Şimdi Ara

GTÜ Moleküler Biyoloji ve Genetik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilenler var mıdır imkanları nasıldır vs sizce yazılır mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• genetikbolumu.blogspot.com
    "Geleceğin Mesleği" Genetik
    http://genetikbolumu.blogspot.com/2012/07/gelecegin-meslegi-genetik.html
    bu blogu incelemeni tavsiye ederim.

• Geleceğin mesleeee şaka şaka işsiz kalmak için güzel bir seçim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşımın biri hemen okulun yanındaki joseph hopkins'te işe başladı. bir diğeri de işsiz 1 senedir . temel bilim seçmek günümüzde riskli olabilir. bu bölüm gtüde çok güzel imkanlara sahiptir. eğer bu bölümü yazacaksan hedefin buysa yazabilirsin ama 4-5 sene sonra piyasadaki durumu daha kötü olabilir daha iyi olabilir. Bu bölümde okuyan arkadaşlarımın bir kısmı yüksek lisans ile devam ederken bir kısmı dersanede bioloji öğretmenliği yapıyordu .7-8 sene öncesinde bu bölüm 15binle falan alıyordu . ne olduysa bir anda oldu.
  • Hocam ben de bu bolumu dusunuyodum , okuku okuyanlara sormayin cunku gerceklerle yuzlesmemis diyolar, mezunlara sorun .

Cok mezun veriliyor, bu yuzden rekabet fazla ki turkiyede bu bolum de is bulmak gercek anlamda zor. Ve bolum derslerine baktiginizda biyolojiden cok farki yok

• Imm hilmi bunu sevmedi kullanıcısına yanıt
    Bu şartlarda türkiyede ne mbg ne biyoloji okunur. Mezun biri olarak söylüyorum mezun olalı 10 sene oldu hala ve hala da türkiyede bu bölümü bitirince bir unvan bulamıyorsun türkiyeyi geçtim yurt dışına gitmek yüksek lisans doktora gibi önemli adımları geçmen için Şu aın parası ile çoooook para gerek. Evet yurt dışı imkanlar geniş ama bu imkanları elde etmen için bölümde ciddi başarılar göstermeli ve paraya sahip olmalısın. Zaten bölüm dersleri gerçekten çok zor işin içinde sadece biyoloji değil yüklü bir fizik kimya matematik kombinesi de var o yüzden size tavsiyem yazmamanız. Eğer daha ön açık bölüm isterseniz hem türkiye hem yurt dışı olanakları bakımından endüstriyel tasarımı öneririm İş imknı yüksek kazançlar bol. Deneyebilirsiniz.
  • dentrittenaksona kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim , dedigim gibi onceden dusunuyordum fakat soyledikleriniz gibi pek olumlu seyler okumadigim icin vazgectim , onerinizi dikkate alacagim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Moleküler Biyoloji ve Genetik
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentrittenaksona

Bu şartlarda türkiyede ne mbg ne biyoloji okunur. Mezun biri olarak söylüyorum mezun olalı 10 sene oldu hala ve hala da türkiyede bu bölümü bitirince bir unvan bulamıyorsun türkiyeyi geçtim yurt dışına gitmek yüksek lisans doktora gibi önemli adımları geçmen için Şu aın parası ile çoooook para gerek. Evet yurt dışı imkanlar geniş ama bu imkanları elde etmen için bölümde ciddi başarılar göstermeli ve paraya sahip olmalısın. Zaten bölüm dersleri gerçekten çok zor işin içinde sadece biyoloji değil yüklü bir fizik kimya matematik kombinesi de var o yüzden size tavsiyem yazmamanız. Eğer daha ön açık bölüm isterseniz hem türkiye hem yurt dışı olanakları bakımından endüstriyel tasarımı öneririm İş imknı yüksek kazançlar bol. Deneyebilirsiniz.
    Gen sürüşü (CRISPR) çalışmaları Türkiye’de oluyor mu?

• TÜBİTAK yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 3 sene önce başlattı ama akıbeti konusunda bir bilgim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.