Bildirim
GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU] (184. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Selam Arkadaslar bende Fanatec 911 Var Dirkesiyon Olarak Ve bu oyunu adam akıllı oynamak istiyorum HDR yi Yukledim ama nereye copy paste yapıcam veya modları nreye kaydedicem teknik detayla ilgili bi bilgim yok yardımıcı olabailirmisiniz acaba? KIsaca Mod kurmakla ilgili herhangi bi bilgiye sahio değilim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ayaz84
Selam Arkadaslar bende Fanatec 911 Var Dirkesiyon Olarak Ve bu oyunu adam akıllı oynamak istiyorum HDR yi Yukledim ama nereye copy paste yapıcam veya modları nreye kaydedicem teknik detayla ilgili bi bilgim yok yardımıcı olabailirmisiniz acaba? KIsaca Mod kurmakla ilgili herhangi bi bilgiye sahio değilim.
Pilsbierbude.de sitesine üye ol. Orada downloader var. Onu indirip kur. Otomatik netten mod çekip kuruyor. Onla idare edebilirsin şimdilik. -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ulusalonur
Uzun zaman sonra aklıma geldi GTR2 oynayayım dedim,pilsbierbude serverlerine girdim ama paslanmışızAkşamları serverlerde 30-40 kişi çok rahat oluyor
Yarışta en hızlı turu atmışın yanlış görmediysem. Aferim .
Format attım hiç bir oyun kurulu değil PC 'de , GTR2 'yi kurim akşam bakarım serverlere kısmet olursa.
-
üstat sen de paslandiysan biz hic oynamayalim:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Audi TT-R DTM 2003-2004 by GMT
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bozcaadalı
quote:
Uzun zaman sonra aklıma geldi GTR2 oynayayım dedim,pilsbierbude serverlerine girdim ama paslanmışızAkşamları serverlerde 30-40 kişi çok rahat oluyor
Yarışta en hızlı turu atmışın yanlış görmediysem. Aferim .
Format attım hiç bir oyun kurulu değil PC 'de , GTR2 'yi kurim akşam bakarım serverlere kısmet olursa.
Yok be abi nerde en hızlı turen hızlı ile aramda 4-5 saniye vardı ondan paslanmışız dedim
Gerçi setup falan yapmadan 3-4 dakika içinde yarışa girdim setupsuz yarışmanında etkisi var.
Az önce yine pilsbierbude serverlerindeydim en az 120 kişi vardı ama serverlerin dördü şifreliydi,sanırım lig yarışı var...
-
quote:
Orijinalden alıntı: erulu
üstat sen de paslandiysan biz hic oynamayalim:)
Hocam Netkar Pro'ya başladığımdan beri yaklaşık 2 yıldır GTR2 oynamıyorum o bakımdan dedim yoksa antrenmanlıyız -
Kaç yıl olmuş oynamayalı bulursam yükleyecem -
pillsbierbude dan pistleri çekiyorum akşam girerseniz söyleyin -
Dün akşam pilsbierbudenin 7 serverinde server başına en az 20 kişi vardı,o serverden o servere dolaşıp durdum GTR2 hala ölmemiş -
quote:
Dün akşam pilsbierbudenin 7 serverinde server başına en az 20 kişi vardı,o serverden o servere dolaşıp durdum GTR2 hala ölmemiş
Doğru diyorsun GTR2 klasikler arasına girer şu çıkan moda '' Audi TT-R DTM 2003-2004 by GMT '' baksana hala varım diyor. -
http://www.pilsbierbude.de/component/option,com_remository/Itemid,26/func,fileinfo/id,1991/lang,en/
Map Plugin + xd programı,nasıl kullanılacağını bilen ?
ingilizce kaynak bulamadım,strg ne demek mesela,oyun ctrl li bir tuşa basınca atıyor bende direk olarakharitayı getirmeye çalıştım ama olmadı
-
quote:
Orijinalden alıntı: bozcaadalı
quote:
Dün akşam pilsbierbudenin 7 serverinde server başına en az 20 kişi vardı,o serverden o servere dolaşıp durdum GTR2 hala ölmemiş
Doğru diyorsun GTR2 klasikler arasına girer şu çıkan moda '' Audi TT-R DTM 2003-2004 by GMT '' baksana hala varım diyor.
Sağol abi işteyim yarın bir deneyeyim bakalım nasılmış
Modun linkini vereyimhttp://www.gtr4u.de/simbin-racing-games/gtr-2/gtr-2-cars-mods/34589-released-audi-tt-r-dtm-2003-2004-v1-0-by-gmt/?s=a9608af4c81e3f04b0ed3a48e66b206c2246d19c#post739247
-
F1 2012 modu çıkarmışlar ama demosunu bulabildimhttp://www.megafileupload.com/en/file/341676/Demo-RMS-F1-2012-GTR2-rar
Modu çıkaran site buhttp://rms-gt-racing.jimdo.com/
download kısmına 12nissan şifresi ile girilince mod linki ve diğer dosyalar görünüyor...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X