Şimdi Ara

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.904
Cevap
6
Favori
219.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam debriyaj olayını bende düşündüm,debriyajla karışık fren yapınca motor gücü kesileceği için daha çabuk durma imkanı olabilir ama bu sırada seri olarak vites düşürmelerden kazanacağın motor freni avantajını kaybediyorsun.rfactorde olan engine brake map ayarı gtr2 de yok.

momoda debriyaj yok,sol üst butona debriyaj atayıp yapabilirsin ama bu sefer hem fren yap,hem sol baş parmakla debriyaja bas,hemde sol elle seri vites düşür,bunları aynı anda yapmak çok zor

ben çoğu virajda az fren yapıp vites düşürerek yavaşlamayı tercih ediyorum araç daha kontrollü oluyor,çünkü sert frende ön taraf düz gitme eğilimi gösterirken seri ve dengeli vites düşüşleri ile girilen virajlarda aracın önünü kontrol etmek çok daha kolay oluyor...

• Hocam seri olarak vites düşürmelerden kazanacağın motor freni avantajını kaybediyorsun diyorsun da bunun debriyaj karşısında avantaj olmadığı çok açık.Adam benden kötü gidip 2 saniye fark atıyorsa avantaj falan değildir.Doğru yarış çizgisi ve setup ile bu halimle en iyi 1.37.7 yaptım ama daha fazlası olmuyor ama adamlar böyle 1.34 e kadar düşüyorlar.Geçen gece Monza da oynarken elemanın teki 1.39 koydu,ben seyrettim o turu,adam resmen Monza nın start düzlüğündeki s viraja gelirken fren bölgesinin ortasında fren yaptı,biz en başından frene asılırken adam ortada asılıyor,esr deki replaylerde de aynen böyle.Yani böyle bir frenajın debriyaj haricinde bir açıklaması olduğunu sanmıyorum çünkü setupta denemediğim fren kombinasyonu kalmadı.

Momo da debriyaj yoksa tuşa basmaya alışmak lazım yada g25 almak lazım,başka yolu yok.İlk başta çift ayak oynamak da zor geliyordu ama alıştım,şimdi otomatikleşti,ona da alışırız zamanla Ayrıca debriyaja atadığın tuşu sola değil sağa al yani vites düşürdüğün kulakçığın tersine al,frenajda iki elinide kullanmış olursun.

Arabanın dengeli olmasını istiyorsan diferansiyel ve anti roll bar ayarlarını düzgün yapman lazım,düzgün frenajda stabilitenin bozulmaması için bunlarda önemli.Sert frenajda araç öne gidiyorsa kızaklıyordur,basıncı düşürmen ve bias oranını değiştirmen gerekir,aracın tepkilerine göre hepsini deneyip en uygununu bulman lazım.Ben stabiliteyi veya rahat fren yapmayı ayarlıyorum,makinali tüfek gibi vites düşüyorum,arabada çok fazla stabilite sorunu olmuyor ama bu debriyaj yüzünden mesafeyi bir türlü ayarlayamıyorum,yapmadığım şey kalmadı ama olmuyor.

Bir de insanın morali bozuluyor,oyundan soğuyor.Limitlerimde gidiyorum,biraz daha zorlasam kerblerin ters tarafına gidecek araç,artık gidecek başka yer yok yani ama 1.37.7 nin altına düşemiyorum,serverlara bir giriyoruz 1.36 lar 1.35 ler havada uçuyor.Monza da 1.39 yapan adamlarla sen nasıl yarışacaksın?? Ligde yarışsan pit stratejisi veya yanlış lastik kullanımından belki geçersin ama o da çok zor zaten liglerde değiliz,serverlardaki yarışlar da 10-15 turluk olduğu için bunlarda geçerli değil,böylece adamları geçmek imkansızlaşıyor.

Bugünden sonra debriyajı bir tuşa atayıp oynamaya başlıyorum,bir şekilde alışacağım,başka yolu yok

• F12009forGTR2V1 modunu indirdim kokpit kamerasında ön tekerlekler görülmüyor sebebi ne olabilir. Birde GTR2 'nin orjinalini nasıl bulurum, birkaç yere baktım yoktu.
    Oyunda nasıl bilmiyorum ama gerçek GT araçlarında motor firenini otomatik değil debriyaj kullanarak daha verimli kullanıp aracı kaydırmadan yavaşlatabilirsin.
  • haydi servere galganus hocam ben birazdan giriyorum
  • @bozcaadalı
    Hocam sende f12009 da gölge sorunu oluyor mu?
  • Gölge olmuyor enson yüklediğin sürücüyü kaldır dene gene yüklersin. Oyunu orjinal almak için uğraşıyorum bakalım becerebilecekmiyim.
  • İçinde GT Legents oyunuda varmış 50 TL dedi irtibat kurabilirsem alıcam uygunmu.
  • Meil attım fiyat verdi uygun dedim irtibat kurup alalım dedim birdaha cevap yok!!! Acaba bunu nasıl alıcaz eldenmi yoksa başka türlümü.
  • Yok arkadaş ilgileniyor,ben Gtr Evo alayım diyordum da oyun traş çıktı almadım,o zaman bayağı ilgilenmişti,cevap atar sana.Benim oyunu Banditnew5 aldı,bana gönderdi çünkü ben askerdim o zaman.Elden almıştı hatırladığım kadarıyla.Banditnew5 e veya Solaytekin e sorarsan daha sağlıklı bilgiler verirler.Ama Rainbowr6 ilgili satıcıdır,ne sorduysam cevap verdi.
  • Demin cevapladı tel nosunu verdi konuşucaz eğer alabilirsek server ler konusunda yardımcı olursun.
  • 2009 modu çok arcade olmuş spin atmak istiyorum atamıyorum o derece yanibirde hız çok fazla olmuş,istanbulparkta denedim son hız 350 lere vurabiliyor

23:00 dan sonra serverdeyim
  • FFX Evoluzione

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU]

• Oyunu orjinal aldım bir saat evvel , saat 23.00 e doğru kurucam.Kurarken püf noktası varmı?
  • Yok,normal kuruyorsun,hatta kurmana bile gerek yok,kopyaya online key i girince oluyor.Bir de oyunun 1.1 yamasını kur.Internet bölümünde online key i girdikten sonra nickname ve şifre istiyor,onları yaratıp kaydediyorsun,sonrada bağlanıp oynuyorsun.Kırmızı olanlar kilitli serverlardır.

Bu arada hayırlı olsun,orjinal oyun sahibi 4 kişi olduk
  • Bu oyun için limitsize geçmek gerekirmi?
  • Ben geçtim ama oyun için değil,oynarken ne kadar kota gidiyor bilmiyorum.
  • Şimdi yüklüyorum..
  • Online play code
    Starforce code
    GTR 2 Online Play Code
    Bunlar kafamı karıştırdı en üsteki legents'in kodumu bir yanlışlık yapmim.Çünki birkeresinde PES 5 Oyununu yanlışlıkla heba ettim.
  • Starforce korumasımı var bu oyunun.
  • Bir iki server e girdim çocuklar yarışmıyor lunaparkta çarpışan arabalar sanki. Bunun daha ciddi olanları mutlaka vardır nasıl anlıcaz?
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.