Şimdi Ara

GTA5 ulta gerçekçi grafik modları listesi 'özel video' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
7
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gereksiz yere kasmış ve bence çok karamsarlığa kapılmışsın. Tabii ki 3+5 yıllık PC ile günümüz oyunlarını orta seviye oyna buna bir şey diyen yok. Ama tekloloji ve insan ihtiyaçları öyle demiyor.

    Günümüz insan ihtiyaçları artık, bilgisayar toplamak, internetten bir haftada oyun indirmek, DVD tak çıkart, konsol mu alsam PC mi toplasam derdi ile gebermek ve oyun kurulamadı, yok krek mi atsam yok yeni yama nasıl kurulur, sistem kasar mı, sürücü uyuşmadı oyun kaldırmıyor gibi saçmalıklarla uğraşmak istemiyor.

    Bu yüzden bütün bu oyunları ultra ayarlarında bir başka serverda hazır bilgisayardan kira ödeyerek internet üzerinden oynayacağız.

    İsteyen senin gibi yine sistem kurar bilgisayarında kurar oynar, ama mantıklı ve beklentisi olan düşünce bence ağrısız ve sızısız en iyi grafiklerle oyunu oynama zevkidirdir bunu da ancak yüksek hızlı internet ile beraber kiralık bilgisayarlardan yapacağımız kesin.

    Ve bu olur ise senin 3+5 yıllık bilgisayarından çok daha ucuz ve hatta sadece internet bağlantısı olan bir TV ve oyun kolu ile sendekinin çok daha üstün grafik kalitesi ve gücü ile oyun oynayan yeni bir platform kurulacak.

    Sanıyorum o zaman çook da yanıldığını anlayacaksın, bu ileriyi görememek ve tutuculuktur çünkü.

    Muhtemelen bir bilgisayar mağazan, oyun satan bir işletmen veya sistem ekipmanları pazarlayan bir şirketin var ve böyle düşününce kaygını anlıyorum. Ama bu da yeni bir pazar demektir, yeni patarlar da yeni imkanlar yaratır.

    gramofon, radyo, Taş plak, long play, kaset, CD, mp3 derken artık sadece internetten müzik dileyen ve walkmanlerini çoktan atmış insanlar var iken oyun DVD'si internetten kallavi oyun dosyası ve bunlar için milyarlık sistem toplamak da tarih olacak.

    Buraya yazıyorum.





  • saglam grafik var yamalarda

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.