Şimdi Ara

Gtx 1050 g3258 için uygunmudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd r7 240 kullaniyorum. G3258 icin gtx 1050 2gb uygunmudur? Vatanda 545 tl uygunsa sabah gidip alacagim inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thelastsoldier -- 13 Mart 2017; 4:10:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yada rx 460 mı daha uygundur?

• Up

• O islemci genel olarak guncel aaa oyunlarda 60 fps almak icin uygun değil. Ne alirsaniz alin bunun bilincinde olun. Yoksa 1060 alsaniz da anti aliasing acarak kullanabilirsiniz fark etmez. 40 fps i gecirttmezseniz sorun olmaz herhalde. Salladim şuan ama 60 olanayacagini bilin. Fps droplar olur devamli yoksa.

• Hocam anladim videolarini izledim rx 460 ve g3258 in gayet iyi fps full ayarlarda aliyorlardi. 45- 50-55. Hocam 900p de oynayacagim. Allah askina tamam islemci yeterli olmayabilir bunu bende biliyorum. Ama rx 460 ile su an kullandigim r7 240 tan cok daha yuksek performans alamazmiyim???

• Grafik ayarlari cozunurluk vs islemcinin verecegi maksimum fps yi degistirmiyor pek. Siz ona gtx 1080 takip 4k ultra ynasaniz yine 45 fps le rahat oynarsiniz. Rx 460 takarak 1080p high ayarlarda da 45 50 ile oynarsiniz sorun yok. Ama videolarda gorulemiyor fps droplar. Anlik olan seyler cunku. Uzun surmesi lazim droplarin gorunmesi icin. Islemciyi zorlayan oyunlarda 40 50 fps arasinda bir yerde kurtarir da ustu zorlar. Stabil 60 fps icin bazen i5 bile gerekebiliyor. Ama r7 240 a gore çağ atlarsiniz onda bir sikinti yok. 60 fps almak bazi oyunlarda zorlasa da grafikleri ultraya bile cikabilir 900p de. Guncel oyunlari oynuyorsaniz rx 460 4gb alin bence. 2gb sikinti yapacaktir er ya da gec. 1050ti da alinabilir de o kadar cikmak istemediginizi varsayiyorum.

• Hocam cok guzel yazmissiniz cok tesekkur ederim. Ama butce rx 460 a yetiyor 2-3 sene sonra degisirim zaten. Almalimiyim sizce cunku r7 240 ta cok ta iyi oynanmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q8400 ve GTX 1070
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam birde 400 watt psu yeterlimi? Psum 400 watt.

İslemcide 4.2 ye overclocklu ona gore alacagim.

• Thelastsoldier kullanıcısına yanıt
    Alin tabii ki. Caydirmaya calismiyorum. Beklentiniz cok yuksekse diye şeyettim. Yani 40 50 dedigimiz fps degerleri de oynanabilir degerler. O da gunce buyuk yapimlarda oyle olacak. Ki artik ultra grafiklere göz kirpacaksiniz. Yani 750ti gibi bir ekran kartiniz olsa belki almayin derdim de r7 240 çöp yani. Rx 460 4gb almalisiniz bence.

400 watt rahat yeter. Yalniz pahali modelleri boşverin. Msi ın tek fanli modelinden alın. Zaten isinmiyor kart. Bir de mumkunse vatandan almayin. Daha ucuza bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 13 Mart 2017; 9:8:58 >
  • Hocam suanda vatanda asusun cift fanli modeli 509 tl

Msi tek fanlida 525tl Asusun ki bana uygun geldi.

Muhtemelen 2gb modelidir. 4gb rx 460 ise alin zaten de sanmiyorum. Guncel buyuk yapimlari oynayacaksaniz 4gb lazim olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 13 Mart 2017; 9:15:14 >
  • Hocam 4 gb de cok fark var 2 yada 3 sene sonra sistemi komple degistirecegim. 2 gb yetmezmi ki hocam 2-3 sene için?

Cozunurlugun 900p olmasina guveniyorum. Denenebilir. Sistemde en az 8gb ram olsun bu arada.

• Hocam sistemde 8 gb ram var. Tesekkur ederim yardiminiz icin

• Darboğaz yaşarsınız ama oyundan oyuna değişir. Mesela gta 5 gibi openworld oyunlarda yer yer 30 fps i görürken (orta - yüksek ayarlarda) yer yer 50 fps görürsünüz. Fps bir shooter oyunda 60 - 50 arası görürsünüz çok aşırı oynama olmaz .

• Hocam karti aldim 500 liraya r7 240 ida 125 e sattim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.