Şimdi Ara

GTÜ bilgisayar müh. Bu sene kaç binde olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim sıralama 46,5k da. gtü geçen sene 46,5 le almış. Bu sene girebilir miyim diye bakıyordum. Geçen senelerde sıralaması hep aşağıya inmiş, bu sene de iner mi? yardımcı olun lütfen, teşekkürler :)

• Sıralaması her sene yükseliyo normalde 42 43 k da kapatır ama kontenjan artışları nedeniyle geçen seneyle aynı da olabilir. Sen yinede yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    neden 50? her yıl aşağıya inmiş?
  • iyi bir yer degil gecen sene 40 kişi yatay geçişle kacmis hem boş bir yer kampüs olarak bahsediyorum egitimi normal olabilir ama gereksiz zorluyorlarmiş okuyan herkes öyle diyor kontenjanlarda arttı o okul 45 k civari sabitlenirdi zatende sıralamaların 2016 dan bile kötü gelmesi üstüne kontenjan artışı 50 ye dayanır
    çok teşekkür ediyorum hocam. gereksiz zorladıklarını biliyorum ancak bu civardaki tek normalin üstü/iyi üniversite burası. Gerisi hep vakıf(iyi olmayanlar).
  • hocam o civardan kasit istanbulsa olabilir siralama bahsediyorsanız o okuıl normalin alti / iyi olabilir o sıralamada dokuz eylül anadolu vs daha iyidir şuanlik o okulun bi süreye ihtiyacı var oturmasi icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    9 eylül o sıralamaya gelir mi hocam vallahi mutlu olurum yazayım orayı. İstanbul gelmesi iyi olurdu çünkü ablam istanbulda, onunla aynı evde kalırdım rahat olurdu.
  • Sen yaz ama gelmez 40 kişi gitmiş 1 sene içinde gidenlerden geri gelenler olmuş bunu da söyleseler keşke gittikleri yerdeki kalitesizlikten bahsediyorlardı . Zorlama gereksiz değil seni zor şartlar altında çalışmaya adapte ediyor . 42 41 k ile kapatması muhtemel geçen senede artsn kımtejyanlar vardı ama gtü cs etkilenmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelebilir her sene geriliyor tüm bölümler sıralamadan kaynakli bu sene hem sıralamadan hemde kontenjandan dolayi gerileyecek yazmani öneririm
  • GTÜ nün gerilemesi zor , yinede yazmanı öneririm , istersen mezunlarla da konuş , neden yazman gerektiğini daha iyi anlarsın . Ama büyük ihtimal bir 3 k daha düşecektir sıralaması bu yıl . Okul çok hızlı gelişiyor rektör sağolsun . Bide şu marmaray bitse tadından yenmiyecek de :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.