı b serisi çipsetlerede overclok destegi sunması ve daha ileriye dönük

ryzen de a320 anakart direk işkence alınmaz
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    ben alacağım bu sistemi en az 4 yıl kullanır yenileme gereği hissetmem, vaktim olmaz zaten çok fazla. 4 yıl sonra da bakarız. overclock yapmayı da hiç düşünmüyorum, sistem zorlayacak şeyler bana göre değil (hala oc işini anlamadım zaten). bu bilgilere göre a320 beni rahat götürür diye düşünüyorum hocam, ne dersin?
    dostum zaten kendin agzınla yazmıssın 4 yıl kullancam diye

4 yılda oc suz oyun oynama sansın zor ki zaten bütçen yok ryzen 1600 den tam performans alman için oc yapman gerek yada

sistem işini birakman gerek zaten indirimleri de kaçırdın her yerde indirimler bitti

gidip media mark dan bir xbox one s all digital al 1399 a 65 tl ye ea acces 180 tl gold ve o golda 5.90 a 3 ay gamepass ultimate alıp 1 sene gamepass ultimate ile takılırsın geçer gider
  • 1650 süper f/p oranı süper olmuş. Artık hiç bir segmentte amd önermeye ,amd gpu almaya gerek kalmadı.
  • quote:

dostum zaten kendin agzınla yazmıssın 4 yıl kullancam diye

4 yılda oc suz oyun oynama sansın zor ki zaten bütçen yok ryzen 1600 den tam performans alman için oc yapman gerek yada

sistem işini birakman gerek zaten indirimleri de kaçırdın her yerde indirimler bitti

gidip media mark dan bir xbox one s all digital al 1399 a 65 tl ye ea acces 180 tl gold ve o golda 5.90 a 3 ay gamepass ultimate alıp 1 sene gamepass ultimate ile takılırsın geçer gider
    Aynen dedigin gibi yaptım. Müthiş cihaz. Oyunlar bedavadan biraz pahalı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.