Şimdi Ara

GTX 1050TI için en uygun İşlemci?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Donanımhaber sakinleri merhabalar. Yakın zamanda bilgisayarımın ekran kartı yandı ve ben GTX 1050TI aldım bilgisayarımda suanda Amd Fx 8350 işlemci var ama değişmek istiyorum ve 1000 liraya kadar da bütçem var. I5 7600k düşünüyordum fakat ekran kartıma göre çok güçlü olduğunu öğrendim 750w güç kaynağım ve işlemciyi aldığımda kullanacağım anakartım da hazır (Msi B250m Pro Vd) sizce ne almalıyım? Yardımcı olursanız cok sevinirim :)

• i3 7100 üzeri parayı çöpe atmış olursun. fakat verebileceğim en iyi tavsiye satabiliyorsan anakartı sat yaklaşık 2 hafta sonra falan h310m anakartlar listelenecek 300 küsür lira onlar olacak diye tahmin ediyorum üzerine de i3 8100 çakarsın tam olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rogue Agent

i3 7100 üzeri parayı çöpe atmış olursun. fakat verebileceğim en iyi tavsiye satabiliyorsan anakartı sat yaklaşık 2 hafta sonra falan h310m anakartlar listelenecek 300 küsür lira onlar olacak diye tahmin ediyorum üzerine de i3 8100 çakarsın tam olur

+1
  • Rogue Agent kullanıcısına yanıt
    Tamamdır dostum dediğini uygulayacağım çok teşekkür ederim.
  • Guclu oluversin ilerde baska kart takcak olursun anakartmi deistiricen ikinci elde arr durursun gari islemci :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını yeni aldığım için yakın zamanda değişeceğimi sanmıyorum dostum o yüzden gerek yok bence de :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.