Şimdi Ara

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU] (183. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.904
Cevap
6
Favori
219.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Abi birde direksiyonun olsa

Video yapmayı bilmezken şimdi arkaya fon müzği bile koymaya başlamışsın abi

Direksiyon almaya karar versek bile şansımıza DFGT 'ler uçmuş gitmiş.
  • Boşver dfgt yi abi,almaya karar verirsen microsoftun düz olan değil ff direksiyonundan al,hem çok ucuz hemde çok iyi.

Zamanında hem momo hemde dfgt kullandım.Direksiyon momoya havada karada 10 basar,dfgt den ise biraz geride o kadar...
  • Sizler gibi sağlam simcilerin paraya kıyıp güzel bir set almaları lazım bence. Bir de şu videoları hangi program ile yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 22 Ekim 2011; 12:35:06 >
  • Googlede ultra video converter diye ara çıkar hocam.Frapsı herhalde biliyorsundur,onunla kayıt edip programlada boyutu ufaltıyorsun o kadar...
  • quote:

Googlede ultra video converter diye ara çıkar hocam.Frapsı herhalde biliyorsundur,onunla kayıt edip programlada boyutu ufaltıyorsun o kadar...

Eyvallah
  • quote:

Boşver dfgt yi abi,almaya karar verirsen microsoftun düz olan değil ff direksiyonundan al,hem çok ucuz hemde çok iyi.

Zamanında hem momo hemde dfgt kullandım.Direksiyon momoya havada karada 10 basar,dfgt den ise biraz geride o kadar...

Bu direksiyonla ilgili link yada ss verebilirmisin bir bakim gaza gelirim belki.
  • http://www.tomshardware.com/reviews/pc-racing,470-9.html

Abi resimde gördüğün gibi direksiyonun göbeğinde force feedback düğmesi var.İlk çıkanlarda o düğme yok ve haliyle geri bildirim olayı yok ama bunda var.Eğer almaya karar verirsen ilk çıkanlardan olmamasına dikkat et...
  • quote:

http://www.tomshardware.com/reviews/pc-racing,470-9.html

Abi resimde gördüğün gibi direksiyonun göbeğinde force feedback düğmesi var.İlk çıkanlarda o düğme yok ve haliyle geri bildirim olayı yok ama bunda var.Eğer almaya karar verirsen ilk çıkanlardan olmamasına dikkat et...

Mağazalardan bulma şansımız varmı yoksa ikinci el mi takip etmem gerekiyor?
  • Sıfır bulamazsın abi sahibinden.com a bak orada çok gördüm ama çoğu düz model.Dediğim gibi almaya kalkarsan direksiyon göbeğinde FF düğmesi olmasına dikkat et ve asla kargo vs. dahil 40 tl den fazla verme...
  • quote:

Sıfır bulamazsın abi sahibinden.com a bak orada çok gördüm ama çoğu düz model.Dediğim gibi almaya kalkarsan direksiyon göbeğinde FF düğmesi olmasına dikkat et ve asla kargo vs. dahil 40 tl den fazla verme...

Teşekkür ederim artık şansa temiz bulursak kısmet.
  • Oyunu indirmeye başlıyorum ben de, yarın Logitech Momo'm geliyor. Yardımlarınızı alırım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

Sıfır bulamazsın abi sahibinden.com a bak orada çok gördüm ama çoğu düz model.Dediğim gibi almaya kalkarsan direksiyon göbeğinde FF düğmesi olmasına dikkat et ve asla kargo vs. dahil 40 tl den fazla verme...

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=53896937&key=momo g27 aldığım için benim momoyu satıyorum.İstersen bir bakıver abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: banditnew5

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=53896937&key=momo g27 aldığım için benim momoyu satıyorum.İstersen bir bakıver abi.

İlgin için teşekkür ederim fakat biraz araştırim şansa uygun düşerse G25 bakıcam, kısmet olmazsa GamePad 'le devam edicem.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlgin için teşekkür ederim fakat biraz araştırim şansa uygun düşerse G25 bakıcam, kısmet olmazsa GamePad 'le devam edicem.

Doğrusu o zaten abi.İnşallah temiz bir tane düşer.

• Merhaba arkadaşlar
    40 inç philips led tv aldım bilgisayarı tv ye takıp geniş ekran gtr2 yapayım dedim ama
    gtr2.exe encountered a problem and needs to close
    diye bir uyarı penceresi çıktıyor ve açılmıyor
    gt legendsi tıkladım aynı uyarı yazısı ondada çıktı
    söküp monitöre taktıp problem yok
    eminim sizlerde yeni nesil tv ler alıp bu oyunu açmaya çalıştınız sizde bu hata çıktımı çıktıysa nasıl düzelttiniz ?
  • önerebilceğin gtr 2 nin olmazsa olmaz diyebilceğiniz modlar var mı acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam G27 hayırlı olsunNetkar Pro'da tur rekorları kırarken paralansın

Kaça aldın sıfırmı 2. elmi oyun deneyimlerini anlatırmısın özellikle Netkar'da debriyaj sürüşe nasıl etki ediyor?

• 0 aldım.Debriyajın etkisi büyük ama alışabilirsen İlk başta dehşet yabancılık çektim.Can bilir 3 sn 5 sn gerisinde kaldım.Şimdik yeni yeni ayara geldi ayağım.Ses hiç yok tabi.Titreşim ise son derece güzel.dfgt deki gibi 900 derecenin avantajını virajlarda hissedebiliyorsun.heel toe işini becerebilirsen baya işe yarıyor.Birde dikkat ettiğm bu auto blip özelliği olan araçlar var onlarda hiç bir espirisi yok.Kapatsanda olmuyor.Orasını tam anlayamadım doğrusu
  • GTR2 Seat Leon Hockenheim GP2004
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.