Şimdi Ara

GTATurk RPG

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • GTATurk RPG



    Merhaba,



    Uzun bir aradan sonra GTATurk RPG yeniden sizlerle. San Andreas Multiplayer ile gtaturk.com resmi sunucusu olarak roleplay serüvenine başlayıp daha sonra Reality Gaming ile birleşen sunucumuz, GTA 5'te RAGE Multiplayer ile geri dönüyor! Uzun bir zamandır en ince ayrıntısıyla planlanan ve sizlere eşsiz bir roleplay deneyimi yaşatacak olan sunucumuz, hazırlıklarını tamamlıyor.

    Bu dönemde hedeflerimizi, geçmişteki deneyimlerimizi göz önünde bulundurarak koyduk. Bunların başında kalıcı ve daimi bir sunucu anlayışı, şeffaf yönetim politikaları ve oyuncularla yüksek etkileşim ve iletişim metodları geliyor. Planlı ve programlı gitmenin de önemini göz ardı etmeden sistematik bir sunucu yönetimine şahit olacaksınız. Bu kararların katkısı olacağı diğer bir mecra ise yönetim. Ekipler ve birimler ile kurulan yönetim ekibimizde, oyuncularımız da görevler üstlenip, fikirlerini ve katkılarını sunucu yönetimine dahil etme şansı buluyor.

    Üzerinde uzun zaman harcayarak kodlanan oyun modumuzla, bugüne kadar eksikliğini hissettiğimiz detayları barındırmakla birlikte, yeni ve sürükleyici bir roleplay serüveni sunmayı hedefliyoruz. Rol çeşitliliğinin artırabilmesi için de çeşitli sistemsel özellikler ekledik. Örnek vermek gerekirse, sıradan bir balıkçılık mesleği detaylandırılarak bir balıkçı teknesindeki tayfanın macerasına dönüştürüldü. 

    Belki de en merak edilen konu olan açılış için yazının başında bahsettiğimiz planlı ve sistematik ilerleme sayesinde tüm oyuncularımızla şeffaf bir şekilde paylaşıyor olacağız. Bu yazının yayınlanmasıyla birlikte web sitemiz ve Discord sunucumuz aktif olacaktır. Ardından sırasıyla, forum, kullanıcı paneli ve oyun açılışı gerçekleşmesi planlanıyor. Discord sunucumuzda, bununla ilgili duyuruları kolayca takip edebilir, hangi aşamada olduğumuzu ve önümüzdeki günlerde nelerin gerçekleşebileceğini kolayca öğrenebilirsiniz.

    Sıkı bir roleplay serüvenine hazır olun!


     

    Web Sitemiz: https://gtaturk-rpg.com/

    Discord Sunucumuz: https://discord.gg/VDFd52g







  • Yaaaaay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.