Şimdi Ara

GTR2-F1_2008 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
0
Favori
18.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

F1 Challenge 99-02 için f12007 türkiye modu var.Yakında 2008 de çıkacak.Bu modla sürünmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Görüntüler güzel değil.

F1 Challenge 99-02 için f12007 türkiye modu var.Yakında 2008 de çıkacak.Bu modla sürünmeyin

görüntünün nesi güzel değil anlamadım.iki fotoya bakıp yorum yapma al oyunu oyna ondan sonra yorum yap.bu simülasyon oyunu yolda giderken dur etrafa bir bakayımmı diyeceksin yoksa araçmı kullanacaksın!

tavsiye ettiğin oyunu oynayan varmı bir sor bakalım kaç kişi çıkar acaba?o oyunu bilmesem tamam ama ne görüntü ne oynayış gtr2 nin tırnağı olamaz.

• Yaptığın gereksiz yoruma göre oyunu bilmiyorsun.Önce kur bakalım F1 Challenge 99-02 oyununu sonra verdiğim linkteki modu indir bir dene bakalım.Etrafı durup izlemek için elbette değil ama oyunda bir göresellik olmalı.Bilmeden bir yorumda bulunmuyor

http://f1teamturkey.com/forum/index.php/topic,3642.0.html
  • quote:

Yaptığın gereksiz yoruma göre oyunu bilmiyorsun.Önce kur bakalım F1 Challenge 99-02 oyununu sonra verdiğim linkteki modu indir bir dene bakalım.Etrafı durup izlemek için elbette değil ama oyunda bir göresellik olmalı.Bilmeden bir yorumda bulunmuyor

Hocam yapma ya lütfen,asıl sen bu modu oynamamışsın karşılaştırdığın oyunlara bak,ben oynadım o modu hiçte beğenmedim ve çok sorunlu bir mod zaten o forumda da birçok kişi yazmış sorunlu olduğunu,görsellik olarak gtr modu hiçte kötü değil ama sürüş dinamikleri olarak f1c 99-02 ve modu ile karşılaştırılamaz bile,gtr modu çok daha iyi,bence sen asıl sürünme bu saçma oyunla,gtr2 veya rfactor f1 modlarını oyna,f1c nedir ya

• quote:

Yaptığın gereksiz yoruma göre oyunu bilmiyorsun.Önce kur bakalım F1 Challenge 99-02 oyununu sonra verdiğim linkteki modu indir bir dene bakalım.Etrafı durup izlemek için elbette değil ama oyunda bir göresellik olmalı.Bilmeden bir yorumda bulunmuyor

arkadaşım ilk önce gtr2 rfactor gibi oyunları oynamı tavsiye ederim oynadığında göreceksin f1 challenge 99-02 nin geride kaldığını

bu arada arkadaşlar şu gtr için f1 2008 1.4v yi rapide upload edebilicek arkadaşalar varmı?

• Hadi sizin dediğiniz gibi olsun bakalım
  • solaytekin sağol kardeşim
  • quote:

hocam yukarıda o oyunu bildiğimi söylemiştim.o oyun ilk oynadığım oyunlardan biriydi ve ne grafik nede oynayış hiç hoşuma gitmemişti.

grandprix4 var bilenler bilir o oyunun grafikleri bile o kadar iyi olmamasına rağmen dediğin oyundan daha iyi.kaldıki gp4 ilk çıktığı zaman williams pilotları gerçek piste çıkmadan önce gp4 ile test sürüşü yapmışlar.

simülasyon kategorisindeki oyunlara baktığında f1 challengenin esamesi bile okunmaz...

• quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

quote:

hocam yukarıda o oyunu bildiğimi söylemiştim.o oyun ilk oynadığım oyunlardan biriydi ve ne grafik nede oynayış hiç hoşuma gitmemişti.

grandprix4 var bilenler bilir o oyunun grafikleri bile o kadar iyi olmamasına rağmen dediğin oyundan daha iyi.kaldıki gp4 ilk çıktığı zaman williams pilotları gerçek piste çıkmadan önce gp4 ile test sürüşü yapmışlar.

simülasyon kategorisindeki oyunlara baktığında f1 challengenin esamesi bile okunmaz...

+1905 gp4 bile f1 challange dan iyidir her açıdan hem de... gtr ve rfactor ü bi deneyelim bakalım yalnız arkadaşlar bunu oynamak için önce gtr2 yi yükliyip sonra modu yüklicez değil mi??

• Evet gtr2 yi kuracaksın,yukarıdaki rapid linklerinden modu çekip gtr2 nin üzerine kuracaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galganus12 -- 28 Haziran 2008; 9:37:53 >
  • ben partlari indirdim ama kuramiyorum

nasil yapacagim hakkinda yardimci olursaniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: c@lculus

ben partlari indirdim ama kuramiyorum

nasil yapacagim hakkinda yardimci olursaniz sevinirim

İndirdiğin modun içinde olan klasörler oyunu kurduğun yerde de var,açıp bakıcaksın,modun içindeki klasörlerin içindekileri oyunun aynı isimli klasörlerinin içine atıp oyuna giriceksin,car bölümünden oklarla ileriediğin zaman çıkar,2008 i seçip oynayacaksın
  • Grafikler çok kötü,oynanmaz bu oyun zaten arabalarda dönmüyor hiç
  • evet arabaların dönmemesinin nedeni grafiklerin kötülüğünden.grafikler iyi olsa 250 ile virajlar nasıl dönülüyor gör
  • teşekkürler solay
  • duman efekti

http://rapidshare.com/files/127034486/duman_gtr2.rar.html

GTR2-F1_2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 20 Ağustos 2008; 1:01:59 >

• GTR 2 F1 08 modunu uzun zamandır oynuyorum... F1 99-02 ve modunu da oynadım...
    GTR2 daha gerçekçi diyebilirim. + Grafik olarak da daha iyi çünkü F1 99-02 2002 yılının grafiklerine sahip.
    GTR2 f1 modu bazı hatalara rağmen keyif veriyor. Makineyi de kasmıyo değil!!!
    Ama en iyisi Codemaster'ın yapacağı yeni oyunu beklemek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erulu

GTR 2 F1 08 modunu uzun zamandır oynuyorum... F1 99-02 ve modunu da oynadım...
    GTR2 daha gerçekçi diyebilirim. + Grafik olarak da daha iyi çünkü F1 99-02 2002 yılının grafiklerine sahip.
    GTR2 f1 modu bazı hatalara rağmen keyif veriyor. Makineyi de kasmıyo değil!!!
    Ama en iyisi Codemaster'ın yapacağı yeni oyunu beklemek.

Hocam bence o oyunu hiç bekleme,Codemasters bugüne kadar gtr,lfs veya rfactor ayarında bir oyun yapmış değil ayrıca son çıkardığı oyunları da görüyoruz,simülasyonun s si bile olmayan oyunlar yapıyor,bence yeni çıkacak f1 oyunu da kesin arcade olacak,zaten gtr ve rfactor f1 modları çok iyi her açıdan

Haa bir de ferrari project diye bir oyun var o süper olacak asıl,eski f1 ler falan var ss lerde,gtr ve race in yapımcılarından geliyor,o tam simülasyon olacak bence

• Yeni hamachi ağı isim Donanim şifre 12345
  • yeni hamachi ağına üye oldum fakat sayımız az.

üye sayımız artınca hamachide her hafta sonları bu mod üzerinden düzenli olarak noaids f1 ligi düzenleyelim.

düşüncem sadece f1 de olan pistler değil değişik pistlerde olması.mesela birmingham ve watkins glen var süper pistler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.