Şimdi Ara

GTÜ Ceng mi Massachusetts Technology Institute (MIT) Ceng mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam 10 gibi MIT'den arandım. Türkçe bir öğretmen aracılığıyla MIT müdürünün okula davet ettiğini öğrendim. %100 bursa ek olarak yıllık $50.000 bir burs vereceklermiş. Ama GTÜ'nün olanakları mağlum çok arada kaldım. Doğrusunu söylemek gerekirse bir tarafım GTÜ diyor ama yıllık $50.000 de çok iyi meblağ. Bir kaç gün içinde geri döneceğimi söyledim. Yarına kadar karar vermem lazım. Yardım edebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeforRelic -- 28 Temmuz 2019; 22:8:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MIT'deki bölümün adı CENG değil CS (computer science)
    Ama GTÜ'ne girince mühendis olarak mezun oluyorsunuz. 1-0 öndesiniz daha rahat iş bulursunuz. Ayrıca GTÜ çevresinde teknokentler var çok rahat staj ve iş bulabilirsiniz. MIT'de bu imkanlar yok. GTÜ'de ücretsiz 1 yıl İngilizce okuyabilirsiniz. MIT'de bu da yok. Kısacası GTÜ 3-0 önde.
  • Yapmayın şunu arkadaş. Okullara zarar veriyorsunuz. Komik de değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elw1s -- 28 Temmuz 2019; 22:9:11 >
  • MIT'deki bölümün adı CENG değil CS (computer science)
    Ama GTÜ'ne girince mühendis olarak mezun oluyorsunuz. 1-0 öndesiniz daha rahat iş bulursunuz. Ayrıca GTÜ çevresinde teknokentler var çok rahat staj ve iş bulabilirsiniz. MIT'de bu imkanlar yok. GTÜ'de ücretsiz 1 yıl İngilizce okuyabilirsiniz. MIT'de bu da yok. Kısacası GTÜ 3-0 önde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi açtılarsa bilmiyorum. Ben arada bir giriyorum abartanları görünce dalgaya vurayım dedim. Komiklik olduğu kadar eleştiri de mevcut.

• elw1s kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir zarar veriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeforRelic

Nasıl bir zarar veriyor?
    Bugün GTÜ Bilgisayar bölüm başkanını aramışlar. Tam bilmiyorum ama tahminimce marmara bilgisayar bölüm başkanı. Adama demiş işte donanımhaber diye bir forum var orada bizi hep gömüyorlar. Doğru olmayan şeyleri söylüyorlar. Adam buradaki konuşmaları bilmiyor arkadaşına rezil olmuş. Milleti zor duruma sokuyorsunuz
    arayan kişi namık kemal mi?
    Gömmeden kastın dalga geçme herhalde? Ben GTÜ ile değil tekrar söylüyorum GTÜ moruk tayfa ile dalga geçiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeforRelic

Gömmeden kastın dalga geçme herhalde? Ben GTÜ ile değil tekrar söylüyorum GTÜ moruk tayfa ile dalga geçiyorum.
    Hocam zaten gtü moruk tayfa da gömüyor. Amaçları övmek değil ki. Övmek isteyen adam "gtü gtü " diye dolaşmaz artılarını eksilerini söyler geçer

Her iki grupta zarar vermeye başladı artık. Tadı da kaçtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rivaul

arayan kişi namık kemal mi?
    Ne komiksin sen arkadaş yaaa gül gül öldüm
    tamamdır

CFNJADFSKLAHSDFAKJSDHA vay be kanka
  • Guest-1h062019 kullanıcısına yanıt
    90+5 te 3-4 olur o hocam
  • Rivaul kullanıcısına yanıt
    jshasgjsh kızmışım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Milli İstihbarat Teşkilatı (MIT) CENG

• Umarım konu sahibi yanlış tercih yapmayıp GTÜ'ne girmiştir

• QuicklyMove Q kullanıcısına yanıt
  • Bunun cevabı çok açık değil mi delikanlı

• Hocam 4 sene 50bin cash iyi para lakin GTÜ CENG mezunu prestijini kaybetmiş olursunuz mıt e giderseniz. Sırf 4 sene 3 kuruş para alıcam diye geri kalan hayatınızda gtü ceng mezunluğu sonrası kazanacağınız milyon dolarları çöpe atmayın. Ayrıca udemy den kendinizi çok fazla geliştirebilirsiniz. Ben sadece fikrimi belirttim karar sizin. Bir tarafta mıt bir tarafta amazon ceoluğu var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.